Je hebt trainers en trainers. Coaches en coaches. Strenge, soepele, leuke en minder leuke. Een paar maanden ben ik bezig met Burak als coach/trainer. Als eigenwijze oudere ervaar ik dat Burak steeds... Toon meer
Sinds januari begonnen met trainen bij Burak. Burak is iemand die je tijdens de trainingen motiveert om alles uit je zelf te halen, als het mentaal even tegen zit probeert Burak je er door heen te hel... Toon meer
Sinds een aantal weken aan het trainen onder begeleiding van Burak. Doelgericht aan de slag, een programma op maat met aandacht voor sport, voeding èn mindset! Burak is betrokken, goed bereikbaar... Toon meer
Growth-coaching bied het hoogste kwaliteit aan fitness, voeding en lifestyle coaching. Wij zorgen ervoor dat uw doel onze missie wordt. Met onze strategieën is het niet mogelijk om uw doelen niet te kunnen behalen.
Zuidsingel 8, 5802eg, Venray , Nederland
- Info@growth-coaching.nl
- www.growth-coaching.nl
Aanrader!
Ik train nu al een tijdje met Burak en ik ben super tevreden! De begeleiding is professioneel, motiverend en altijd afgestemd op mijn persoonlijke doelen. Elke training is uitdagend maar leuk, en ik merk echt vooruitgang in mijn kracht en conditie. Daarnaast is er veel aandacht voor techniek en een positieve sfeer. Zeker een aanrader voor iedereen die serieus aan zichzelf wil werken!
Trainen met Burak is een feestje!
Trainen met Burak is een feestje! Naast dat Burak alles weet over voeding en beweging, zijn de training ook nog eens super gezellig! Zelfs als je een hekel hebt aan sporten ga je met plezier naar de training ;). Als je vragen hebt staat hij altijd paraat, via whatsapp en natuurlijk face-to-face.
Gedurende de training veranderden mijn (trainings-)behoeften. Samen hebben we gekeken naar wat wel kon en op basis daarvan hebben we de trainingen voortgezet. Top!
Enthousiaste trainer en duidelijke uitleg
Growth Coaching heeft mij op een enthousiaste en heldere wijze de apparaten in de sportschool van Blue Fit (Lent) uitgelegd. Hierdoor weet ik nu hoe ik op een juiste manier fitter en sterker kan worden. De sessies die ik met de trainer heb gehad, heb ik erg leuk, maar ook zeker uitdagend gevonden.
Prettige begeleiding!
Burak heeft mij geholpen met een trainingsschema en het wegwijs helpen in de gym. Hij nam goed de tijd en paste het schema aan met mijn wensen en kracht in het achterhoofd. Fijne begeleiding zonder oordeel als een oefening me niet lukte. Ook gaf hij heel specifiek voor mijn heupprobleem nog een handige tip/oefening. Kortom, een fijne ervaring!
Bijna een jaar personal training van burak
Bijna een jaar personal training van burak. De doelen die ik aangegeven heb te willen behalen, geeft hij de juiste handgrepen voor.
De trainingen zijn altijd leuk, er wordt serieus en goed getraind met een grapje op zijn tijd.
Toptrainer
Burak is een lieve, geduldige personal trainer, kijkt goed naar je doelen, heb jaren al last van mijn knie.
Sinds ik train is dit over en is mijn knie veel sterker geworden.
Ik ben blij met burak als personal trainer en is zeker een aanrader!
Introductieles gehad van Burak
Introductieles gehad van Burak. Hij luisterde goed naar mijn doelen en heeft me meer tules en tips gegeven dan ik verwacht had. Ik ga hiermee aan de slag.
Ik kan Burak zeker aanbevelen.
Dank je wel voor je hulp. Mvg Ellen.
Burak is een zeer vriendelijke en…
Burak is een zeer vriendelijke en professionele personal trainer die duidelijk en gestructureerd uitleg geeft over de trainingen. Wanneer een oefening lastig is of de training zwaar wordt, weet hij mij op de juiste manier te motiveren om door te zetten. Een uitstekende coach die echt betrokken is bij zijn cliënten!
Uitstekende lessen
Uitstekende lessen; goede instructies in een ontspannen sfeer. Aanrader!
personal trainer en mindset coach
Burak houd van grapjes en plezier in zijn training maar kan serieus zijn als het moet hij geeft goede trainingen en houd rekening met je doelen. als het even wat minder gaat motiveert hij je om door te gaan! een echte stok achter de deur! heel blij met hem als mijn personal trainer😊
Burak is een goede motivator met geweldige humor
Burak is een goede motivator. Hij heeft passie voor zijn vak. Hij is serieus in het begeleiden maar heeft altijd tijd voor een leuk gesprek en humor. Ik hoop dat ik nog heel wat trainingen bij hem mag volgen. Burak je bent een topper!
Geduldige en lieve personal trainer
Burak is een hele lieve, rustige, fijne en vooral geduldige personal trainer ( dat moest bij mij ook wel haha) , hij kijkt samen met jou naar wat je kunt en neemt de tijd voor je. Op een positieve en leuke manier laat hij je tot het uiterste gaan en daarnaast kun je ook enorm met hem lachen.
Wij hebben doormiddel van de personal training een hele mooie vriendschap opgebouwd en ik zou hem niet meer kunnen missen. Fijne vent! ❤️
Ik heb mijn Personal Trainer zeer gemogen !
Ik heb mijn Personal Trainer, Rubak, ervaren als een keurig, respectvol en oprechte persoon. Helaas heeft hij mij maar enkele maanden kunnen begeleiden door mijn afwezigheid ivm vakanties in het buitenland.
Burak is een absoluut professioneel in het omgaan en begeleiden van mensen. Zijn benadering is step by step waarbij hij zeer zorgvuldig degene die hij aan het coachen is volgt en tijdig informeert.
Zeker een prima en verantwoordelijke coach.
Burak geeft goede uitleg en geeft me…
Burak geeft goede uitleg en geeft me meer vertrouwen in de sportschool. Hij heeft me in laten zien dat iedereen het kan
De keuze voor Burak om aan mijn gezondheid te werken is zonder twijfel een van de beste keuzes die ik gemaakt heb.
Na vele jaren ernstig overgewicht in 2024 besloten daar eindelijk wat aan te gaan doen. Na wat rondkijken een afspraak gemaakt met Burak en dat voelde meteen goed.
Bij de intake stelde hij de juiste vragen en had snel een goed beeld van mijn doelen en de onderliggende problematiek, een angststoornis en matige controle over mijn eetpatroon. Vervolgens schetste hij het plan hoe deze problemen zou gaan aanpakken:
- Vertrouwen in lichaam terugwinnen door het uit te dagen in een vertrouwde omgeving met een professional
- Een duidelijk eet advies met waar nodig een dagboek (dit hebben we niet nodig gehad)
- Mindset training om met mijn angsten om te gaan.
In de 4 maanden heb ik samen met Burak meer bereikt dan ik had kunnen hopen. In onze trainingen gaan we naar wat ik denk dat de grens is van mijn lichaam en Burak laat zien dat er meer inzit.
Burak heeft de juiste tools om de voorgang de meten en op alle vlakken ga ik sneller vooruit dan ik ooit had gedacht.
De trainingen zelf zijn hard werken... tot op de grens en dan ietsje verder. Maar door Burak's persoonlijk insteek is het ook altijd gezellig.
Ik kan zonder twijfel zeggen dat de keuze om samen met Burak aan mijn gezondheid te werken een van de beste keuzes is geweest die ik ooit gemaakt heb.
Heeft duidelijke instructies en hij…
Heeft duidelijke instructies en hij weet waar hij over praat.
Burak is niet zomaar een…
Burak is niet zomaar een fitnesstrainer, Burak is je beste vriend, de steun die je mist bij het sporten, de persoon die je van achteren duwt als je zegt dat je het niet meer kunt. Ik heb een aantal maanden met hem samengewerkt en was erg blij met de uiteindelijke resultaten van ons werk. Ik raad het 100% aan voor mensen die hun leven, lichaam en gezondheid willen veranderen.
Beast training
Heel vriendelijk, persoongericht en toegankelijke trainer. Geeft je ook advies buiten zijn werktijd om. Bij mij weet hij heel goed alles uit mij te halen en net over de randje te gaan om!!
Top Coach
Ben vorig jaar begonnen met Burak, dit vanwege dat ik geen motivatie had om te trainen. Dit is totaal veranderd sinds Burak mij hierbij ondersteund.
Hij heeft het beste uit mij gehaald, mij laten zien hoe leuk sporten is en hoe het is om met je eigen lichaam bezig te zijn. Resultaat is te zien, vind ik zelf ;)
Burak is iemand die serieuze kennis heeft op het gebied van coaching en trainen. Je traint met een lach en af en toe loop je huilend de deur uit. (Positieve zin :D)
Als je op zoekt bent naar een leuke en goede coach, dan hoef je niet lang te zoeken. Burak is your men!
Ik besloot in december te beginnen bij…
Ik besloot in december te beginnen bij Growth Coaching. Ik gaf aan wat mij doel was en wat ik wilde bereiken. Burak maakte een schema en wij gingen ervoor. In 2 maanden tijd heb ik een enorme groei gemaakt en zal zeker met Growth Coaching mijn einddoel behalen!