Udover at være nogle heltigennem dejlige produkter (er især vild med hydra calm face cream, der har den helt rette mellem-konsistens - hverken for tynd eller tyk), virker holdet bag også til at være d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hver dag føles som at blive vækket blidt en søndag morgen til kaffeduft og lækker fornemmelse af ansigtsforkælelse i topklasse. Siden jeg fik dette produkt første gang, syntes jeg ikke der er noget... Toon meer
Fin og let at bestille på hjemmesiden. Levering lidt længere end beskrevet, men god information og opdatering.
Virkelig dejlige produkter. Passer godt til både min hudtype som selvfølgelig er noget af det vigtigste, dernæst er det lige så vigtigt for mig, at produkterne er fremstillet på en miljøvenlig og ke... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We believe that skin care can be made from a sustainable mindset without compromising on quality, look, feel or effect.
Contactgegevens
Skovgaardsgade 5C, 8000, Aarhus C, Denemarken
- contact@grumsaarhus.com
- www.grumsaarhus.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Whats not to like?
Really like the products, they feel good! Personally i appreciate their environmentally and sustainable focus! in the cosmetics world, Grums is doing everything they can to go green and protect nature!! Love it!!
Really good service and Products!
I love the products. Service is really fast too.
Just damn perfect
God service, hurtig levering og ikke mindst nogle super lækre produkter det lever op til forventningerne 👍
Perfektion
Super godt produkt! Ikke mere at sige til det. Delightfull
Super
Da jeg handlede her var der ikke noget at sætte en finger det hele forløb som det skulle og som forventet
Helt fantastiske produkter
Helt fantastiske produkter, lynhurtig levering og super kundeservice. What’s not to like!
Mit hidtil bedste scrub-oplevelse både…
Mit hidtil bedste scrub-oplevelse både raw face og body scrub ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Skønne produkter, fedt koncept, gode priser og hurtig levering.
Lækre produkter
Lækre produkter, goe priser, og hurtig levering 😊
Jeg købte mit første produkt fra Grums…
Jeg købte mit første produkt fra Grums (deres facescrub) i en butik i Aarhus, for lige at finde ud af, hvad det fra for noget. Den er SÅ lækker! Både duften er behagelig med kaffenoter, men også følelsen af huden bagefter!
Jeg har så siden valg at købe deres bodyscrub til mig selv samt deres handscrub til min farmor og jeg via deres hjemmeside, og det gik super fint! Jeg fik produkterne i dag, alt var som det skulle være og jeg kan kun anbefale de to andre produkter også!
Mange tak Grums!
Fedt bæredygtigt produkt
Fedt bæredygtigt produkt!
Kan klart anbefales :-)
Jeg bruger GRUMS face scrub hver eneste…
Jeg bruger GRUMS face scrub hver eneste weekend i forbindelse med at jeg alligevel er i bad.
Ansigts scrub dufter fantastisk og er dejligt at bruge, men det har også haft en rigtig ogd effekt på min hud. Tidligere havde jeg ofte meget tør hud langs næsten, som dannede flager. Det er helt væk nu.
GRUMS holder 100
GRUMS holder 100. Når først man er startet, kan man ikke lade vær' med at bruge deres produkter.
En kæmpe anbefaling herfra.
Deres ansigtsscrub er fantastisk!
Super lækre produkter til overkommelige priser! Jeg er især vild med deres ansigstscrub, som giver en virkelig blød hud! :-) Kæmpe anbefaling herfra.
Fremragende produkt :-)
Fremragende produkt! Det virker rigtig godt.
Jeg vil helt sikker anbefale Grums, med 5 store stjerner herfra!! :-)
En god gaveidé
En god gaveidé! Købte den selv til min kæreste og hun har været meget glad for produktet.
Kan helt klart anbefale grums - folkene bag er super professionelle, søde og rare. Og så tænker de miljøvenligt!
Kongeligt produkt og gode mennesker bag…
Kongeligt produkt og gode mennesker bag :)
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.