GUESS Reviews

1.676

1,5

Klantenservice was heel slecht Kunnen niet hun product wijzigen Goedemorgen, welkom bij Guess klantenservice. Mijn naam is Aura. Waar mag ik u mee helpen? Wij kunnen heel moeilijk u bon a... Toon meer

Klanten service online waardeloos nog steeds geen reactie gehad, agent nooit gecontacteerd daarom ster1 Online waardeloos Winkels heeft weinig personeel ervaring waardoor maat moeizaam is en z... Toon meer

Online T-Shirt voor mijn man gekocht in maat L en helaas na eerst koud gewassen te hebben, dus labels eraf, ontdekten we dat het shirt toch echt wel groot uitviel. Het bleek maat XXL te zijn. Dus Gues... Toon meer

Guess Store in Rosada eigelijk geen ster waard,vorige week truitje gekocht ,bij thuiskomst zit tag er nog aan, de dag erna gelijk gebeld,kunnen geen nederlands alles moet in engels ,moest contact opne... Toon meer

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.676)

176 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Guess horloge na 9 maanden kapot.

Ik heb een Guess horloge gekregen voor mijn verjaardag. Na ruim 9 maanden was het stalen bandje kapot. Het is niet te repareren en men zegt dat het niet kan worden vervangen. Dus kan ik het niet meer gebruiken. Gezien de aanschaf prijs mag je verwachten dat het jaren mee kan. Ik heb altijd horloges met stalen bandjes gehad en nog nooit een kapotte band. Ook 1tje van Guess trouwens. Ooit in het buitenland gekocht. Echter, Guess heeft horloge bandjes uitgesloten voor garantie en dat begrijp ik als het om bijvoorbeeld leren bandjes gaat. Maar een stalen bandje hoort gewoon niet kapot te gaan. Er zijn onderdelen los gelaten! Bij Guess wordt ik niet geholpen en ze komen mij totaal niet tegemoet. Geen service, super slecht bedrijf. Zeker niet aan te raden om Guess producten te kopen. Het was voor mij de laatste keer dat ik iets van dit merk aanschaf!

15 september 2020

UITERMATE SLECHT niet bestelllen…

UITERMATE SLECHT niet bestelllen mensen.
Je besteld om vervolgens eenmail te krijgen dat het product niet op voorraad is en dat je binnen 14 dagen je geld op je rekening hebt. ik wacht in middels al 20 dagen meerdere malen contact gehad met klantenservice die gewoon zeggen dat je moet wachten.

mail gestuurd om vervolgens te horen te krijgen dat ik betalings bewijs of afschrift moet toe sturen terwijl ze in het systeem kunnen zien of er een terug betaling voldaan is ja of nee.

Slechtste bedrijf oooit DOE HET NIET

26 augustus 2020

Slechtste klantenservice ooit

Jee dit had ik echt nòòit verwacht van een bedrijf met zo'n mooi en duur merk. De reviews zijn héél herkenbaar. Bestelling gedaan, met Ideal betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Bellen met de klantenservice is 1 groot drama, net als mailen, het keuzemenu werkt niet en je krijgt eerst héél veel tekst. Mn bestelling was inderdaad niet binnen gekomen maar ik zou mijn geld over 10 tot 14 dagen terug gestort krijgen!! Ik heb mijn bank gebeld, die zeiden dat een Ideal betaling áltijd aankomt én direct zichtbaar is. En hij gaf me 2 codes die ik nodig zou kunnen hebben om mijn geld terug te krijgen. Die had ik gelukkig niet nodig. Toen ik ze weer belde zeiden ze dat ze het over zouden maken. En inderdaad de volgende dag stond het op mijn rekening. Ik heb echt nog nooit zò'n slechte klantenservice mee gemaakt. Superleuke kleding, maar hier koop ik nòòit meer wat

25 augustus 2020

BESTEL NIET BIJ GUESS!!!

Helaas.... had de reviews niet gelezen over dit bedrijf! Ook een bestelling geplaatst en vervolgens niets meer horen van hun terwijl geld wel is ontvangen! Als standaard antwoord ontvang je de volgende mail: Het kan zo zijn dat via de betaalmethode die u gebruikt heeft de bestelling van Guess niet goed doorgekomen is en dat u daardoor ook geen bevestigingsmail hebt ontvangen.

Kan het zijn dat u iDeal heeft gebruikt met het afrekenen? Het gebeurt wel eens dat dit dan voorkomt. SCHANDALIG, dit gebeurt dus bij vele klanten die online bestellen bij GUES! En dan vervolgens je geld niet terug krijgen! EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2, bestel hier dus niet, dit bespaart u een hoop ergernis!

21 augustus 2020

Erg tevreden

Ik las veel negatieve berichten online, na mijn bestelling.

- 29 juli besteld en 5 augustus in huis
- Product (tas) erg mooi

Kortom, erg tevreden!

10 augustus 2020

Misleiding

Ik heb op een vrijdag een bestelling geplaatst met Express Levering à € 18,-, omdat ik het zaterdag nodig had. Hierbij stond vermeld dat de order uiterlijk binnen 48 uur geleverd zou worden. Kwam maandag pas binnen. Daarop heb ik een mail gestuurd dat ik deze verzendkosten terug wil, omdat het niet binnen 48 uur geleverd was. Kreeg als antwoord dat ze alleen op werkdagen leveren, terwijl dit niet bij de bestelling vermeld stond.
Order teruggestuurd, maar nog steeds het geld niet retour. En dat is nu 3 weken geleden.

28 juli 2020

Doe geen betaling met iDeal

Doe geen betaling met iDeal, erg jammer dit. Bestelling gedaan en betaald met iDeal en dan gebeurd er verder niets. Je bent je geld kwijt en krijgt geen spullen opgestuurd want ze zeggen dat er geen bestelling is binnengekomen en dat het een bekend probleem is met iDeal. Doe de bestelling maar opnieuw en betaal met Paypal maar als je geen account hebt kan je dus niet veilig bestellen. Telefonisch contact gehad met de klantenservice en dan zijn ze allerminst bereid om je verder te helpen . Nee we kunnen het pakket niet naar u verzenden. Erg spijtig dit en erg onprofessioneel voor zo’n bedrijf. Geld weg en geen spullen. Zal mij benieuwen hoelang wij op ons geld moeten wachten voordat we dit volledige bedrag terug gestort hebben gekregen. Erg teleurgesteld en boos. Dit is alles behalve goede service.

11 juli 2020

Honing aan je reet

Guess in amsterdam! Een medewerker heeft me goed geholpen maar een andere medewerker liep helemaal met me mee naar boven en ik snap wel dat daar ook medewerkers moeten staan voor het stelen maar deze liep nog net niet naast me en hield me nog net niet vast ... het gaf me zo’n druk dat ik niet fijn kon winkelen! Ze stond echt tegen over me te kijken wat ik deed... En liep ik naar beneden liep ze nog gelijk naast me mee. Terwijl er nog een man op die afdeling rond liep. Heel heel erg vervelend. Als jullie bang zijn voor jatten neem dan meer camera’s of meer personeel want dit is echt super vervelend. Niet iedereen steelt. En daarna stond ze mij te helpen bij de kassa beneden... wtf

9 juli 2020

Prijs winkel veel hoger dan webshop

Ik heb in de officiële Guess winkel in Amstelveen een leren jasje gekocht. Bij thuiskomst kijk ik toevallig zelfde dag toevallig op de officiële website van Guess zie ik dat online het jasje maar liefst € 136,- afgeprijsd is. Ik heb direct de winkel gebeld maar daar zeggen ze dat de webshop niet samenwerkt met de winkels. Ik kan het jasje wel terug brengen maar dan krijg ik een tegoedbon. Ook bij de klantenservice zeggen ze niets te kunnen doen terwijl je wel de winkels op de site kan zoeken. Ik vind het raar dat het officiële merk verschillende prijzen hanteerd voor hetzelfde product. Ik voel me wel in de maling genomen. Voor mij geen Guess meer!

29 mei 2020

Nooit iets bestellen in hun webshop

Nooit iets bestellen in hun webshop. Bestelling tijdje geleden geplaatst. Wel betaald met Ideal, geld was afgeschreven maar geen bevestigingsmail ontvangen. Geen verzendbevestiging, helemaal niets. Na aantal dagen wachten, toch maar gebeld. Erg lang in de wacht gezeten om te horen te krijgen dat mijn bestelling niet in hun systeem is doorgekomen. Gelukkig kreeg ik wel mijn geld terug, al dan niet erg lang op gewacht, omdat ik een bewijs van afschrijving had. Erg slechte zaak!!

24 mei 2020

Geen zonnebril van 180 euro ontvangen en ook geen geld terug

Voor moederdag heeft mijn dochter een zonnebril besteld van 180 euro bij Guess. Helaas hebben we deze niet ontvangen. Op mail standaard reactie ontvangen en tijdens het telefonisch contact werd ons medegedeeld dat we geen geld terug krijgen en er ook geen nieuwe bril wordt opgestuurd. Ze gaan naar de casus kijken??kortom Geen cadeau voor moederdag, geen bril en geen geld terug. Dus echt heel slecht. Mijn dochter had niet naar de reviews gekeken. Dus lees je deze review... bestel niet bij Guess groot risico dat je geen product krijgt en ook je geld niet terug.

14 mei 2020

Ik had erger verwacht

Ik had bij Guess.eu besteld en ging later de reviews op TrustPilot kijken, en ik werd er bang van, wat achteraf niet nodig bleek. Ik heb een shirtje van €50 besteld op 10 april. Dit was voor het weekend dus de bestelling was op 14 april verwerkt bij Guess. De tracking code werkte eerst niet bij DHL omdat het pakketje er toen nog niet was. 17 april kreeg ik email van DHL parcel dat het de 18e zou binnenkomen en vanmiddag is het pakketje binnengekomen.

Op guess.eu staat verzending 2-4 dagen, en dat klopt ook wel maar het verwerken duurt ook nog een dag of 2 (of meer bij weekend). Ik heb maat S besteld, die zit me eigenlijk best groot, maar ik ga denk ik maar niet retourneren... 😬.

Al met al, MIJN ervaring bij Guess was niet zo slecht als bij de meeste hier, maar je moet wel iets geduld hebben bij Guess.

18 april 2020

Slechte zaak ooit

Slechte zaak ooit. Personeel erg onaardig. Meiden welke werken daar. Denken heel anders. Heel klant onvriendelijk. Slechte zaak. Personeel nog slechter.

14 april 2020

Bezorgen is heel slecht

Meerder malen bestelt. Elke keer duurde de bezorging langer dan verwacht. de laatste keer dat ik had bestelt kreeg ik na drie dagen mijn geld terug, omdat de bestelling niet goed was door gevoerd.

11 maart 2020

Schoenen besteld

Schoenen besteld, 1 hiervan helemaal beschadigd ontvangen.
contact opgenomen met klantenservice. Klacht ingediend maar ze kennen hun eigen plichten niet en komen maar met oplossingen aan door te zeggen dat het hun "procedure"betreft.

oplossing is geld terug krijgen ( dan is nog maar de vraag of dit ook gaat gebeuren gezien de ervaringen van anderen hier).

28 februari 2020

Super. Snel geleverd

Ik las alle negatieve beoordelingen nadat ik besteld had pas, dus ik was bang dat het mis zou gaan, maar het is goed gegaan. Snel geleverd en certificaat erbij. Niks mis mee. Ik had een armbandje besteld.

11 februari 2020

NOOIT IETS BIJ BESTELLEN!!!

NOOIT IETS BIJ BESTELLEN!!!
Ik heb een bestelling geplaatst, als kerstcadeau bedoeld op 16/12/2019. Dit pakket zou normaal gezien max 4 werkdagen onderweg zijn. In de bevestigingsmail zat geen track and trace code. Op 26/12 bel ik naar hun aangezien ik geen antwoord kreeg op de 2 mails die ik hun gestuurd had. Na een zeer lange tijd wachten (en een uiteindelijke rekening van 23 euro om naar Italië te bellen) werd er gewoon opgehangen.. Uiteindelijk krijg ik op 27/12/19 een mail van bpost dat mijn pakket die dag geleverd zal worden. Bij thuiskomst was er geen pakket te bespeuren dus belde ik naar bpost en die vertelden me contact op te nemen met Guess om een klacht in te dienen. Op 2/1/2020 Bel ik terug naar hun en zij zeiden me dat ze een klacht gingen indienen. Op 8/1/2020 nam ik terug contact op met hun aangezien ik nog geen reactie had ontvangen. Een dag later krijg ik het antwoord dat het onderzoek bij DHL (het pakket werd geleverd door bpost volgens de mails.} is afgerond en niets is terug te vinden, en dat zij een verzoek tot terugbetaling zullen indienen bij de financiële afdeling. Nu ondertussen 11 dagen en 5 onbeantwoorde mails later heb ik nog altijd geen pakketje of terugbetaling ontvangen. Leuke manier van Guess om een goed 2020 te starten...
Iemand enig idee hoe ik hun kan aanklagen en/of mijn geld nog kan terug krijgen?

20 januari 2020