Niet courant toestel meer dan 30% GOEDKOPER dan de GROOThandelsprijs >EN .. .op 4 werkdagen geleverd?. Puik werk, dat smaakt naar nog, doe zo voort.
Office standaard 2013, grote order geplaatst bij hardware.nl. Ze hebben ook de website officelicentie.nl. Helder uitleg over de verschillende mogelijkheden van Office. Gezien het grote bedrag va... Toon meer
Offerte gevraagd en gekregen. Artikelen besteld en betaald. Blijkt na 1 week dat het niet meer geleverd kan worden (staat nu 1,5 maand later nog steeds als leverbaar op de website!). Alternatief niet... Toon meer
Via een offerteaanvraag in Excel (prijzen op de webschop klopte niet altijd) na een snelle reactie van de verkoopafdeling overgaan tot bestelling. Betaald via ideal en na bijna twee weken heb ik de sp... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hardware.nl - de grootste! Maar liefst 500.000 hardware , computer-, elektronica, witgoed- en kantoorartikelen tegen scherpe prijzen met uitstekende service.
Nederland
- www.hardware.nl
Mensen keken ook naar
GEWELDIG GEWOON DEZE SITE!
Ik had er laatst een Externe harddisk besteld. Ik kon gelijk vinden op de site welke ik wou. En de prijs/kwaliteitverhouding is prima. Kreeg nog geen uur later een bevestiging wat ontzettend snel is. De betaling via iDeal ging makkelijk. De levertijd was 3 tot 4 dagen en ik kreeg er ook netjes een track&trace bij. Ik kreeg hem al de 3e dag binnen waar ik ontzettend tevreden mee ben. Tot mijn verbazing had ik de verkeerde besteld wat mijn eigen fout is maar niet van hun hun hadden gewoon perfect vermeld waar het om ging. Dus heb ik gelijk gebeld met hun en ik kon hem gewoon als retour opsturen en kreeg de andere ook binnen 3 dagen binnen nadat hun mijn retour hadden ontvangen. Het was de zelfde prijs dus ik hoefde verder niks meer te betalen. Ik raad het iedereen aan!
Prima levering, goed contact per e-mail, redelijke levertijd, goede koeriersdienst
Ik was op zoek naar 4 professionele monitoren voor het kartcentrum waar ik werk. Samsung displays, 40 inch met een prijs op vergelijkers van 1700 euro en hoger. Via Google gezocht en bij HD uitgekomen, zij hadden een prijs van 1300 euro. Dan moet je wantrouwend worden, maar ik kon ze bellen, ze gaven aan dat het product een actieprijs was in een ander land. Ook de gecommuniceerde levertijd was helder: voor de eerste enkele dagen, maar voor de andere 3 zou het enkele weken kunnen worden.
Ik heb ze telefonisch besteld, kreeg een goede heldere bevestigingsmail per e-mail en een pdf factuur. Ik wilde ze niet vooruit betalen, dus 5% aanbetaald. De ene monitor kon op ik na 4 dagen afhalen, op 6 november. De andere 3 monitoren werden bij hun op 20 november geleverd. Ik heb toen gebeld met de vraag of ze deze 3 bij mij konden bezorgen, ze zouden niet alle 3 in mijn auto hebben gepast en om nu 3 x 120 kilometer te moeten rijden... Dat was geen probleem, ik kon het restant gewoon bij aflevering betalen (20 euro toeslag voor de levering) Eergisteren werd ik gebeld, dat de koerier tussen 11 en 13 uur bij me zou zijn. Gisteren de 25e stond de koerier om 11:30 uur bij mij aan de deur. Met mobiele pinautomaat en 3 monitoren. Mijn pinpas ging maar tot 2500 euro, dus ik kon ze niet helemaal betalen. Heb ik in bijzijn van koerier het restant overgemaakt met een spoedbetaling. Koerier bleef rustig wachten en na 10 minuten kreeg hij een sms dat betaling was ontvangen. Heb de koerier maar 10 euro extra gegeven,goedeservice en erg vriendelijk, hij was al wat ouder.
Kortom, gewoon goede ervaring, scherpe prijs, eerlijke communicatie en begrip voor de klant wensen. Levering uitstekend.