Bestilte “Sofia” have lænestole med hynder og bord, super dejlig sæt. Virker som god kvalitet med form faste hynder. Bestilte søndag og fik leveret i Vesthimmerland tirsdag middag, det er fantastis... Toon meer
Simpelthen den dejligste og hyggeligste betjening. Vi har fået så god, varm og enormt professionel service derude de to gange vi har været der nu. Udover det er det simpelthen det skønneste rum at ha... Toon meer
Købte kæmpe parasol. Virkelig god betjening og vejledning. Selvom der stod op til 14 dages levering, så fik vi den leveret inden for et par timer. Vil absolut anbefale at købe sine havemøbler her,... Toon meer
Beholder pengene! Den 26.03. købte jeg via nettet et sæt dækkeservietter. Den 07.04. blev de afbestilt, da de endnu ikke var leveret. Den 22.04. hævede Havemekka alligevel betalingen 249,95 kr.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Havemekka og Stenløse havemøbelcenter er begge ejet af Kim Rivold som til daglig er i butikken. Vi har kæmpe udvalg vist i Stenløse som ligger mellem Ballerup og Frederikssund men også 100 vis af gode tilbud på vores webshop www.havemekka.dk.
Dan Enge 10, 3660, Stenløse
- +45 47 17 23 54
- mail@havemekka.dk
- www.havemekka.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super kundeservice
Efter bestilling, bliver jeg ringet op, da jeg havde bestilt hynder, der ikke passede i størrelse. Vi fik rettet fejlen inden afsendelse. Bordet var defekt - dagen efter henveldense blev der arrangeret levering af et nyt, samt afhentning af det defekte. Helt igennem super service!
Super god service
er meget tilfreds med købet. superparasol.
er meget tilfreds med købet. Parasollen er super til at skærme mod solen. virker meget solid.
Fanrastisk service og betjening
Perfekt og hurtig bestilling og levering. Manglede dog en lille rød ting? Som vi havde talt om til yngste søn🙂. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Hurtig ekspedition.
Hurtig levering til døren🤗
God og hurtig levering 😀
totally disappointed!!!! Cheaters......
totally disappointed!!!!
1. købte en parasol cover til 399.
2. levering kom hurtigt, perfekt.
3. da jeg åbnede 1 uge efter levering, ser jeg at de har sendt en parasol...ikke et cover som kæft.
4. jeg skriver pænt til kundeservice.
5. Zero response fra Havemarokko
6. De sender erindring om oplev4lse: her er mit svar: l.o.r.t.e. oplevelse. køber aldrig fra dem igen. total unreliable.
7. min oplevelser kan vendes fra 0.0 til 2.5 medium, hvis de vender tilbage efter dette, med en løsning, eget kredit eller afhente parasol og sender cover som nødt og betalt......
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering og rigtig god kvalitet hynder til solvognene.
Hold nu op det gik stærkt
Hold nu op det gik stærkt. Vi bestilte vores parasol med fod den ene dag, og næste dag kom fragtmanden. Så kan man vist ikke ønske hurtigere service.
Beskadiget produkt (Ombyttet).
Anmeldelse redigeret d. 24/8-22.
Jeg blev kontaktet af en repræsentant fra Havemekka d. 17/8-22. Han beklagede forløbet og ville sende et nyt bord. Den manglende respons blev tilskrevet sygdom og ferie.
Det nye bord er modtaget.
Dette ændrer selvsagt min oplevelse af forløbet markant og dermed også min anmeldelse - fair skal være fair!
------------------------------------------------
Læg jeres penge et andet sted og spar jer selv for en dårlig oplevelse.
Den 23. juli lægger vi en ordre hos Havemekka på et havebord, 6 stole samt hynder.
Den 2. august vil jeg følge op på ordren da vi stadig intet havde hørt. Det fremgik af ordrestatus på deres hjemmeside, at ordren var ”På hold”.
Jeg kontaktede dem skriftlig via deres kontaktformular samme dag, mhp. uddybelse.
De oplyste telefonisk, at de desværre havde solgt os et havebord, der efterfølgende viste sig at være udsolgt.
Den 3. august oplyste de telefonisk at det var lykkedes at skaffe et ekstra bord fra deres leverandør, hvilket var ok.
Det var derfor glædeligt, tirsdag den 9. august, at modtage et opkald fra deres bud, der oplyste, at vores ordre ville blive leveret indenfor 30 min. på adressen.
Dette viste sig dog at være en forkert adresse, hvorfor jeg selv måtte ud med en trailer og afhente mine varer.
Da jeg så endelig, efter kontakt både til buddet og beboerne på den anden adresse, fik fragtet ordren til vores adresse og ville samle bordet, viste det sig at bordet havde fået et slag så det var blevet skævt. Både ved det ene ben samt de ”paler” der skal holde den plade der kan sættes i bordet på plads.
Bordet har ligeledes flere lakskader samt en større bule.
Jeg henvendte mig pr. e-mail samme dag for at udtrykke min utilfredshed med forløbet og vedhæftede billeder som dokumentation.
Dagen efter bad jeg om en bekræftelse på at de havde modtaget min henvendelse.
Jeg har stadig intet hørt fra Havemekka, hvilket er det mest frustrerende ved forløbet.
Så for at gentage mig selv: gør jeres køb et andet sted.
God og hurtig service
Godt produkt til rimelig pris og hurtig…
Godt produkt til rimelig pris og hurtig leveret
Hurtig levering og god kvalitet
Fin hjemmeside pris og kvalitet god samt hurtig levering
Flot service
Hurtig og præcis levering..
Fantastisk kundeservice og varer…
Fantastisk kundeservice og varer leveret som aftalt. Mine nye møbler lever helt op til mine forventninger. Kan kun anbefale Havemekka.
Mvh En glad og tilfreds kunde
Jeg tror da aldrig at jeg har fået…
Jeg tror da aldrig at jeg har fået leveret en pakke så hurtigt. Så godt