Lekker eten altijd netjes op tijd…
Lekker eten altijd netjes op tijd bezorger altijd klantvriendelijk! Zeker 5 sterren review waard
Echt slecht hamburger hadden geen smaak ze waren helemaal niet gekruid en de patat wat ook niet lekker, je betiteld eten en je hebt honger en het eten is ook nog slecht is echt jammer van je geld en maag .
Ik bestel nooit meer eten hier!!
Meneer in de keuken staat de keuken schoon te maken en met het zelfde handschoen ook mijn burger . Vies voor woorden. Misschien gebeurd dit ook bij andere restaurants,maar doe in iedergeval niet zo openlijk.
Weer wat niet geleverd. Als je meer dan 5 producten besteld wordt er wel iets gemist. Dan zeggen ze we komen het naleveren en komt er niks. Wel voor betaald.
Eten besteld al vaker gedaan nu patat voor me dochter besteld van 3,50 krijg zakje met 15 patatjes hamburgers brood oud en alles is koud kan gebeuren bel 6 x heen maar geen gehoor meer zonde zo alles aan me honden gegeven
Wat een geweldige bedrijf en klantvriendelijke personeel zwker aanrader en eten is geweldig
Wat een zaak is dit 😂😂 leveren niks, maar accepteren wel de bestelling. Geld weg en geen eten !
Gewoon zo blij met deze tent dat het hier niet mag ontbreken.
KFC, maar dan halal.
Nou maakt dat laatste voor mij niet echt wat uit, maar het is echt een uitkomst als KFC even te ver weg is.
Als ik ‘savonds laat echt trek heb maar de deur niet uit kan, is er altijd HBC. Gisteravond hebben ze onze avond gered nadat UberEats ons anderhalf uur voor niks heeft laten wachten. Als ik trek in kip heb moet ik gewoon niet meer verder zoeken.
Ze zijn tot laat nog open, betrouwbaar, bezorgen vlot en assortiment is ongeveer hetzelfde.
Ze hebben hier gewoon wel de Zinger Tower burger die KFC niet meer in het assortiment heeft, die met de rösti erop. Ze hebben ook hamburgers en chili cheese nuggets zoals die van BK en kofte.
Alleen jammer dat ze geen milkshakes of softijs hebben, maar het menu is en de kwaliteit van het eten is gewoon goed en ze hebben wel cheesecake en ben&jerry’s.
Ik heb geen affiliatie met dit bedrijf, ze maken me gewoon erg blij))