Super service and very good price, bought my STAX headphones there! Daniel was super friendly and within 2 days my X9000 arrived very well packed from Denmark to Germany! Have bought several items fro... Toon meer
Perfekt service - da jeg returnerede pakken, fik jeg en mail om at headaudio havde modtaget den, og beløbet blev tilbageført samme dag. Jeg havde overset den hurtige tilbagebetaling og efter nogle... Toon meer
Jeg har ringet nogle gange til Headaudio med spørgsmål til hovedtelefoner og Amps. Hver gang er jeg blevet mødt med venlighed og professionalisme. Efter nogle måneder købte jeg et par Ultrasone... Toon meer
Spurgte efter erstatnings kabel til mine Shure SE215, samt om der kunne skaffe nogle ørepropper hjem som jeg havde set på amazon. En uge efter var de skaffet hjem, tingene blev bestilt og betalt. 2... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Headaudio er stedet hvor du kan finde et stort udvalg af hovedtelefoner af høj kvalitet. Vi gør vores allerbedste for at du får en god oplevelse hos os og vores service er i top! Prøv selv :-)
Hjortespringvej 81, 2730, Herlev, Denemarken
- +45 42621313
- mail@headaudio.dk
- www.headaudio.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hurtig
Det var en simpel handel. Jeg skulle bare have en lille ting. Den var nærmest ude af døren inden dagen var omme, og hos mig kort efter.
Fantastisk kundeservice og produkter
Fik min pakke med 2 headsets efter 1 dags levering og da der var fejl på det ene fra fabrikkens side sendte de mig et nyt med det samme!! Bedste service, og bedste kvalitet jeg handler alt lyd herinde fremover :D
Top Notch
Har handlet fra der flere ganger nå. Topp produkter, og levering til tiden.
Prisene er fornuftige i forhold til kvaliteten. "I'll be back...."
Gode priser og hurtig levering.
Første gang jeg handlede hos dem. Hurtig levering og gode priser. Kan kun anbefales.
Top service hos Headautio
Har uden problemer fået erstattet hovedtelefoner der gik i stykker. Det var samme model, og anden gang blev de ombyttet til en lidt bedre model - uden anden omkostning end porto.
Hurtigt svar på e-mail, så jeg kan kun give Headaudio de bedste anbefalinger.
Andre webshops kan lære noget her!!! :-)
Rigtig god oplevelse
Meget hjælpsom og god service! Vil helt afgjort benytte mig af dem en anden gang.
Super!
Bestillte en Shure hovedtelefon (til den billigste pris på markedet) om mandagen og fik det leveret dagen efter. Hvad kan man ønske sig mere?
Meget fint
Hele processen forløb meget fint.Varer til tiden.
Virkelig super god service og kanon produkter
Meget hurtig levering
MEGET hurtig levering, men 117 kr. er lidt dyrt for ca. 10 g. skumpuder :)
Prisen var dog oplyst på forhånd.
Smooth
Fik respons på min email i løbet af 10 minutter. 5 minutter senere havde jeg købt et par fede Gradolabs med 10% rabat (åbnet æske). Fede bøffe, god service, hurtig levering.
God service og hurtig levering
Fin og hurtig levering eneste men var en leveringpris på 29 kr. hvilket udgør relativ stor procentdel af 249 kr. men sådan er det nok når det skal sendes med PostDanmark
Hurtig og korrekt levering, dog lidt irriterende at skulle på posthuset,
Lynhurtigt
Bestilling om formiddagen. Info om afsendelse få timer senere. Levering den følgende dag. Perfekt!
Lees meer over geverifieerde reviews.