Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... Toon meer
Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Toon meer
Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Toon meer
Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Toon meer
Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!
Zwetsloot 5e, 9231 DW, Surhuisterveen, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel en correct geleverd. Instructie gehad van vriendelijke medewerker

Antwoord van Health2Work
Vriendelijk! Op tijd, goede communicatie. Fijne en duidelijke uitleg.

Antwoord van Health2Work
Alles naar wens geregeld! Heel nette en vriendelijk service.

Antwoord van Health2Work
Goede communicatie en snelle levering.
Paul heeft alles keurig uitgelegd en geïnstalleerd. Bureau en stoel zijn goed afgesteld.

Antwoord van Health2Work
Paul heeft heel vriendelijk een duidelijke instructie gegeven en ook tips gegeven voor ergonomisch werken. Ik ben erg blij met het bureau.

Antwoord van Health2Work
Snelle service, goede levering en het wordt voor je gemonteerd.

Antwoord van Health2Work
Heldere uitleg en vrolijke bezorger. Bedankt!

Antwoord van Health2Work
Ik heb ruim op voorhand een afspraak gemaakt en hiervoor een halve dag verlof genomen. Net op de valreep nog telefoon dat "er iets (lees: een grote klant, dit is me telefonisch door de medewerker bevestigd) was tussengekomen en men bij mij later zou komen". En als tegemoetkoming wil men uiteraard niet op zaterdag komen. Ergonomie zorgt voor verbetering van het menselijk welzijn? Om over na te denken.

Antwoord van Health2Work
Paul was erg vriendelijk.
Kwam op de afgesproken tijd, gaf heldere uitleg en maakte mij bewust van waarom je de stoel op de juiste manier instelt

Antwoord van Health2Work
Zeer vriendelijke en ervaren monteurs met kennis van zaken, keurig op tijd, heel behulpzaam bij het plaatsen en duidelijke uitleg.
Maw heeel tevreden 😁

Antwoord van Health2Work
Minder klachten, meer werkplezier.
Petra Blaakmeer had mij een een aangepaste stoel geadviseerd voor mijn klachten. Voorheen stond ik zowat de hele dag omdat ik klachten had. Nou met deze stoel is er een mooie balans tussen zittend en staand werken zonder de gekende nek en rugklachten.
Dankjewel Petra

Antwoord van Health2Work
Top service van Helath2works. Stoel werd thuis gebracht voor 30 dagen testen, duidelijke instructies werden gegeven en uitleg over de afronding van de procedures.

Antwoord van Health2Work
Erg vriendelijke man die rustig de tijd nam om uit te leggen hoe ik de stoel moest gebruiken. Zeer positieve ervaring

Antwoord van Health2Work
Goede service. Omruilen van bureau stoel door Paul, heldere uitleg die ik bij de vorige aflevering niet had gekregen. Zo hoort het. Top.
Vriendelijke uitleg. Snelle levering. Vooraf doorgeven aankomst tijd

Antwoord van Health2Work
Zeer goed geadviseerd door Paul!
Stoel zit heerlijk!
Bedankt.

Antwoord van Health2Work
Op tijd volgens afspraak, van te voren gebeld, zeer netjes en vriendelijk, goeie uitleg.

Antwoord van Health2Work
Super vriendelijk en behulpzaam, gebruik van mijn thuiswerk meubilair werd goed uitgelegd en alles werd netjes afgesteld.

Antwoord van Health2Work
Via mijn werk kon ik thuiswerkmeubilair bestellen. Dit heb ik online besteld waarna ik meteen een e-mail heb meegestuurd dat ik de week daarop afwezig was i.v.m. vakantie. Mij werd verteld dat de levering vaak 2 weken na bestelling plaatsvond. Een dag voordat mijn vakantie begon, kreeg ik echter een e-mail met daarin een geplande leverdatum... in mijn vakantie. Gemaild dat dit geen optie was en een andere datum voorgesteld. Daarna begon mijn vakantie. Tijdens mijn vakantie kwam Health2Work met een tegenvoorstel, waarop ik toen niet kon reageren.
De klant dient een bevestiging te geven op de voorgestelde datum. Dit heb ik niet gedaan en Health2Work is er gemakshalve vanuit gegaan dat ik dan wel thuis zou zijn: zij hebben dus zelf de afspraak bevestigd. Na terugkomst van mijn vakantie zag ik dat ik niet thuis zou zijn op de voorgestelde datum en ik daar dus ook helemaal geen bevestiging had gegeven. Telefonisch contact gehad en een nieuwe afspraak gemaakt voor een andere dag, in de ochtend. De betreffende ochtend was ik speciaal thuis gebleven, maar het meubilair kwam niet. Weer telefonisch contact gehad en toen werd mij verteld dat ik voor 's middags op de planning stond, terwijl de afspraak voor 's ochtends was gemaakt. Gelukkig was er iemand in het huis die de goederen kon aannemen, maar de stoel kon dus niet voor mij op maat worden ingesteld. Ook bleek de stekkerdoos niet aanwezig te zijn, deze zou worden na geleverd via GLS, wat in principe een prima oplossing is.
Al met al ben ik tevreden met de apparatuur, maar vind ik dat de service op een aantal punten zeker kan worden verbeterd.