Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Toon meer
Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Toon meer
Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!
Zwetsloot 5e, 9231 DW, Surhuisterveen, Nederland
- 088 240 00 60
- marketing@health2work.nl
- www.health2work.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Prima service
Prima service en netjes van te voren even gebeld toen hij er bijna was.

Heel behulpzaam
Nemen de tijd om alles aan je uit te leggen en zorgen dat alles is afgesteld

Vriendelijke en handige monteur
Vriendelijke en handige monteur.
Het bureau was zo geplaatst.

Antwoord van Health2Work
Een deskundige en vriendelijke mensen…
Een deskundige en vriendelijke mensen bedankt voor jullie fijne diensten

Antwoord van Health2Work
Medewerker was mooi op tijd, nam de tijd om de stoel in te stellen en uitleg te geven.

Antwoord van Health2Work
Ik ben echt heel goed geholpen
Ik ben echt heel goed geholpen. Medewerker heeft mij veel uitleg gegeven de stoel goed op mij afgestemd.
Medewerker is erg vriendelijk doet zijn werk heel goed

Antwoord van Health2Work
De levering is perfect verlopen
De levering is perfect verlopen. De be,orger was keurig op tijd, vriendelijk en heeft alles netjes en zorgvuldig afgeleverd. Alles oké en in goede orde ontvangen. Complimenten voor de goede service!

Misleiding: Imitatie wordt aangeboden als Ergorest
Op de website wordt een Ergorest Medium aangeboden, maar dat is geen armsteun van Ergorest uit Finland. Dit is een dure imitatie (mogelijk uit China)?
Artikelnummer: 114339

Slechte service
Eerst zouden de stoel op dinsdag ochtend leveren.
De hele ochtend zitten wachten om 12 uur nog niemand geweest.
Toen maar een keer gebeld.
Blijkt afspraak niet door gezet.
Donderdag geleverd met te korte arm leuningen.
Sturen ze nieuwe af passen de schroeven niet.
Worden op gestuurd.
Inmiddels wel zes keer gebeld.
Wat een slechte service.
Kan dit niet begrijpen voor zo'n firma.

Antwoord van Health2Work
Gezien mijn chronische aandoening was…
Gezien mijn chronische aandoening was ik op zoek naar een goede stoel, en Health2Work bood mij de mogelijkheid om verschillende stoelen uit te proberen. Hun service was geweldig, omdat ik elke stoel een maand kon testen voordat ik een beslissing nam. Na twee jaar van proberen en advies kon ik eindelijk de perfecte stoel vinden, wat een verlichting! Dankzij hen heb ik nu geen last meer van pijn of klachten. Hoewel de montage gemakkelijk werd uitgelegd, was er enige schade aan de spiegel bij de ingang. Ook rook de stoel naar sigaretten, wat iets is om te verbeteren. Over het algemeen was de ervaring positief door hun hulpvaardigheid en begrip. Bedankt, Health2Work!

Antwoord van Health2Work
Goede communicatie en instelling stoel
Goede communicatie om een datum te plannen.
Stoel wordt vakkundig door Anne ingesteld. Ook nog tips om de schermen van de computer beter neer te zetten. Aanrader!

Antwoord van Health2Work
Veel complimenten en dank aan…
Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een maand. Deze is netjes afgeleverd tot de werkplek en zorgvuldig ingesteld. Nu uitproberen. Nogmaals veel dank!
Lieve medewerker en klant vriendelijk
Lieve medewerker, geeft goed instructie, vriendelijk en weet goed wat ze moeten doen. Was binnen 5 minuten klaar ✅ super snel!

Antwoord van Health2Work
Goed en gericht advies van Lieuwe de…
Goed en gericht advies van Lieuwe de Haan gekregen. Kijkt mee op de website en geeft goede instructie.

Antwoord van Health2Work
De stoel is keurig afgeleverd en…
De stoel is keurig afgeleverd en voorzien van een goede uitleg ingesteld.

Antwoord van Health2Work
Alle tijd om uit te proberen
Ontzettend prettige ondersteuning in de zoektocht naar een passend toetsenbord en al eerder naar een passende muis. Petra heeft goed met mij meegedacht , was behulpzaam en inlevend en ik kreeg ruim de tijd (1 maand) om alles rustig uit te proberen. Aanrader!

Cliëntgericht & Kwalitatief
Dit bedrijf is professioneel, zorgvuldig, flexibel en cliëntgericht. De meubels zijn van kwaliteit en gezondheid bevorderend. Meubels zijn op m'n werkplek geleverd na herstel van een herniaoperatie. Met veel geduld stellen ze alles precies op maat in.
Zeer aan te bevelen. Dank voor jullie hulp.

Top service Health2work
Health2work consultant Paul ten Hoeve had een duidelijke instructie en een goed luisterend oor. Geeft de klant de juiste informatie en aandacht!!!
Voor mij was alles top