Vroeger vaak besteld bij hebbez. altijd tevreden. Nu jurk met gat /weefselfout gekregen. Onwijs gedoe. Willen eerst controleren of mijn klacht terecht is om dan wel of niet mijn betaling terug te stor... Toon meer
Voor de eerste keer iets besteld bij Hebbez. Helaas was een artikel niet meer leverbaar bij de leverancier, hier werd ik zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld. Er werd mij een passend alternatief... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Al 7 jaar een vertrouwd gezicht op internet. Kinderkleding voor iedereen. Merken:.Vingino ,.R.Y.B ,.Carbone ,.Eager.Beaver (en veel meer). Kom kijken, 50.000 anderen zijn je al voorgegaan.
Zeer goed geholpen voor mijn bruiloft
Zeer goed geholpen voor mijn bruiloft. Erg vriendelijke mensen. Ik zag er prachtig uit op mijn mooiste dag.
Bedrijf reageert niet op vraag van de klant.
Onlangs een deels verkeerde zending ontvangen.
E-Mail geschreven om te vragen naar een plan van aanpak.
Welk e-mailadres je ook kiest, er is gewoon niemand die reageert.
De e-mail heb ik nu 5 keer verzonden naar de 2 verschillende adressen.
Opbellen is ook geblokkeerd, want dat wordt als storend ervaren.
Ik koop zeer regelmatig bij dit bedrijf.
Jammer dat ze een goede klant zo in de kou laten staan.
Schandalig
Van mijn zoon en schoondochter zoon 3 winterleggings gehad van HEBBEZ voor mijn verjaardag, de eerste legging is na 1x koud wassen 15 cm gekrompen netjes gemeld maar het komt hier op neer dat dat eigen schuld is. Men doet daar geheel niets aan de andere 2 andere broeken weet ik nog niet die heb ik nog niet gedragen. Het is zelfs zo erg, omdat ik het hier niet mee eens ben wordt mijn account verwijdert en de nieuwsbrief wordt niet meer toegezonden. Ben hier al zelf jarenlang vaste klant TOT vandaag natuurlijk . Ik ben nog nooit zo onbehoorlijk behandeld als vaste klant
Dat er bij klachten niet gereageerd wordt Mevrouw Annet vind deze site dan ook voor niet-intelligente mensen want iedereen liegt hier
T zou ook fijn zijn als er gereageerd wordt op n mail omdat er een verkeerde kleur is opgestuurd van de ketting. Tevens winst op t verzenden berekenen, €4,95 kosten en €6,96 berekenen voor n brievenbuspakket. (Pakket na laten wegen)
Ook op Trustpilot komt Hebbez/Annet er niet genadig vanaf bij problemen.
Bij bestellingen zonder problemen of retouren gaat t goed, maar dat is ook niet zo moeilijk natuurlijk. Telefonisch ook niet te bereiken. Zag dat iemand hier t had achterhaald, mag van mij openbaar gezet worden
Een broek van :Magna besteld
Een broek van :Magna besteld. Onder het hoofdstuk WINTER.
Dan denk je toch dat het een winter kwaliteit is.
Is het een zomer kwaliteit vreselijk dun.
Dan app je met ene Annette die zegt gewoon die dragen wij in de winter ook.
Dat slaat toch echt nergens op.
Als je zo zaken doet en van je zomer collectie voorraad af wil..
Dan hoop,ik dat er veel klenten afhaken bij HEBBEZ.
Wat een service . Dus nooit weer HEBBEZ
Waarschuwing: Boosaardige eigenaar met bizarre aantijgingen bij Hebbez Lelystad
Waarschuwing: sinistere eigenaar met bizarre aantijgingen bij Hebbez Lelystad.
Als terugkerende klant bestelde ik wel eens wat bij Hebbez. Zonder problemen. Maar met de laatste retourzending kreeg ik plotseling een E-mail van de eigenaar van Hebbez, Annette. Met bizarre aantijgingen. De tweede email was ook zeer onprofessioneel en agressief van toon. Op advies van de consumentenbond heb ik daar een melding van gemaakt. Als klant heb je herroep recht van 14 dagen. Ja. Hebbez heeft mijn geld terug gestort. Maar de manier waarop was vreselijk. Daarna heeft Hebbez ongevraagd mijn account uit hun klantenbestand verwijderd. Dat laatste neem ik Hebbez Lelystad in dank af. Ik wil liever geen kleding dragen van een boosaardige wezen als Annette.
Wat je besteld krijg je ook
Wat je besteld krijg je ook. Maten zijn goed en kloppen. De kwaliteit van de kleding is ook goed. Snel met versturen.
Achterhaalde retourprocedure
Achterhaalde retourprocedure. Niet van deze tijd.
- alle informatie (incl bank) handmatig invullen op een formulier dat je zelf moet printen
- zelf betalen voor retourkosten.
- wanneer de artikelen die je wel wil houden niet meer boven de 100 euro komen dan moet je alsnog verzendkosten betalen.
Prima service
Prima service, snelle reactie via de mail en
goede afhandeling van een probleempje.
Kortom zeker een aanrader.
Het artikel zag er uit als beschreven…
Het artikel zag er uit als beschreven maar is te klein..... nu wil ik retourzenden mar het geen retouradres kunnen vinden..... ook geen retourbon in het pakje of adres op de envelop....hoe doen jullie dat?
Medere malen besteld laatste keer zaten…
Medere malen besteld laatste keer zaten er 2 kleding stukken bij waarvan de maat belachelijk groot uitviel dus geruild moest terugsturen betalen 7,25 post nl en Hebbez brengt mij 5,95 in rekening opnieuw bestellen kost weer € 5,95 dus ben er klaar mee Hebbez mag mij uit het klantenbestand halen
Ik snap nu ook de naam Hebbez
Onvriendelijke ervaring
Onvriendelijke ervaring. Erg jammer, want de collectie is mooi..
Goede service, snelle verzending, aantrekkelijke prijzen en het product ziet er exact zo uit als op de foto. Echt een aanrader !
Door verkeerde wasbeschrijving 2x een…verkeerde wasbeschrijving
Door verkeerde wasbeschrijving 2x een dure broek gekrompen. Na mailcontact geen vergoeding of nieuwe broek, alleen mededeling ...ze gaan het aan de leverancier doorgeven. Slechte zaak, dus of mijn vriendin nog klant blijft is nog de vraag
Vreselijk arrogant wijf, Annette de eigenaresse.
Vreselijk arrogant wijf, dat kan ik op deze manier wel zeggen. Ze heeft een bek als een scheermes, als je kritisch bent of als je klaagt wanneer iets niet is goedgedaan van haar kant.
Als je bestelling terugstuurt dan geef ze de meest ranzige opmerkingen terwijl het je zelf bijna 16 euro kost om iets te bestellen en retourneren. Iets wat volgens de consumenten niet eens mag. Je pakket terugsturen naar een postbusnummer is ook belachelijk. Je kan niks checken. Wanneer je iets retour stuurt moet je een eeuwigheid wachten op je geld. Je verzendkosten vergoeden wanneer ze zelf fouten hebben gemaakt, krijg je niet.
Annette ziet er netjes en degelijk uit maar normen en waarden ken ze niet.
Oude collectie van het merk Magna biedt ze constant aan voor dezelfde prijs. Duurder als de meeste en als je vraagt waarom geen sale dan doet ze zielig dat ze een eenmansbedrijf heeft. Ze verdient er zo goed aan op al die oude collecties.
Oh ze is zo blij met die ruim 30.000 klanten. Yeahh right ! Uitbuiten daar is ze goed in. Nooit daar iets bestellen. Er zijn genoeg andere sites die Magna verkopen en voor een betaalbare prijs en die echt behandelen als klant.
de kwaliteit en pasvorm is oke maar…
de kwaliteit en pasvorm is oke maar ondanks ik een goede klant ben, stuurde ik een keer iets terug en nadat ik een tijdje later een mail stuurde voor terugbetaling kreeg ik een ontzettend raar antwoord terug. of ik misschien door het bos de bomen niet meer zag van alle creditering . het was de eerste keer dat ik wat terug stuurde! Later bleek dat de terug storting zich gekruist had. Een erg nare "zakenvrouw"!!! die kunnen ze beter vervangen want dat kost klanten. Arrogantie ten top!!
Voor het eerst besteld en helemaal…
Voor het eerst besteld en helemaal tevreden. Met 3 dagen in huis en prima pasvorm. Ik ga vaker bestellen
Retour…
Even een reactie op de negatieve berichten over het zelf betalen van de retourzending....je kan toch serieus niet verwachten dat dit gratis is....de kleding is al zeer aangenaam geprijsd....je kan toch realistisch bedenken dat jezelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten....ook nog zelf ervaren dat je aankoop bedrag zeer snel weer op je rekening is terug gestort
Ik snap al die negatieve reacties niet…
Ik snap al die negatieve reacties niet ik vind het een top bedrijf en nooit problemen koop er al jaren. Reageert snel op mails.
Niet kopen! Zeer slechte negatieve communicatie en niet professioneel.
Iets verkeerd gegaan op de site met bestellen. Gelijk mail (lees: elke dag) met agressieve hoofdletters dat ik moest betalen. Gemaild en teruggeven dat zoveel SPAM niet wenselijk is en niet klantvriendelijk. Mailtje terug over dat mensen meestal wanbetalers zijn, alsof dat de agressieve communicatie verdedigt. Ook met goede klanten gaan ze uiteindelijk slecht om. Mail terug gehad met emotionele chantage en verre van professionele communicatie! Ze blijven je mailen en doen niets professioneels met feedback. Ze gaan papagaaien en gaan de strijd met je aan. Echt trieste manier van met klanten omgaan. Zeer slechte service. Niet kopen, zeer zeer onaardig en zeer onproffesioneel. Elders hier beweren ze 30.000 klanten te hebben, beetje ongeloofwaardig voor een bedrijf aan huis. En tja op Facebook kan je likes kopen. Zegt niets.