Even een reactie op de negatieve berichten over het zelf betalen van de retourzending....je kan toch serieus niet verwachten dat dit gratis is....de kleding is al zeer aangenaam geprijsd....je kan toc... Toon meer
T zou ook fijn zijn als er gereageerd wordt op n mail omdat er een verkeerde kleur is opgestuurd van de ketting. Tevens winst op t verzenden berekenen, €4,95 kosten en €6,96 berekenen voor n brieven... Toon meer
Vroeger vaak besteld bij hebbez. altijd tevreden. Nu jurk met gat /weefselfout gekregen. Onwijs gedoe. Willen eerst controleren of mijn klacht terecht is om dan wel of niet mijn betaling terug te stor... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Al 7 jaar een vertrouwd gezicht op internet. Kinderkleding voor iedereen. Merken:.Vingino ,.R.Y.B ,.Carbone ,.Eager.Beaver (en veel meer). Kom kijken, 50.000 anderen zijn je al voorgegaan.
Geweldig
Snel, duidelijk, vriendelijk..en de kleding zit prima. Aanrader!
Onbeschoft
Zeer onvriendelijke vrouw, nadat mijn bestelling niet was aangekomen en ik haar had gemaild en vond ze dat heel vreemd en maakte rare toespelingen alsof ik degene wel zou zijn die niet helemaal eerlijk was.
Daarna beloofde ze het voor de tweede keer op te sturen (ja hoor tuurlijk) en weer niet gekregen.
Ik heb haar telefoonnummer kunnen achterhalen en haar gebeld, en toen had ze ineens op de plek waar ze zat mijn bestelling gevonden.
Heel onprofessioneel en ik werd ook verwijderd als klant terwijl zij degene was die aangesproken werd op een bestelling die maar niet kwam.
Dikke pluim
Gisteren een order geplaatst en vandaag al in huis. Werd netjes en prima van alles op de hoogte gehouden. Aan mij hebben ze er zeker een klant bij. Mooie kleding, vriendelijke service en ook nog een betaalbare prijs.
Heel snel gepikeerd
Doordat ik een tuniek heb terug gestuurd omdat het 20 cm korter was dan wat op de website stond vermeld zou ik mijn porto geld terug krijgen als dit juist was.
Mevrouw reageert overal op ( heel boos, ze wil mij niet meer als klant, Pff gelukkig maar, maar toch erg kortzichtig ) maar behalve op mijn vraag hoe het nu zit met het tuniek en mijn geld, wat ik nog van haar krijg.
Dus wees gewaarschuwd, mevrouw reageert heel heftig als je haar ergens op wijst wat niet deugd en je krijgt dus je geld niet terug.
goede communicatie
Voor de eerste keer iets besteld bij Hebbez. Helaas was een artikel niet meer leverbaar bij de leverancier, hier werd ik zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld. Er werd mij een passend alternatief aangeboden en na wat mails heen en weer over de mogelijkheden heb ik een goed alternatief ontvangen.
Leuke, aparte en betaalbare kleding. ik kom hier zeker terug als klant.
Zeer tevreden 👍👍👍
Hele mooie kleding voor een paar maatjes meer 😆😆 ben blij dat ik hebbez gevonden heb en eerst 1 tuniek besteld om te kijken of het goed zat en dat zat het twee dagen na mijn besteling was het al binnen daarna meerdere tunieks besteld en heb er nog twee op het oog dus dames als je er mooi en vrouwelijk uit wil zien gewoon bestellen.😬😬😬
Tevreden
Na langere tijd de shop te hebben gevolgd via facebook heb ik een bestelling gedaan.
Het geheel verliep zeer vlot en na betaling had ik de bestelling eerder binnen dan verwacht. Kleding was precies wat ik ervan verwachtte. Al met al ben ik dus een heel tevreden klant en maakt dat het makkelijker om nog eens iets te bestellen.
aanrader!
Goede service. Zeer goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Zeer snelle levering. Een aanrader voor iedreen met een maatje meer!
hebbez? liever niet!
hebbez.com
nadat ik een bestelling bij deze webshop heb geplaatst kon ik deze niet betalen omdat er een gironummer staat, en dat bestaat niet meer. Ik heb hen gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren omdat ik dit onduidelijk vind. bestaat deze webshop wel echt?
eigenaresse wordt meteen beledigend:
Hallo,
Als je netjes je huiswerk doet kijk dan ook bij de KVK dan zie je dat we al 12 jaar bestaan.
Wsl had je totaal geen intentie om dit netjes af te handelen.
Echt belachelijk je verhaal. Vandaar dat ik 30.000 klanten heb en ik de boel oplicht!
Groetjes en fijne dag,
Annette
en daarna:
Mss is lijnen iets voor je kun je iets makkelijker kleding kopen en hoef je niet een ander hardwerkend persoon met nepbiedingen te bombarderen!
zeer profesioneel!!!
verrassend en heel veel keus
goeie kwaliteit voor een kleine prijs. Ik koop er al jaren ben heel tevreden met deze zaak.