Hedvig Reviews

4.208
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner Thomas

Bedrijfsgegevens

6. Huurdersverzekeringsmaatschappij

Over Hedvig

Geschreven door het bedrijf

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.208)

643 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hedvig lurade mig på 8000kr

Hade bilförsäkring hos Hedvig för en bil som gick under 10000 mil 2019
Hade helförsäkring
Kopplingen slutade funka med pedalen i golvet i närheten av en bil verkstad
Vid kontroll var det slavcylinder med kostnad på typ 15000kr eller lite mer
Hörde av mig till Hedvig som bad om kostnadsförslag vilket de fick men vägrade laga bilen för att de inte kom överens med verkstaden
Jag sa till Hedvig att jag byter verkstad men måste bärga bilen men de sa nej
Jag kontaktade dem men de var otrevliga o bad mig att överklaga deras beslut
Gjorde det o fick okej att laga bilen men de krävde en självrisk på 8000kr
Så blev lurad på den summan för jag hade inget val
Deras månads kostnad är inte dyr men skillnaden är inte så står jämfört med andra men dålig service blir det samt lurad på pengar

15 januari 2026

Toppen service

Toppen service, snabb och stabil!

Hej Alan,

Tack för de fina orden, det är så det ska kännas!

Hedvigs drulle är värdelös

Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktigt blåst och undrar varför jag inte bytt till ett annat mer seriöst bolag tidigare.

Har fått skada nekat tre gånger och fått en spottstyver för min premium dator. Hade varit mer värt att använda den med trasig skärm än Hedvigs ersättning.

Rekommenderar inte Hedvig, de är mer som ett bluff-företag i finkostym.

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig, även om det är tydligt att den här upplevelsen har varit riktigt frustrerande för dig. Vi förstår att en avslagen ansökan kan kännas svår att ta till sig, även om vi alltid strävar efter att vara tydliga med hur vi resonerar. Vårt mål är alltid att hjälpa till och hanterar alla ärenden enligt våra villkor och regelverk. Däremot så kan vi inte uttala oss om hur det ser ut i just din situation.

Om du har frågor som du inte fått besvarade, så är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så snabb och trevlig hjälp

Så snabb och trevlig hjälp!
Fick svar inom 15 minuter.

14 september 2026

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du fick snabb och trevlig hjälp.

Världsklass!

Thomas

Hej Thomas,

Tack för att du delar med dig! Precis så ska det gå till, snabbt och utan krångel.

Insurance made easy

Insurance made easy. Absolutely recommended!

15 september 2026

Hi Sandra,

Thank you for the kind words, that's exactly what we're going for!

Best,

Enkelt att anmäla

Enkelt att anmäla, snabb och smidig service. Bra bemötande.

14 september 2026

Hej Nadine!

Tack snälla, roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidiga att ha och göra med.

Bra kommunikation, smidiga att ha att göra med. Rimliga priser och pålitliga.

12 september 2026

Antwoord van Hedvig

Tack för fina ord, vi uppskattar det verkligen!

Snabb handläggning!

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjorde hela ärendet väldigt smidigt. Trevligt och förstående bemötande. Har inget negativt att säga!

Hej Ellinor,

Tack för att du delar med dig! Vad skönt att höra att det blev smidigt och tydligt hela vägen, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men…

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men så fort större belopp involveras avstår de hjälp med motiveringar som är inget annat än uselt underbyggda.

Hej Alice,

Tack för att du delar med dig. Vad tråkigt att höra att du upplevt det så, särskilt när det gäller ärenden som verkligen betyder något. Vi vill alltid kunna stå för våra beslut med en tydlig motivering, och vi hör att det inte känts så här.

Har du fler frågor eller vill prata om det är du välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dom var snabba på kontakt

Dom var snabba på kontakt, hjälpsamma och framför allt väldigt väldigt trevliga. Jag rekommenderar starkt Hedvig!

Hej Victoria!

Tack så mycket för att du delar med dig, och för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och ärliga pålitliga kan sin sak i alla lägen

Bra och ärliga alltid bra råd och hänvisar genom hela ärendet skulle rekommendera Hedvig till alla dom e att lita på o hjälpsamma man känner sig trygg

Hej Mirza!

Vad fint att höra – att du känner dig trygg med oss betyder mycket. Stort tack för att du rekommenderar oss vidare!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig haft problem, smidig app

Smidigt att kunna hantera i appen. Vi har en katt som behöver vård varje månad pga sjukdom, och då är det enkelt att kunna sköta veterinärkostnaderna via appen. Aldrig haft några problem, använt hedvig i flera år.

Hej Joanna,

Tack för att du delar med dig – och för att du varit med oss så länge! Roligt att appen fungerar smidigt för er, särskilt när det handlar om återkommande ärenden.

Saklighet

Rättvis och saklig bedömning

Hej Andrea,

Tack för att du delar med dig, roligt att höra!

Toppen

Toppen! Inga problem och extrem enkel att skicka ärande

9 september 2026

Hej Loa!

Vad kul att höra – tack för att du tog dig tid att skriva det!

Snabb och bra hantering

Snabb och bra hantering

10 september 2026

Antwoord van Hedvig

Tack för det fina omdömet, roligt att höra!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

8 september 2026

Hej Matias,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att det var snabbt och smidigt.

Dit is Trustpilot