Hedvig Reviews

4.208
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner Thomas

Bedrijfsgegevens

6. Huurdersverzekeringsmaatschappij

Over Hedvig

Geschreven door het bedrijf

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.208)

643 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt snabb och smidig hjälp i…

Otroligt snabb och smidig hjälp i skadeärende gällande djurförsäkring. Rekommenderas starkt 👍

24 augustus 2026

Hej Jan!

Tack för de fina orden. Kul att skadeärendet kändes snabbt och smidigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a great experience with Hedvig

I had a great experience with Hedvig! I made a claim recently and within a few days it was handled. No unnecessary questions or waiting. They’re clearly customer oriented and competent in handling claims. I’m so impressed with their service and for the first time since the 8 years I’ve lived in Sweden I feel I found an insurance company who does what they’re supposed to, insure my home. Highly recommend it!

21 augustus 2026

Hi Ilona,

Thank you for the kind words. They means a lot to us.

Best,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hedvig försäkringar är fantasiska!

Hedvig försäkringar kan verkligen rekommenderas. Antagligen marknadens bästa prisnivå, samt en fantastisk hantering av skadeärenden. Snabbt och enkelt. Kan verkligen rekommenderas.

Hej Rune!

Vilket härligt omdöme, tack för att du tar dig tid att dela det. Det gläder oss verkligen att både pris och skadehantering har levt upp till förväntningarna.

Snabb reglering

Snabb reglering. Enkel app.

Hej Peter!

Tack för dina fina ord, roligt att höra det känns snabbt och enkelt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabba och hjälpsamma i kontakten

Snabba och hjälpsamma i kontakten. Vi är så nöjda med Hedvig.

21 augustus 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig, det gläder oss verkligen att höra!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel kommunikation och…

Snabb och enkel kommunikation och handläggning om mitt ärende.
Inga konstigheter toppen betyg!

Hej Babel!

Tack för de fina orden, roligt att det har flutit på så smidigt!

Extremely disappointing experience with Hedvig

Extremely disappointed with Hedvig. My payment apparently failed, and instead of properly contacting me, my car insurance was cancelled without me ever receiving the SMS or email they claim they sent. I only found out through a letter, after which I was hit with a huge bill.

When I contacted support, the agent basically accused me of lying and refused to acknowledge that their automated system could have failed. When I asked how to prevent this happening again, he was rude and simply said it wouldn’t.

If this is how they handle a failed payment, I really don’t want to find out how they handle an actual insurance claim. I’ll be switching provider immediately.

Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är smidigt att skicka in kvitton…

Det är smidigt att skicka in kvitton för ersättning och super snabb återbetalning, en halvtimme efter man skickat in finns pengarna på kontot.

Hej Gabriella!

Tack för att du delar med dig. Vad skönt att höra att allt gick så smidigt och snabbt – precis så ska det vara!

Enkelt att anmäla skada

Enkelt att anmäla skada. Snabb hantering av anmälan och ett väldigt fint bemötande i en svår stund då vår hund somnade in 💔

17 augustus 2026

Hej Sonja,

Tack för att du delar med dig, och varmt kondoleanser till er. Att förlora sin hund är aldrig lätt, och det värmer att veta att ni kände er väl bemötta i den stunden.

Snabb hantering

Snabb hantering. Otroligt bra service och väl bemötande. Jag är väldigt nöjd med Hedvig och kan starkt rekommendera de.

Hej Shahista,

Tack för att du delar med dig, och för rekommendationen. Det gläder oss att du känt dig väl bemött!

Jag fick snabba svar

Jag fick snabba svar, trevlig och professionell bemötande och ärende löstes snabbare än jag trodde. Det känns tryggt med Hedvig att få professionell hjälp när man är i en jobbig och stressig situation efter min skada.

Hej Goran!

Tack så mycket för att du delar med dig! Det värmer att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen när det behövdes som mest.

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt, jag behövde inte göra någonting, det vart direktreglering med djursjukhuset, så jag slapp massa stök med att anmäla och fixa.
Super nöjd med all hantering! 👍

Antwoord van Hedvig

Så ska det låta – härligt att direktregleringen gjorde det hela smidigt för dig. Tack för att du delar med dig!

Helt fantastisk personal

Helt fantastisk personal! Otroligt snabbt hanterat!

16 augustus 2026

Hej Nina!

Vad roligt att höra! Vi ser till att teamet får ta del av din uppskattning. Tack för att du tog dig tid att skriva!

Mycket snabb hantering

Anmälde skadan en sen fredag eftermiddag. Fick svar med godkännande en kort stund efter. Mycket nöjd!

14 augustus 2026

Hej Caroline,

En fredagseftermiddag ska gå åt till annat än väntan, så det är kul att höra att det gick snabbt. Tack för att du delar med dig!

Pålitlig hemförsäkring!

Ytterligt snabb hjälp vid försäkringsärende. Utmärkt.

28 juli 2026

Hej Elsa,

Tack för att du delar med dig – riktigt roligt att höra att det gick smidigt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Två gånger har vi blivit bemötta av…

Två gånger har vi blivit bemötta av opersonlighet i samband med att vi anmält skada.
ARROGANS kan man sammanfatta det hela med.
Kan inte rekommendera Hedvig över huvudtaget.
Betalar hellre mer och få ett ärligt bra försäkringsbolag.

13 augustus 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var Hedvig som var den klarast…

Det var Hedvig som var den klarast lysande stjärnan av alla inblandade bolag.

12 augustus 2026

Hej Liisa,

Vad fint sagt, det blir vi glada att läsa. Tack för att du delar med dig!

Dit is Trustpilot