Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner Thomas
Geschreven door het bedrijf
Birger Jarlsgatan 57, 113 56, Stockholm, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 7% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Hedvig
Snabbt agerande när min del av ansvaret var klart. 👍
Väldigt enkelt att kunna sköta allt från appen.
Supernöjd 😊

Antwoord van Hedvig
Hedvig löste allt och kontaktade ägaren till bilen som gjorde skadan på min
bil. Som tur är fotograferade jag bilnumret.
Jag hade inga kostnader vid reparationen

Antwoord van Hedvig
Snabba på att svara tyckte jag och fick ekonomisk hjälp när min elcykel blev stulen, inga särskilda frågetecken, saker och ting ordnade sig bra.

Antwoord van Hedvig
Extremt inkonsekvent och oacceptabel skadehantering. Hedvig godkände först min drulleskada skriftligen med 1 750 kr i självrisk, men ändrade sedan beslutet enbart för att jag beskrev min privatägda dator som ett ”arbetsverktyg”, trots att jag tydligt förklarade att den används privat och för obetalt jobbsökande – inte i någon förvärvsverksamhet. Jag har fått flera motstridiga besked och tvingats lägga enormt mycket tid på att korrigera deras egna missförstånd. Kan absolut inte rekommendera Hedvig.
Fruktansvärt dåligt försäkringsbolag. Hjälper inte ens till med de mest grundläggande sakerna man rimligtvis ska kunna förvänta sig av ett försäkringsbolag.
Kundtjänsten gör dessutom upplevelsen ännu sämre. Otroligt otrevligt bemötande, brist på service och en känsla av att de är mer intresserade av att bli av med kunden än att faktiskt försöka lösa problemet.
Jag förväntade mig åtminstone grundläggande hjälp och ett professionellt bemötande, men fick varken eller. Enormt frustrerande och utan tvekan en av de sämsta kundserviceupplevelser jag haft.
Kan verkligen inte rekommendera detta försäkringsbolag.
När jag fick en skada på armen orsakad av en instruktör på ett träningsställe så fick jag ingen hjälp pga att motparten inte gjort en anmälan till sitt F-bolag..helt sjukt..så tack o hej Hedvig..man får vad man betalar för
Snabba och trevligt bemötande, hjälpte mig hela vägen är så nöjd med denna försäkring /Helena

Antwoord van Hedvig
Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten fick jag ersättning inom kort. Hela processen var smidig och professionell, och personalen var mycket hjälpsam och vänlig. Jag kan varmt rekommendera dem.

Antwoord van Hedvig
väldigt smidigt försäkring och snabbt hantering

Antwoord van Hedvig
Snabbt och okomplicerat handläggande av mitt ärende.

Antwoord van Hedvig
Snabb hantering och trevligt bemötande! Rekommenderar er alla dar i veckan :-)