Jeg er virkelig glad for denne hypnose-app, som er udviklet af psykologer. Den mandlige, rare og omsorgsfulde stemme guider mig fint i ro så min underbevidsthed kan tage imod ny læring og hjælpe mig v... Toon meer
Hej. Jeg vil gerne takke jer for udviklingen af HelloMind. Jeg mærker en positiv virkning på mine tankemønstre, som var svært at opnå før - alene, og at jeg slapper væsentlig bedre af ved... Toon meer
Jeg bruger jævnligt HelloMind når jeg har søvnproblemer. Jeg har også brugt app’en, med stor succes ved eksamensangst. I øjeblikket døjer jeg med stress og da er HelloMind et af værktøjerne til st fin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
HelloMind er en dansk udviklet app, der gør hypnose og mental træning let tilgængeligt for alle. Vores mål er enkelt: at hjælpe mennesker med at skabe varige forandringer ved at arbejde med de ubevidste mønstre, der styrer tanker, følelser og vaner. Appen indeholder et stort bibliotek af guidede sessioner, der er udviklet på baggrund af mange års erfaring med hypnoterapi. Indholdet er bygget op, så det er nemt at bruge i en travl hverdag, og du kan arbejde med alt fra søvn, stress og angst til motivation og selvværd. HelloMind er skabt af Jacob Strachotta, som har arbejdet professionelt med hypnose i årtier og hjulpet tusindvis af mennesker med at skabe positive forandringer. Vi tror ikke på hurtige løsninger uden effekt. Vi tror på, at når du arbejder med sindet på det rette niveau, kan små ændringer skabe store resultater. HelloMind er for dig, der ønsker en praktisk, effektiv og tilgængelig måde at arbejde med dig selv på – når det passer dig.
Præstevænget 10, 5985, Søby, Denemarken
- support@hellomind.com
- www.hellomind.com
Jeg er i et cancer forløb og har stor…
Jeg er i et cancer forløb og har stor glæde af Hallomind appen. Kan på det varmeste anbefales.❤️

Fantastisk app
Helt igennem fantastisk app.
Har hjulpet mig mange gange med at falde i søvn.
Har jeg haft uro i kroppen har den også hjulpet med at få det til at aftage. Samt flere andre ting.
Helt klart et forsøg værd for dem der endnu ikke har prøvet den.

God kundeservice
Efter lang tid, hvor HelloMind App har virket upåklageligt, havde vi problemer med at logge ind på den ene af telefonerne. Jeg ringede til dem og lagde en besked, og indenfor 5 minutter ringede Jacob tilbage og sammen fik vi løst problemet. Jeg synes altid der er en positiv respons, når man kontakter dem. Hilsen Kenneth, Aarhus.
Positive ændringer med vedholdenhed
Til trods for min indledende skepsis, har hypno-terapien virkelig gjort en forskel for mig på flere områder.
Det har krævet, at jeg satte tid af til det, og var vedholdende, men så har det også skabt reelle ændringer for mig.

Det virker bare
Jeg startede med at høre Jacob på en cd, da jeg skulle stoppe med en vane. Så jeg blev lykkelig, da jeg opdagede hans app HelloMind.
Jeg har brugt den til flere ting og det har virket hver gang. Jacob har en beroligende stemme og det er ikke svært at følge hans anvisninger.
Bruger den jævnligt gennem 2 år.
Bruger den jævnligt gennem 2 år.
En behagelig måde at slappe af på

Jeg bruger jævnligt Hello mind
Jeg bruger jævnligt Hello mind, hvis der opstår et eller andet som jeg bokser med lige fra flyskræk til stress og angst. Flyskræk har jeg dog kun brugt en gang for det er aldrig kommet tilbage. Stress og angst kan komme igen af en ny årsag Jeg kan som regel kun huske de første 5 minutter, men er tilbage, når der tælles ned til at vågne. Jeg aner ikke, hvad Jacob har sagt, men jeg får det bare bedre. Hypnose er bare fantastisk.

Antwoord van HelloMindApp
Jeg har købt forskellige sessioner hos…
Jeg har købt forskellige sessioner hos Hellomind, som jeg har været glad for (før man skulle abonnere) Da jeg skulle bruge deres App, var alt forsvundet. Jeg kontaktede deres kundeservice, der mente at de havde slettet mit indhold, da jeg ikke havde brugt programmerne i et år. De forsøgte at løse problemet, men uden held. Jeg er absolut ikke tilfreds med at jeg har betalt for et produkt, som Hellomind så vælger at slette, helt uden varsel. Det er en ringe måde at behandle en kunde på.

Antwoord van HelloMindApp
jeg har en god oplevelse med hellominds…
jeg har en god oplevelse med hellominds medarbejder
flink og tålmodig. rådgav og hjalp mig det bedste han kunne
God hjælp til træning og selvværd
Jeg har brugt HelloMind i flere år, primært til at arbejde med træning og selvværd. Deres hypnoseprogrammer har hjulpet mig med at finde glæde i at løbe og opbygge en bedre tro på mig selv. Jeg kommer altid tilbage til appen, når jeg har brug for et boost. Deres kundeservice er hurtige, imødekommende og professionelle. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Fjern flyskræk, Det virker!
Flyskræk.
For 3 år siden inviterede min mand mig til Egypten, men jeg blev ved med at udsætte pga min flyskræk. Jeg blev angst bare ved tanken om at skulle ud og flyve, og så i 5 timer. Jeg begyndte at undersøge selvhypnose på nettet, efter en vens anvisninger, og fandt hurtigt Hello mind. Jeg blev meget overrasket over hvor hurtigt det virkede. Allerede efter en tre fire gange, blev min angst mindre ved tanken om flyveturen. Og efter 30 dage var jeg overbevist om at jeg ikke ville blive angst midt i flyveturen. Og yes, jeg har nu været i Egypten 2 gange siden takket Hello mind. Vil helt klart anbefale dig at prøve.( Dato passer ikke)

Antwoord van HelloMindApp
Den bedste hypnose app på markedet
HelloMind er den suverænt bedste hypnose app, jeg har brugt den i de sidste 3 år, flere gange ugentligt. Får nærmest følelsen af, de forskellige emner, og sessioner er skrevet personligt til den situation man har brug for at bearbejde....
I modsætning til andre apps, er det her en man aldrig bliver træt af at bruge, og er effektiv. At det både er behandlingssessioner, boostere og quick fix i forskellige længder,giver mange muligheder, uanset behov og tidsmæssigt. De varmeste anbefalinger herfra 🙏🏻❤️🙏🏻

Antwoord van HelloMindApp
Jeg kan kun anbefale hellomind!
Jeg kan kun anbefale hellomind! De har et stort og bredt udvalg af hypnoser, så der er nærmest garanti for at finde noget du kan bruge. Jeg har haft et specifikt problem i langt over 10 år og jeg har nærmest prøvet hvad som helst uden den store virkning, men efter jeg er startet med at bruge hellomind føler jeg mig endelig fri til ikke at lade det styre mig længere. Ud over det har jeg spurgt kundeservice om jeg kunne ønske et par specifikke emner og jeg fik en fantastisk, hurtig og hjælpsom besked tilbage. KÆMPE anbefaling herfra
Super App!!
Super App!!
Placebo eller ej, så føler jeg, at denne app har hjulpet mig.
Jeg falder af og til i søvn, når jeg lytter, men føler alligevel en effekt :-)
-Jeg har anbefalet til både venner, familie og nu alle jer, der læser her :-)
Jeg håber HelloMind også kan hjælpe dig ;-)

Jeg har brugt HelloMind i 6 år
Jeg har brugt HelloMind i 6 år og er fast kunde. Den er genial både til søvnløse nætter og til falde i søvn i de små pauser, der trods alt er, når man har små børn.
Den bedste app!
Den bedste app, der har hjulpet mig utrolig mange gange til søvn, afslapning og en masse andet. Vil til enhver tid anbefale denne app, da jeg er sikker på at den også vil kunne hjælpe dig
Den bedste app.
Den bedste app.
Bruger den hver dag til at sove på.
Den har stoppet min tankemylder.
Jeg når ikke at lytte til hele session før jeg sover.
Kan varmt anbefales.
Jeg er super glad for HelloMindApp
Jeg er super glad for HelloMindApp, som jeg snart har brugt i 10 år, til forskellige udfordringer. Er der det mindste problem, eller noget man vil spørge om, får man hurtigt et svar tilbage på en personlig måde, så man kan mærke at det er et menneske man kommunikerer med.
Lees meer over geverifieerde reviews.