Efter lang tid, hvor HelloMind App har virket upåklageligt, havde vi problemer med at logge ind på den ene af telefonerne. Jeg ringede til dem og lagde en besked, og indenfor 5 minutter ringede Jacob... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg er virkelig glad for denne hypnose-app, som er udviklet af psykologer. Den mandlige, rare og omsorgsfulde stemme guider mig fint i ro så min underbevidsthed kan tage imod ny læring og hjælpe mig v... Toon meer
Hej. Jeg vil gerne takke jer for udviklingen af HelloMind. Jeg mærker en positiv virkning på mine tankemønstre, som var svært at opnå før - alene, og at jeg slapper væsentlig bedre af ved... Toon meer
Jeg bruger jævnligt HelloMind når jeg har søvnproblemer. Jeg har også brugt app’en, med stor succes ved eksamensangst. I øjeblikket døjer jeg med stress og da er HelloMind et af værktøjerne til st fin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
HelloMind er en dansk udviklet app, der gør hypnose og mental træning let tilgængeligt for alle. Vores mål er enkelt: at hjælpe mennesker med at skabe varige forandringer ved at arbejde med de ubevidste mønstre, der styrer tanker, følelser og vaner. Appen indeholder et stort bibliotek af guidede sessioner, der er udviklet på baggrund af mange års erfaring med hypnoterapi. Indholdet er bygget op, så det er nemt at bruge i en travl hverdag, og du kan arbejde med alt fra søvn, stress og angst til motivation og selvværd. HelloMind er skabt af Jacob Strachotta, som har arbejdet professionelt med hypnose i årtier og hjulpet tusindvis af mennesker med at skabe positive forandringer. Vi tror ikke på hurtige løsninger uden effekt. Vi tror på, at når du arbejder med sindet på det rette niveau, kan små ændringer skabe store resultater. HelloMind er for dig, der ønsker en praktisk, effektiv og tilgængelig måde at arbejde med dig selv på – når det passer dig.
Contactgegevens
Præstevænget 10, 5985, Søby, Denemarken
- support@hellomind.com
- www.hellomind.com
En App der giver øget velværd
Nu har jeg haft app'en i godt 1 måned, og det er en fantastisk app som har hjulpet mig med at få en dybere søvn, da jeg døjer med stærke kroniske smerter er det været svært at få en sammenhængende søvn, det har jeg allerede oplevet nu, samt jeg får hjælp til at falde i søvn vha app'en
Så næste step er at starte med afsnittet omkring håndtering af stress og sukkerfhængighed

Antwoord van HelloMindApp
HelloMindApp har givet mig værktøjer…
HelloMindApp har givet mig værktøjer til at "nulstille". Det har givet en god nattesøvn. Et godt værktøj til stresshåndtering.

Antwoord van HelloMindApp
En fantastisk samling af gode sessions…
En fantastisk samling af gode sessions som har hjulpet os hjemme hos os. Let at navigere i app’en, mange gode forløb og når først man har prøvet er det let at finde tiden til at lytte.

Antwoord van HelloMindApp
God stemme og mange gode emner
God app fordi den har en god stemme, den er på dansk, den har forskellige emner som alle er noget man kan have brug for. At sove, at føle sig mindre ensom, at tackle ting på jobbet. Og når man har lyst og overskud til at arbejde mere kan den hjælpe med selvværd, med at gå før i seng. Disse forløb har jeg til gode men har taget et par stykker og tror å at de har effekt. Jeg har brugt appen i en svær periode og det har været rigtig dejligt.

Hurtige på supporten
Jeg har kun oplevet succes med Hellomind og er meget tilfreds med hvor hurtig de er på supporten

Verdens bedste app
Verdens bedste app. Den er fremragende til at få dig ud af det dybe hul man nogengange kan befinde sig i, har du tankemylder, stress angst eller andet så er der altid en eller flere af hypnoserne der kan gavne og give dig det du leder efter. Jeg har abonneret i snart to år, og det har virkelig været en gigantisk hjælp! Tusind tak for det HelloMind :D

En fantastisk app
En fantastisk app
Giver resultater på flere af de områder, som er i udvalget.

Vil klart anbefale
Hypnosen er nem at gå til, og der kan vælges mellem f.eks. behandling og "boostere". Jeg bruger appen ca. en gang om ugen, og det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg vil klart anbefale den.

HelloMind samlede mig op
HelloMind samlede mig op, da jeg var så langt nede, at jeg ikke troede, jeg kunne komme op igen. Jeg har aldrig været god til feks. at meditere, men her får man at vide, at hvis man ikke kan slappe helt af, er det også okay, så man skal intet præstere - kun lytte. Jeg kunne mærke en forskel allerede efter første session, og nu, efter 20 (tror jeg) føler jeg mig seriøst som den bedste version af mig - jeg tror på mig selv for første gang i årevis og er gået i gang med et stort projekt, som jeg ikke troede, jeg nogensinde ville finde energi til. Tak til HelloMind!! Også til supporten bag, som har været hurtige og hjertelige de to gange, jeg havde brug for dem.

Den bedste app
Nu har jeg haft jeres app i 14 dage, og det er det bedste køb jeg har gjort for mig selv. Jeg vil helt klart anbefale den til andre. I har gjort mit liv nemmere. Tak til Hellomind

Super god app
Super god app. Den efterlader dig med følelse af fremdrift og at du er i gang med gøre noget godt for dig selv.

Hej HelloMind team
Hej HelloMind team.
Jeres app er noget af det mest fantastiske køb jeg længe har gjort. Jeg er sygemeldt med stress og har et stort problem med at sove. Ved at bruge appen, falder jeg ikke kun hurtigere i søvn, men får også søvn i flere timer af gangen. Altså når jeg ned i dybere søvn. Vågner jeg som før med tankemylder, falder jeg hurtigere i søvn igen. Mine døtre har også prøvet appen mod dårlige vaner og angst og jeg har nu opgraderet til familie abonnement.
Har jeg brug for energi i løbet af dagen, hjælper det lige at snuppe en halv time med hypnose. Jeg er fan.

Godt produkt
Jeg har brugt hellomind tidligere (gennem YouSee), da jeg havde stress. Der gavnede det mig helt vildt at bruge søvnfilerne med at give slip, når min stressede krop ikke magtede det selv. Jeg hørte som regel kun de første 10
Minutter, så var jeg væk.
Da jeg op mod fødslen af mit 2. Barn fik noget decideret fødselsangst, så ville jeg give det et skud med behandlingen til fødsel. Jeg nåede kun at høre fire behandlinger i dagene op til at jeg skulle sættes i gang, men det gjorde helt sikkert en forskel. Jeg gik ikke i panikmode på dagen (hvilket jeg virkelig gjorde inden. Det var helt ude af kontrol). Eneste lille ting er, at det er lidt dyrt, hvis man ikke vil abonnere for et helt år, men kun en måned for eksempel. Det var ved at afholde mig fra at købe adgang.
Hvis man er modtagelig for denne type hypnose, så er det helt sikkert værd at prøve.

Fantastisk app
Fantastisk app, der har hjulpet mig med flere udfordringer. Jeg har tabt mig 25 kg på den og holdt vægten efterfølgende.

Flyskræk
Jeg har været flyskræk i 20 år, men har rejst en del. Jeg brugte Hello Mind, da jeg skulle flyve med 2 børn for 3 år siden. Den eneste bivirkning har været at jeg kommer til at fnise som en skolepige med jævne mellemrum, når jeg sidder i flyet. Det er irriterende, men bedre end før hvor jeg var rædselsslagen. Det er dog lidt generende med det fniseri.

Antwoord van HelloMindApp
Igennem mange år har jeg benytte mig af…
Igennem mange år har jeg benytte mig af hypnoterapi, har henvis mange af mine kollegaer til samme, men efter jeg har brugt appén HelloMind app i nogen tid, til det de ting jeg har fokus på, det kan være de dage hvor jeg har svært ved at falde i søvn efter en hektisk dag, er det for mig en fornøjelse at høre Jacob stemme og vågne op efter en god nat søvn.
Appen kan kun anbefale det er et fantastisk godt redskab til at understøtte min personlig udvikling, bare det at underbevidsthed kan booste i mit tempo, i mine omgivelser er en fantastisk positivitet bidrager da jeg anvendt appen som ren meditation.
Yder mere er HelloMind app app'en intuitiv at bruge, med et vælg af mange forskellige emner at tage hul på.
Når det så er sagt må man ikke glemme mennesket bag, deres måde til at betjene henvendelser på er super fint en kundeservice HelloMind kun kan være stolte af, bliver lytte med respekt "bytte" en forkert indkøbt session. Jeg kan kun sende De bedste anbefalinger herfra!
Har af flere omgange haft glæde af at…
Har af flere omgange haft glæde af at booste mit mentale velvære med Hello Mind. Senest har jeg brugt den op til jeg skulle føde og synes det var god træning af at kunne holde fokus og til at blive afspændt i kroppen op til :) meget god og behagelig guiding.

Taknemmelig
Hej.
Jeg vil gerne takke jer for udviklingen af HelloMind.
Jeg mærker en positiv virkning på mine tankemønstre, som var svært at opnå før - alene, og at jeg slapper væsentlig bedre af ved at lytte til flere af forløbene. Det er jeg dybt taknemmelig for.
Langsomt begynder jeg at forstå og ane, hvordan jeg selv kan slappe af og arbejde proaktivt med mine tanker.
Tusind tak for jeres - forestiller jeg mig- ihærdige, utrættelige arbejde for at udvikle denne ‘støtte’-app.
Mvh Katja
virkning der vil noget
Jeg har brugt appén i nogen tid og har fundet frem til de ting jeg især kan bruge den til. Fik f.eks. den gode ide at jeg ikke ville være sukkerafhængig i det nye år. Gik så igang med at lytte omkring 1. december. Siden nytårsaften har jeg ikke spist slik, kager, brød, eller forarbejdede fødevare med "skjult" sukker. Jeg ved at kimen til den succes er lagt af min HelloMind app. Tak.

Antwoord van HelloMindApp
Lees meer over geverifieerde reviews.