Etterlyste bestilling flere ganger
Etterlyste bestilling flere ganger, men mottar ikke tilbakemelding. Surt når man har betalt for en vare som ikke kommer.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 40% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt klart svindel, ikke kjøp noe her. Kontakt banken og få det refundert og lever en anmeldelse så vedkommende som driver dette får konsekvenser
Det er nå 1 mnd siden forrige anmeldelse, og fortsatt ikke noe svar fra Helsefreak selv om jeg har sendt flere eposter og ringt.
De svarte på forrige anmeldelse her på Trustpilot og beklaget og ba meg ta kontakt slik at det fikk ryddet opp så fort som mulig. Jeg har tatt kontakt FLERE ganger, men de gir fortsatt ikke lyd fra seg.
Jeg synes det er rart at de kan drive en business hvor den eneste kontakten du får med dem er via Trustpilot...
Så da forsøker jeg igjen Helsefreak, hvor er varene jeg bestilte i november 2025?
Fikk en epost bekreftelse på bestillingen og siden, ingenting.

Antwoord van Helsefreak
Jeg fikk bare tilsendt halve bestillingen etter lang ventetid. Resten av bestilling har ikke kommet og jeg har ikke fått refundert manglende beløp etter flere purringer. Styr unna disse her!

Antwoord van Helsefreak
Do NOT order from this company! It’s a scam. We only received a few products from our order, and the rest never arrived. They didn’t refund the money and don’t respond to phone calls or emails. Never again!

Antwoord van Helsefreak
Jeg bestilte varer og fikk en pakke etter relativt kort tid. Problemet var bare at den inneholdt bare en halvdel av bestillingen. Etter gjentatte forsøk på å få kontakt med med bedriften har de fremdeles ikke svart på verken telefon, epost eller kundeservice på deres nettside. Siste del av bestilling har heller ikke kommet etter over 5 måneders venting. Ganske dårlig av et selskap som skriver om "ærlighet og redelighet" på sin egen nettside.

Antwoord van Helsefreak
ikke mottat bestilte varer og ikke mulig å få kontakt med kunde service.

Antwoord van Helsefreak
Bestilte 24 september, telefonen går kun rett til svarer og de svarer ikke på mail. Hold dere unna!

Antwoord van Helsefreak
Ved bestilling av flere artikler i mars 2024, fikk jeg tilsendt 1/3 av artiklene.
Jeg har per juli 2024 ikke fått resterende ettersendt. Telefon går rett til mobilsvar, og de svarer ikke på henvendelser pr e-post.
Har tidligere vært svært godt fornøyd med service hos denne bedriften. Dersom jeg har bestilt artikler de ikke har hatt inne i øyeblikket, har jeg altid fått de ettersendt.

SVINDEL!
bestilte varer for over 2000kr. som aldri har kommet frem, nå for over 4 uker siden.
Ingen mulighet å komme i kontakt med hverken kundeservice, tlf eller annet.
Facebook og sosiale medier er lagt ned.
Hold dere unna!

Antwoord van Helsefreak
De leverer ikke det man bestiller, de reduserer ikke beløp når de ikke kan levere det man har bestilt. Overhode ingen svar hos kundeservice, verken på telefon, melding eller mail. Hadde jeg ikke handlet gjennom klarna så hadde jeg blitt svindlet, i jula, for et lite beløp..... men tanken er vel, "mange bekker små gjør en stor å"
Bestilt 21.11.23 løst av klarna 27.12.23
Konklusjon, hold dere langt unna helsefreak.no

Antwoord van Helsefreak
Har tidligere vært fornøyd med denne butikken. Denne gangen ble det problemer med levering av pakke, har sendt fire mail for å prøve å ordne opp i løpet av den siste måneden uten å få svar. Telefonen går rett til mobilsvar.

Antwoord van Helsefreak
Veldig godt fornøyd med Helsefreak. Sender raskt, og gode produkter.

Antwoord van Helsefreak
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.