Jeg fik en klip, trimning af skæg og barbering af kanterne inkl. hot towel af Jason hos Henri i Magasin. Supergrundig klipning, trimning og barbering, og samtidigt utroligt afslappende. Jeg har genn... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Was always too intimidated to pay the barber prices in Denmark and would opt for the cheaper barbers. Man was I missing out! Started going to Henri this year and the service has been fantastic, friend... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I've been with Gonzalo at Henri København K for the past two years. It is always a pleasant experience and puts a smile on my face. Gonzalo is patient, chill, funny and always has a good story to tell... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
HENRI provide high-quality haircuts, beard edges and shavings to the self-awere man. HENRI currently has 9 stores in Nørrebro, Frederiksberg, inner city, Østerbro and Nordhavn in Copenhagen. We are one of Copenhagen's most well-visited barbershops, and beside our services we carry a good assortment of high-quality grooming products for men.
Contactgegevens
Ny Østergade 10, 2. th, 1101, København K, Denemarken
- info@henri.dk
- www.henri.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Silas leverede et fantastisk godt…
Silas leverede et fantastisk godt skægklip. Kommer helt sikkert igen.

Antwoord van HENRI
Hos Henri er der altid god stemning og…
Hos Henri er der altid god stemning og høj service. Lokalerne er meget nydelige og pæne, atmosfæren er indbydende og personalet er flinke og dygtige.

Antwoord van HENRI
Probably the best haircut in Denmark
Probably the best haircut in Denmark. These guys really know how to take care of your beard. I wouldn't trust going anywhere else. Plus the conversations are great and you feel well-taken care of.

Thanks - Bravo
Thanks !
Have tried 3 of the 4 boutiques , service and quality is the same a cross , cool concept, nice atmosphere , personal touch and advice . Will come back - thanks Jesper / Torvegade , just what I needed .

Antwoord van HENRI
Gæstfri, personlig service og solidt arbejde
Jeg har været kunde hos Henri på Frederiksberg i snart et år. Været hos flere forskellige hos dem og de leverer alle en solid klip og skarp barbering. Daniel har været min faste barber i snart et halvt år og jeg er skide glad for ham.
Biksen har altid drøn god stemning, man bliver budt velkommen uanset hvem der er på job og de er fleksible til at hjælpe hvis tiden brænder på. Plus - der er altid varm kaffe på kanden.
En sidste ting.... Du bliver ikke skyndt igennem som man ellers gør nogle steder. De tager sig tiden!
Kæmpe anbefaling herfra.
- Jacob Bork

Stærk service fra Calvin på Christianshavn
Havde en god oplevelse med Henri på Christianhavn - servicen fejlede intet, dog lod det til de lige skulle komme på plads efter åbningen ifht. praktiske ting i butikken, men det blev der så også kompenseret for gennem service.
Calvin var min frisør og ramte plet med mit cut - tager tilbage igen :)

Been going here for 4 years - always just the right cut
Been going here for 4 years - they never disappoint.

Altid god service
Altid god service. Søde, lyttende og god stemning

Henri Frederiksberg - Pinlig forestiling / barbering
Henri Frederiksberg: Det er muligt at Henri er en udmærket frisør, men "Classic Beard Trim" var en pinlig oplevelse. Der var ingen indledende orientering, mit skæg ville eleven klippe med maskine, det varme håndklæde blev koldt, der var ikke nok skum, en tør og helt og aldeles uerfaren, famlende barbering, der efter 45 min efterlod ansigtet med daggamle stubbe... selv da lederen blev tilkaldt, skete der ikke nogen forbedring... Det var mest synd for eleven, men Henri's ansvar, at vi som kunder bliver betjent professionelt. Kaffen var ok så derfor to stjerner..

Antwoord van HENRI
At betale så meget for noget man selv…
At betale så meget for noget man selv kan gøre. Næsten en joke.
Men hey hvis folk vil betale for kejserens nye klæder så ok.

Antwoord van HENRI
Ufattelig ringe oplevelse (taget fra en…
Ufattelig ringe oplevelse (taget fra en mail der er skrevet til informationen)
Henri.
Jeg skriver på baggrund af min utilfredshed med min klipning hos jer d. 3 september 2022. Klipningen blev foretaget af Michael i Henri (Gl. Kongevej 80, 1850 Frederiksberg)
Jeg opkræver derfor hele beløbet refunderet, da klipningen slet ikke lever op til jeres image.
Klipningen er skævt på begge sider af hovedet, skævt på baghovedet, ujævnt på fronten og i særdeleshed for kort på alle tænklige måder. Hvis i kan forestille jer en 20 årig ung mand i sin bedste alder, der får foretaget sådan en uprofessionel klipning af en der siges at havde betalt for sin uddannelse, og udfaldet så bliver noget et 4 årigt barn kunne havde gjort i sin søvne - ville dette helt klart havde spoleret ens selvtillid, selvværd og chancerne for overhovedet at træde ud for en dør, da klipningen simpelthen er det mest ringe jeg har set længe. 395 kr. for noget der ligner fæces, er simpelthen for mange penge at tage for en klipning hvis udfaldet er så ringe som det jeg har oplevet hos jer.
Jeg opkræver derfor hele beløbet refunderet.
Mvh. En meget sur tidligere kunde.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale dette sted.

Antwoord van HENRI
God kvalitet over hele linjen
Jeg har haft fornøjelsen af at blive klippet hos Henri af både Daniel, Christopher (frb) og George, og har altid været meget tilfreds med resultatet. God stemning, gode snakke og ikke mindst håndværkere, der kan deres kram.

Perfekt skægtrim
Fik et skægtrim af Joel på Frb, og det sad lige i skabet. Har efterhånden besøgt mange barbershops, men Joel fra Henri fangede præcis det jeg gerne ville have. Ja det koster lidt ekstra - men det er det hele værd. Kan varmt anbefales.

Antwoord van HENRI
Bedste og foretrukne frisør igennem 4…
Bedste og foretrukne frisør igennem 4 år. Professionelle og hyggelige drenge. Altid god atmosfære og stemning.

Antwoord van HENRI
Det unikke skæg der blev ødelagt og alt ALT for kort klippet.
Jeg havde vokset et mægtigt skæg ud i anledning af Corona og tænkte at jeg ville have det trimmet. Højre side var mindre vokset frem end venstre. Ikke tage så meget af sagde jeg, ikke ødelægge bunden af skægget. Vær sød at bibeholde længden, da jeg vil vokse et fuldskæg. Han nikker og siger ja, og vi er enige om at der skal arbejdes på symmetri.
Jeg bliver lagt ned og kommer op 30 min senere til min rædsel med et ultra kort skæg der er trimmet helt ind og nærmest er usynligt. Jeg følte mig så nøgen og var i chok! 6 måneders vækst var væk, og han havde endda lavet ting jeg bad ham om IKKE at gøre, såsom at løfte skæglinjen til kæbepartiet. Fordi det var standard sagde han.
Hold da op noget bras. Er du ude efter et unikt look på et skæg, så kig andet steds. Er du ude efter et standard, klassisk og kedeligt skæg som alle andre på Frederiksberg har, fint. Gør som resten og læn dig tilbage.
Jeg ville dog aldrig lade mit skæg være i deres hænder og sætter aldrig mine fødder i den butik igen! Den oplevelse i dag har givet mig en skræk for barberer i ihvertfald 6 måneder endnu.
Tak, men nej tak Henri have fra mig.

Varmeste anbefalinger!!!
Mine varmeste anbefalinger til Henri 👍💪Perfekt og skarpt frisører samnt skægget. Personalet er flinke, sjove og servicen er i TOP! Det er ikke sidste gang jeg vil tag forbi Henri! Thank you Jordy, fedt 😉 Bedste hilsener Kristijan