Tevreden over de geplaatste installatie. De storing die we na 2 jaar ervaarde is netjes door Hermano opgelost.
Het leek allemaal erg positief, snel bezoek, duidelijk uitleg daarna werd het ernstig stil. Herhaalde verzoeken om de toegezegde offerte worden niet beantwoord. Noodgedwongen beginnen wij het proces n... Toon meer
Vanaf het eerste contact zijn wij enthousiast over dit bedrijf. Allereerst is er een goede intake ter plaatse geweest waarbij alle vragen konden worden beantwoord en de juiste keus voor de apparatuur... Toon meer
Hermano Airconditioning geeft advies op maat. De wensen van de klant zijn de basis. Wij bekijken de technische mogelijkheden en denken graag mee. Wij verzorgen een nette montage en werken klantgericht. Vanzelfsprekend zijn onze gemotiveerde monteurs hiervoor in het bezit van de nodige opleidingen en diploma’s. Zo garanderen wij u een professionele, vakkundige én veilige werkwijze.
Baardmeesweg 23V, 3898 LD, Zeewolde, Nederland
Vanaf het bezoek van Bryan, de offerte, de afwikkeling en uiteindelijk de plaatsing; alleen maar positieve ervaringen. Zeer klantvriendelijk en deskundige monteurs. Werken uiterst netjes en ruimen alles tot de laatste splinter op. Kortom; heel tevreden en een aanrader.
Vandaag is airco geplaatst.
Kan alleen maar zeggen dat er geweldig werk is geleverd. Zowel het intake en advies gesprek vooraf, en de plaatsing. Nette werk mensen Alles is in goed overleg verlopen. Na afloop is alles netjes achter gelaten. Raad jullie bij iedereen aan.
Goede service, alles netjes geïnstalleerd en afgewerkt! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!
Ik kan niet anders zeggen dan dat Hermano airconditioning echt goede service verleend aan hun klanten, ik had na de installatie van twee maanden geleden een kleine lekkage ontdekt in een van de condensafvoeren, na telefonisch contact kwamen zij het meteen herstellen!!
Daarom krijgt Hermano airconditioning van mij dan ook een 10 voor service en klantvriendelijkheid.
In juni 2022 hebben we 2 units laten plaasten door Hermano. Bij de eerste ontmoeting is geen enkele woord gelogen over de service en kwaliteit. FANTASTISCH. De monteurs hebben fantastisch werk geleverd, ook al duurder de werkzaamheden langer dan verwacht, hebben ze netjes hun werk afgerond. Hele vriendelijke monteurs en denken ook graag met je mee. Contact met Bryan is heel soepel, net als met mijn eigen Hermano 😁
De volgende keer zal ik zeker weer voor Hermano kiezen!
Hermano Airco heeft goed meegedacht over de beste manier van plaatsen van de airco. Ook tijdens het plaatsen was er goede communcatie en overleg. De jongens hebben daarna de boel opgeruimd achtergelaten. Prettig bedrijf.
Redelijk maar niet top.
Groot pluspunt: heel snelle levering en installatie.
Maar....
Offerte was niets meer dan een samenvatting van de standaard tarieven van de webshop (Aircoplein.nl) die ik zelf al had opgezocht. Erger: tussen het moment dat ik mijn bestelling invoerde in de webshop en het uitbrengen van de offerte waren de tarieven voor installatie enorm gestegen: van €1200,- voor 2 airco's naar €1550,-. Wachten op de offerte kostte mij dus €350,-. Prijs voor 2 systemen inclusief installatie was gewoon de optelsom van de losse delen; ik zou toch verwachten dat er voor 2 in één keer een reductie mogelijk zou zijn; dat was niet bespreekbaar.
Informatie en foto's opgenomen voor het maken van de offerte waren niet doorgegeven aan de installateurs (een derde partij). De installateurs kwamen daardoor onvoorbereid en konden niet opleveren conform de gemaakte afspraken. Van Hermano geen enkele nazorg, behalve een telefoontje binnen 2 dagen... waar blijft de betaling?
De geleverde systemen zijn OK maar wat betreft klantgerichtheid moet Hermano nog veel leren.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Hermano Airconditioning neemt je serieus, komt snel op afspraak en levert net zo snel de offerte. Bryan doet een duidelijk verhaal en weet waar hij over spreekt. Isabelle regelt de planning en de monteurs zijn het visitekaartje. Echt, meer dan positieve ervaring met dit nog jonge bedrijf. De positiviteit straalt er vanaf. Ons eindkapje buiten bleek bij installatie gescheurd en dat is inmiddels keurig vervangen. Qua verdere service moeten we de eerste onderhoudsbeurt afwachten...Dus, Bryan, Isabelle, Wouter, Tijmen en Antoon: bedankt tot zover!!
Airco/verwarming bij mij gemonteerd en heel erg tevreden over de heren die bij mij aan het werk waren. Netjes alles uitgelegd voor, tijdens en na de montage, nette afwerking. Echt een aanrader.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Professional en snelle installatie , ik ben er zo blij met de airco, ik raad ze aan

Antwoord van Hermano Airconditioning
Top bedrijf vriendelijke monteurs en er word klasse werk afgeleverd!

Antwoord van Hermano Airconditioning
Hermano Airconditioning is een zeer betrouwbare partij met kundige mensen in dienst. Ze hebben bij ons airco's geplaatst en doen al meerdere jaren het onderhoud. Naar volle tevredenheid!

Antwoord van Hermano Airconditioning
Fijn bedrijf, goed advies en communicatie, goed en netjes op tijd gewerkt, schoon en kompleet opgeleverd.
kwaliteit rondom (airco, installatie en prijs). Prima
Ik kan Hermans airconditioning B.V. alleen maar aanbevelen, Afwerking bij installatie gaat net dat stapje verder wat je bij ervaren vakmensen graag ziet. Een positieve ervaring.
Johannes, Amstelveen

Antwoord van Hermano Airconditioning
Eerste onderhoudsbeurt gehad door vriendelijke en rustige medewerker. Net verslag van de uitgevoerde werkzaamheden met foto’s en relevante systeeminformatie (standopnames ed).

Antwoord van Hermano Airconditioning
Ik heb over de aanleg van de airconditioning noch het onderhoud niets te klagen.
Los van goed advies en "strakke" prijzen zijn zowel de eigenaar als de monteurs correct en vriendelijk.
Ik kan iedereen Hermano Airconditioning aanraden!

Antwoord van Hermano Airconditioning
Geweldig, de opname, de offerte, de plaatsing.
En de werking van de airco super de verwarming, de koeling moeten wij nog afwachten, maar ik denk ook geweldig

Antwoord van Hermano Airconditioning
Kundige, goede, vriendelijke vaklui over de vloer gehad.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Kundig advies en goed meedenken. Net dat stapje extra ten aanzien van de andere partijen waarbij ik een offerte heb aangevraagd.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Zeer prettige voorlichting over de airco"s
En vakkundige mensen die het installeren .
Beveel dit bedrijf zeker aan .