Tevreden over de geplaatste installatie. De storing die we na 2 jaar ervaarde is netjes door Hermano opgelost.
Het leek allemaal erg positief, snel bezoek, duidelijk uitleg daarna werd het ernstig stil. Herhaalde verzoeken om de toegezegde offerte worden niet beantwoord. Noodgedwongen beginnen wij het proces n... Toon meer
Vanaf het eerste contact zijn wij enthousiast over dit bedrijf. Allereerst is er een goede intake ter plaatse geweest waarbij alle vragen konden worden beantwoord en de juiste keus voor de apparatuur... Toon meer
In juni 2022 hebben we 2 units laten plaasten door Hermano. Bij de eerste ontmoeting is geen enkele woord gelogen over de service en kwaliteit. FANTASTISCH. De monteurs hebben fantastisch werk geleve... Toon meer
Hermano Airconditioning geeft advies op maat. De wensen van de klant zijn de basis. Wij bekijken de technische mogelijkheden en denken graag mee. Wij verzorgen een nette montage en werken klantgericht. Vanzelfsprekend zijn onze gemotiveerde monteurs hiervoor in het bezit van de nodige opleidingen en diploma’s. Zo garanderen wij u een professionele, vakkundige én veilige werkwijze.
Baardmeesweg 23V, 3898 LD, Zeewolde, Nederland
Weer een positieve ervaring met Hermano. De monteurs kwamen voor jaarlijks onderhoud en hebben de klus vakkundig gedaan. Ze zijn vriendelijk en correct. Hermano is een aanrader.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Vakkundige monteurs vriendelijk en een goed bedrijf komt afspraken na.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Ik kan oprecht zeggen dat het een prettig bedrijf is om mee samen te werken, er was zeer goeie communicatie/overleg vooraf en ze dachten ook steeds met ons mee naar eventuele oplossingen.
Ze kwamen alle gemaakte afspraken na en toen er op de installatie dag toch nog wat dingen anders moesten (exacte locatie van de goten en binnenunit) losten ze het gewoon zonder problemen voor ons op.
Ze werkte erg netjes en ook met maar minimale rommel en overlast, na afloop heeft èèn van de monteurs zelfs de slaapkamer nog even snel gestofzuigd omdat daar toch nog wat achtergebleven gruis/stof van een kabelgoot was na het opruimen.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden over het al gehele proces.
Hermano airconditioning krijgt van mij een dikke vette voldoende voor service en klantvriendelijkheid.

Antwoord van Hermano Airconditioning
zeer snelle reactie na het opvragen van offerte en een afspraak voor opname kon al snel plaats vinden.
aardige en vriendelijke man die de opname kwam doen , duidelijk en open gesprek gehad.

Snel en Professioneel.
Hermano is een bedrijf met vakkundige mensen.
Vanaf het moment dat ze voor een gratis advies gesprek komen (waarbij ze meerdere offertes aanleveren) tot het moment dat ze de airco geplaatst hebben (en de monteurs persoonlijk uitleg geven over de werking) niks dan professionaliteit en vriendelijkheid. En echte aanrader.

Antwoord van Hermano Airconditioning
Plaatsing is zover ik kan beoordelen goed gegaan, maar zodra je iets aan je airco hebt….. Ho maar! Ongelooflijk slechte behandeling! Geen overleg mogelijk zowel via de mail als telefonisch, bedreigingen over de betaling van de rekening. Ik lees overal print platen stuk. Dit was ook de conclusie bij ons na inspectie van dit bedrijf….. na check van een echte specialist blijkt dat dat helemaal niet zo is!! Te schandalig voor woorden en dit voor een airco van nog geen 2 jaar oud….. plaatsing doen ze dus graag! Maar de service daarna….. niets!!! Trap er niet in mensen!!! Zonde van je geld!

Antwoord van Hermano Airconditioning
Gisteren door de mannen van Hermano Airconditioning split units laten plaatsen. Super vriendelijke en kundige mensen die weten waar ze het over hebben en ook nog eens heel schoon en nauwkeurig werken. Ze denken mee, komen met slimme oplossingen en zijn geruisloos aan het werk. Ze nemen de tijd en daar is het resultaat ook naar. Vakwerk! Hermano Zeewolde, niet enkel een naam maar wat mij betreft een begrip als je echt kwaliteit wilt. Hartelijk dank. Fam. v G. Doorn
Geen enkele ster!
Zeer slechte service, na een onderhoud, 3 uur te laat!!! onze printplaat kapot. 4 jaar oud nooit iets mee aan de hand geweest.
Directeur zeer asociaal/onbeschoft en niet mee denken aan een oplossing en geen verantwoordelijkheid nemen!!
Nooit zaken mee doen!

Antwoord van Hermano Airconditioning
Zeer slechte ervaringen 175 euro voor onderhoud waar ze niks aan doen en na me onderhoud ging de printplaat stuk en dan weer 164 euro betaald en nog steeds stuk mijn airco is pas 4 jaar oud en het is nog steeds niet opgelost zeer slecht bedrijf reageren ook slecht op alles zou iemand anders aan raden en niet dit bedrijf gewoon oplichters

Antwoord van Hermano Airconditioning
In november 2020 hebben wij 2 Mitsubishi Heavy laten plaatsen ( Een 5,0 in woonkamer en 3,5 in de slaapkamer)
Dit tot onze zeer grote tevredenheid.
Denken met je mee.
Heel vakkundig personeel, zowel bij thuisbezoek van Bryan Broer voor offerte, als bij installatie, netjes gewerkt en schoon opgeleverd.
Ik raad dit bedrijf zeker aan, een TOP bedrijf.
Gr. RIA en HARM
Een multi-split van Mitsubishi aangebracht door dit vakkundige jonge bedrijf.
Perfect verlopen, netjes en schoon gewerkt.
Ik ben zeer te spreken over zowel bedrijf als installatie
Multisplit installatie met 3 binnenunits en 1 buitenunit. Alles vlot en zeer netjes gemonteerd in 1 dag. Keurig alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Alles volgens afspraak opgeleverd. Top gedaan door Wouter en Jeroen. Vakmannen
Brian Broer van Hermano heeft een airco in mijn slaapkamer geleverd en geïnstalleerd. Super goede service en heel erg netjes gewerkt. Brian is kundig en heel prettig in de communicatie. Aanrader!