Hermansen Cykler Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig super dårlig service. Dårlig attitude, de virker som om kunderne er til besvær. De bliver sure, hvis man rykke ens cykel afleverings tid. Butikken er lille og akavet. Virkelig ikke særlig i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt min landevejscykel hos Hermansen Cykler lige før sommerferien og kan klart anbefale dem - god og venlig service 👍. Efter købet var der lidt udfordringer med cyklen, men de tog den ind me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har mødt flere forskellige medarbejdere, og alle har været venlige, hjælpsomme og imødekommende. Da jeg fik et problem med min helt nye elcykel, tog de den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte to Nishiki cykler til skarpeste pris på nettet. Samtidigt god dialog omkring levering samt montage af diverse udstyr. Blev leveret personligt på adressen 3 dage senere :-) Hjalp ovenikøbet m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Her finder du kvalitetscykler til internet-priser. Cykler til børn og voksne, Citybike, Mtb, Racer, Shopping og Elcykler. Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen. Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service i alle faser af købet

Vi har købt vores ladcykel her for 4 år siden og har været glade for både cyklen og den service vi har fået, de enkelte gange, der har været problemer. Batteriet gik pludseligt død efter 2 år og 2 måneder, hvilket jo var sort uheld ift reklamationsretten. Hermansen cykler hjalp os og tog dialogen med Bosch, så vi fik et nyt batteri uden beregning OG Hermansen lånte os et batteri i mellemtiden, så vi stadig kunne bruge cyklen. Virkelig god service!

23 juli 2023

Hej Anne
Tak for din flotte anmeldelse.
Mvh
Michael Mortensen

Fantastisk kundeservice

Rigtig god oplevelse, super flinke og fantastisk kundeservice. Og et super produkt jeg købte online. Alt godt herfra :)

17 juli 2023

Tak Mark, rigtig god cykelferie. Mvh Michael Mortensen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og kommunikation

Rigtig god service og kommunikation. Jeg jagtede en el-cykel der også var lidt speciel og fandt en Centurion Roadie hos Hermansen. Jeg vil også gerne have en cykelhandler jeg kan snakke med, og hvor jeg kan gå ud af butikken med en tryg fornemmelse, når der er lagt en god portion penge for en cykel. Det har jeg fået!

5 mei 2023

Hej Troels Tusind tak for anmeldelsen! :-) Mvh Michael Mortensen

Virkelig god oplevelse👍.

Virkelig god oplevelse👍.
Fik hurtigt svar på henvendelse, god rådgivning og virkelig god kundeservice ifm. fejlsendt bestilling. Hurtig levering og ingen problemer overhovedet.
Vil til hver en tid handle der igen👍.

18 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode både til køb og værkstedsarbejde

Jeg har købt cykel dér i 2016 og har lige fået skiftet kæde, tandhjul, dæk og slanger. Utrolig behagelige mennesker. Virkelig god service og en værkstedsregning der er væsentligt lavere end konkurrerende cykel-kæders prisoverslag på samme job.

12 mei 2022

God kundeoplevelse

Det var en god oplevelse at købe cykel hos Hermansen Cykler. Jeg blev betjent af Michael(ejer), som havde en dejlig afslappet holdning og på intet tidspunkt følte jeg, at nu skal du købe en cykel. Michael havde stor forståelse for mit ønske til en cykel, som ikke gik på den dyre klasse. Stor ros.
Jan Møller

4 februari 2022