Vorige keer werd mijn review geweigerd, zelfs na het insturen van de rekening. Ik probeer het opnieuw. Goede eerste kennismaking Mijn eerste bestelling bestond uit wat luchtverfrissers en een Bla... Toon meer
Vrijdag 28 november jl. om 15.30u mijn bestelling geplaats (1 Oranje Furniture Care Microfiber Leather Care Kit en 2 bussen Oranje Furniture Care Microvezel beschermer) met tevens een mooie Black Frid... Toon meer
Eerste keer besteld en dit vlak voor de kerstdagen. Maar de dag nadien al in huis, GLS was trouwens ook super vriendelijk en netjes op tijd! Het Adres heeft een groot assortiment aan Woodwick kaars... Toon meer
Weer uitstekend geholpen door hetadreswebshop! Snelle verzending en keurig verpakt. Enige minpuntje is de bezorging van GLS. Op vrijdag zou het pakket komen, ging niet door wegens drukte. Kan natuur... Toon meer
Bij Hetadreswebshop.nl geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen. Het is een persoonlijke ruimte waarin je jezelf kunt uitdrukken en waar je je thuis moet voelen. Daarom bieden wij een breed assortiment aan woonaccessoires en meubels van zorgvuldig geselecteerde merken die jouw huis een persoonlijke touch geven en bijdragen aan een gezellige en warme sfeer.
Hescheweg 213, 5343AA, Oss, Nederland
- 0412650222
- info@hetadreswebshop.nl
- www.hetadreswebshop.nl
meesterlijk
het makkelijk bestellen,
en de snelle levering van een fijn product.

Snel, vriendelijk, scherp geprijsd
Volgende dag bezorgd, scherp geprijsd, snelle&vriendelijke reactie via de app incl passende oplossing: als je via de website een cadeau wilt versturen kan je in het opmerkingen veld tekst aangeven die je bijgevoegd wilt zien.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Maki lantaarn snel geleverd.
De Maki lantaarn werd na mijn bestelling snel geleverd.
Het is een solide lantaarn die mooi staat op mijn vensterbank. Fijn dat de lantaarn afgeprijsd was.

Zeer tevreden
Zeer tevreden! Bestelling moest nog aangepast worden, werd direct gedaan en daarna ook direct verzonden. Zeer vriendelijk geholpen en aan te bevelen.

James vinyl-schoonmaakmiddel
James vinyl-schoonmaakmiddel, goede kwaliteit voor een goede prijs en in een nette kartonnen doos geleverd.
Levering was snel, conform de beloofde levertijd de volgende dag geleverd.
Volgende keer bestel ik weer hier.
Thanks

Prima
Zij verkopen wat ik zocht voor een goede prijs. Daarnaast ook een snelle levering. Prima dus

Uitermate snelle levering
Uitermate snelle levering! James vloerrei iger tegen goede prs.

prima
maar weer eens iets besteld bij ''het adres'' zoals altijd was het weer prima voor mekaar. complimenten

Mooie klok
Mooie klok, netjes verpakt geleverd en snel bezorgd.

Het produkt snel geleverd
Het produkt snel geleverd, maar eerst stond er geen verzendkosten en bijna bij het afrekenen wel. Je moet eerst meer uitgeven. Erg jammer

Leuk assortiment
Leuk assortiment, snel geleverd, prima updates waar je bestelling is en wanneer deze komt.

bestelbaar maar niet leverbaar
na bestellen bleek de bestelling niet leverbaar te zijn.
duurde nog 10 dagen voor levering.
had liever gehad dat het aantal niet bestelbaar was waardoor ik niet zo lang hoefde te wachten.
chauffeur had de levering niet op mijn veilige plaats gelegd maar gewoon aan de voordeur !

OXYGEN NAVULLING…
Beste het product voldoet niet aan de echte oxygen geur zoals ik die ken.Deze vloeistof was waterig echte oxygen is wat olieachtig ruikt je langdurig nu ruikt het nergens naar ( een aftreksel van )Heel spijtig dat sedert Covid 19 we met krimpflatie te maken hebben weinig product veel betalen. ECHT TELEURGESTELD. DE 3 STERREN ZIJN VOOR DE SNELLE LEVERING🙏🙏

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Snelle levering van schoonmaak middelen…
Snelle levering van schoonmaak middelen en leer behandeling. De schoonmaak middelen hebben wij nog niet getest. De leer behandeling werkt prima.
Zou wel bij de artikelen beter beschrijven wat de werking inhoudt per middel. Deze vind ik nu een beetje karig.

Antwoord van Hetadreswebshop.nl
Goede communicatie en snelle levering

Snel en efficiënt geholpen
Snel en efficiënt geholpen; super product

Super geholpen
Erg ging iets mis in mijn bestelling maar door goede en snelle hulp was dat binnen een dag opgelost. Hierdoor had ik het cadeau toch op tijd binnen! Super

Fijne reiniger
Een fijne pvc vloerreiniger van JAMES besteld.
Deze werd snel geleverd en was goed verpakt.
Ik zal hier zeker vaker bestellen