Het artikel (mastklem) was op voorraad, kon in Moordrecht (magazijn) of Gouda worden opgehaald. Prijs was gunstig, kwaliteit zeer goed. Afspraak om op te halen was zeer snel gemaakt. Heel snelle react... Toon meer
Ik had onderdelen besteld vanaf mijn vakantieadres in Frankrijk om aldaar verbindingen te kunnen maken met Nederland. Besteld op maandagmiddag half drie en bezorgd dezelfde week op vrijdagmiddag ook... Toon meer
De verzending was snel en de producten werden netjes verpakt. De kwaliteit van de ontvangen spullen was uitstekend. Er is alleen 1 nadeel, de kitjes zitten veel te snel in elkaar, ik zal dus binnenk... Toon meer
De onderdelen van het zelfbouw pakket (10/20/40 meter EndFed Antenne inclusief 1:49 aanpassing trafo 250 W) zijn van zeer goede kwaliteit. Na het bouwen en afregelen ervan was de antenne op de drie ba... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
HF Kits biedt u zelfbouwkits en onderdelen voor radio zendamateurs. U vindt hier antenne, balun, traps, endfed of trafo zelfbouwpakketten en onderdelen.
Jan van Renesseplein 4, 2805GS, Gouda, Nederland
- 0182796519
- info@hfkits.nl
- www.hfkits.nl
Fantastisch snelle levering en erg…
Fantastisch snelle levering en erg goede kwaliteit materialen. Ik heb al veel zaken met hf kits gedaan en altijd naar volle tevredenheid. Het is echt een snoepwinkel voor ham radio amateurs, want je bent eigenlijk nooit uit-geexperimenteerd met antennes.
Snelle service en goede uitleg bij het…
Snelle service en goede uitleg bij het in elkaar knutselen van mantelstroomfilter.
Goede producten voor een goede prijs
Goede producten voor een goede prijs, snel geleverd. Met uitstekende ondersteuning en uitleg op de website.
Ideaal voor de zendamateur.
Hallo,
Hallo,
Geweldig, maar er ontbraken 4 roestvrijstalen schroeven voor het bevestigen van de Balun-steun.
Goedendag.
Jean-Marie Hermant
goede ervaring
Beste, het was mijn eerste aankoop bij jullie firma.
Het adres heb ik van een collega radioamateur.
Ik wel melden dat de bestelling in goede orde is ontvangen. De zending was perfect volgen de bestelling. Zeer verzorgd.
ON5DDG - Daniel
Snelle levering. Alles past en werkt na even schroeven en solderen. De kit werkt boven verwachting.
Sneller geleverd dan verwacht.
End-fed antenne voor 80-10 mtr
End-fed antenne voor 80-10 mtr. Prima antenne. Duidelijke bouwbeschrijving opgevolgd, en antenne op gewenste lengte gebracht ( wat hoger in de banden i.v.m. géén cw) SWR prima, zelfs met geringe (test-) hoogte. Veel rustiger ontvangst t.o.v. ocf-dipool. Als het weer meezit, komt de endfed op de plek van de ocf, die naar beneden gekomen is tijdens de laatste storm. De eerste keer dat ik iets kocht bij HF-kits. Maar zeker niet de laatste keer! Alles klopt. Besteld, snel geleverd, en volgens duidelijke beschrijving in elkaar gezet. Dan kan het eigenlijk niet misgaan. Met dank aan PD0MNO (advies) en PA0WRS (MJF antenne-analyzer).
De bestelde items worden steeds zeer…
De bestelde items worden steeds zeer snel geleverd en keurig verpakt.
Er wordt zeer snel feedback gegeven als men vragen heeft over bepaalde bouwkits en andere zaken.
Gewoonweg super.
HF-kits levert goede spullen, netjes verzonden.
HF-kits levert, zoals gewoonlijk, binnen enkele dagen, keurig verpakt, materialen van een goede kwaliteit.
Gewoon goed en snel
De levering was weer prima in orde
De levering was weer prima in orde, binnen 2 dagen de juiste onderdelen in huis.
Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.
snelle en correcte levering !!
Perfect geregeld