Maden kom til tiden, der var gode beskrivelser med. Maden var god og alt var appetitligt pyntet og lige til ar sætte på bordet. God mag i sovs og kød. Venlige mennesker ved telefonen. Ved afleveri... Toon meer

Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik sommer buffet til vores sølvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik leveret luksus brunch til min reception på arbejde, i anledning af min 25 års jubilæum. Maden var rigelig, fin, smagsfuld, og varm. Leveret til aftalte tid. Weekenden efter leverede Hjortshøj... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.
Jeppe Skovgårdsvej 7, 6800, Varde, Denemarken
- 75 25 17 29
- info@hjortshoejs.dk
- www.hjortshoejs.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Altid lækker mad
omhyggelige
super lækker mad
god smag på maden
God mag i sovs og kød.
Venlige mennesker ved telefonen.
Ved aflevering kunne der godt have stået et rullebord,
der var små rulle firkanter, men det er lant at løfte fra bilen og ned.
God mad og nok af det.
Vi har efterhånden bestilt ved Hjortshøj mange gange, og de lever altid op til forventningerne.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flot opsætning
Jeg har set det færdige telt, som Hjortshøj Party Service har sat op på torvet i Esbjerg, og det er virkelig flot lavet.
Det står skarpt og professionelt, og der er tydeligvis styr på opsætningen. Stor ros til dem, der har stået for arbejdet. Det ser rigtig godt ud.
Super god mad
Super god mad, og super god service. Levering til tiden, og rigeligt mad.
Alt var som aftalt
Alt var som aftalt. Maden var god :-)
Igen en god oplevelse at bruge Jer til vores fest
Grisen var super saftig og mør
Grisen var super saftig og mør.
Der var masser af lækkert tilbehør og to glade gutter der skar grisen ud :)
Maden var supergodt og blev også rost…
Maden var supergodt og blev også rost meget af vore gæster
Fantastisk mad.
venlig modtagelse og fin rådgivning.
Super oplevelse fra start til slut
Bestilte telt med gulv til samt toilet vogn og køleskab til vores 40 års fødselsdag. Var en fornøjelse og super service. De hjalp endda med stole da vi skulle bruge nogle i sidste øjeblik
Fødselsdagsfest i haven
Vi fik både telt, borde/stole, service, bestik, duge og ikke mindst maden fra Hjortshøj. Alt fungerede til vores tilfredshed og glæde.
Igen en dejlig oplevelse
Maden leveret til tiden
Maden var rigtig god
Tilberedt som det vendtes og meget varm.
Kvaliteten og pris stemmer overens
Helt sikkert en vinder 🥇 og vil bruge firmaet igen.
Venlig og god hurtig rådgivning.
Venlig og god hurtig rådgivning.
Har brugt Hjortshøj ved flere lejligheder og var altid supertilfreds.
Kan kun anbefales 👍
Vh ursula og per
Maden smagte fortræffeligt
Maden smagte fortræffeligt, og der var rigelig mængde dejlig mad. Alt i alt en god oplevelse.