Vi brugte Hjortshøjs Party Service til vores åbent hus. De hjalp os i hele forløbet, både hvad vi skulle bruge til et total arrangement, hjalp os med teltopsætning, kom med mad og drikke og nedtagning... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Maden kom til tiden, der var gode beskrivelser med. Maden var god og alt var appetitligt pyntet og lige til ar sætte på bordet. God mag i sovs og kød. Venlige mennesker ved telefonen. Ved afleveri... Toon meer
Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik sommer buffet til vores sølvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.
Contactgegevens
Jeppe Skovgårdsvej 7, 6800, Varde, Denemarken
- 75 25 17 29
- info@hjortshoejs.dk
- www.hjortshoejs.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Der var mad nok
Der var mad nok, og det meste smagte godt.
Men kylling med bacon var meget tør.
Og bulgursalaten var der rigtig meget væske i, så vi måtte si det inden servering. Det er bare ikke i orden

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Al service har bare været i top.
Vi havde bestilte et telt, borde og bænke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare været i top. Både med bestilling samt opsætning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til studentergilde.

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Præcis som aftalt hele vejen gennem…
Præcis som aftalt hele vejen gennem forløget. Både opsætning og nedtagning :-)

Kompetent og fleksibel service
Fleksibel afhentning og tilbalevering. Hurtig bestilling. Prisvenlig.

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Alt klappede som det skulle.
Fik totalfestarrengement for 50 gæster fra Hjortshøj. Alt var i skønneste orden. Masser af lækker mad og i havde styr på levering af det hele. Tak

Grillstegt Pattegris
Levering, servering som udført af slagter.😁
Grillstegt pattegris helt fantastisk.
Salater og tilbehør smagte super godt.
Rigeligt af alt.😄
Stor ros fra gæster.
Der var rigeligt med brød og pålæg til aftensmad.😋

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Virkelig lækker mad og masser af det
Virkelig lækker mad og masser af det. Desværre gik det ikke så godt for chaufføren der skulle aflevere maden, for han havde slet ikke styr på noget. Derfor kun 4 stjerner

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Venlig og servicemindet betjening.
Venlig og servicemindet betjening.
Nemt at bestille forskellige ordrer.

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Vi fik sammensat en menu som vi gerne…
Vi fik sammensat en menu som vi gerne ville have selvom forretten skulle ændres. Betjeningen - da vi var der for at bestille - var rigtig god og alt fra levering til maden var helt i top. Vejret var imod os da temperaturen sneg sig op på 30 - 32 grader, men trods det spiste folk rigtigt godt - for som de sagde - det fan'me godt og mørt som smør - der skal vi ha' fra næste gang. Så stor tak til " Hjortshøj" . Vi spiser stadig rester.

vi får altid den bedste service
vi får altid den bedste service
når vi handler hos Hjortshøj, og maden er altid i orden

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Maden smagte godt og levede op til…
Maden smagte godt og levede op til vores forventninger. Der var rigeligt.

Hjælpsom og venlig betjening
Hjælpsom og venlig betjening. Overskuelig hjemmeside. Har fået leveret flere gange uden den mindste fejl. Maden vi har fået har været til ug.

Antwoord van Hjortshøjs Party Service
Jeg kan næsten ikke rose jer nok.
Jeg kan næsten ikke rose jer nok.
Lige fra teltet blev sat op, den helt perfekte mad, som alle gæster roste - og der var rigtig meget i overskud. Når jeg kontaktede jer med en ændring eller andet, blev jeg mødt med så venlig personale, jeg kan kun sige at alt klappede til festen - ikke mindst takket være jer.

Lækker Mad
Hej Hjortshøj:
Vi vil gerne sige tak for dejlig mad ordre nr 44279 Det var simpelhen lækkert kødet var så mørt vi behøvede ikke at brug kniv og tilbehøret til rent guf.
Venlig hilsen
Lone & Ole Nielsen

Lækker juleplanke
Vi fik juleplanken til julefrokost d. 30 /12-25
Og det var upåklageligt. Rigtig lækre råvarer og super lækkert anrettet. Alle gæster var imponerede. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.
Lækkert mad.
Har bestilt Julemenu, Nytårsmenu og Tapas på planke over den sidste uges tid. Alt sammen helt perfekt! Tak.
Dit is Trustpilot