Bestelling geplaatst van bescherm kap voor buitenkraan, maar niets geleverd €19,95 kwijt aan die oplichters dus bestel hier nooit iets, ik dacht zal wel meevallen maar je ziet, even niet goed oplette... Toon meer
Hollandie
Helaas een oplichter site lekker makkelijk mensen in de maling genomen. Lukt het niet een mail sturen of geen telefoon nummer aan hun bereiken.. vieze oplichters respect voor de mensen centjes.! nik... Toon meer
Helaas,alles wat in de vorige revieuws geschreven is klopt. Mijn bestelling kwam na 6 weken eindelijk binnen maar was het bedrag van 50,00 beslist niet waard. Pakketje kwam rechtstreeks uit China, g... Toon meer
Het laatste adres van hun is
Het laatste adres van hun is, Marlestraat 40 5045 EL Tilburg.
Succes
Oplichters!!!!!!!
Op 1 april een bestelling gedaan van 168 euro. 5 mooie stretch overhemden.. op 14 april nog steeds geen order ontvangen en de track & trace informatie is voor het laatst bijgewerkt op 3 april. Site is niet meer beschikbaar, dus op 14 april mail gestuurd, en tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Melding gemaakt bij de fraudedesk.
Voor ieder ander.. bestel hier niks, je geld ben je kwijt.
Ik heb hier ook iets besteld :( helaas…
Ik heb hier ook iets besteld :( helaas nog geen antwoord op mijn mailtjes en geen bestelling ontvangen!!!
Geen blouses ontvangen….
Geen blouses ontvangen….. geen site meer.
Lekker weer dit, denk je dit is een Nederlandse site dus wel betrouwbaar en word je dus gewoon opgelicht.
HIER NIKS MEER BESTELLEN!!
HIER NIKS MEER BESTELLEN!!! Oplichters
Geen contact informatie Oplichters Oplichters Oplichters
Ik kan mijn bestling niet inruilen daar is geen retour adres!!!???
Oplichters Oplichters Oplichters.......
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Ik heb 3 overhemden besteld. 2 x L en dat bleken mini overhemden te zijn. Terugsturen ging niet. Het derde overhemd heb ik nooit ontvangen. Het bedrijf reageert nergens meer op.
De site is uit de lucht.
Waardeloos
Eigenlijk geen ster willen geven maar dat gaat niet. Ik heb na 2,5 week de bestelde blouse ontvangen maar lijkt totaal niet op wat ze beloven. Nu wil ik hem terugsturen maar kan geen retour beleid vinden want ze zijn verdwenen. Ze reageren ook niet op e-mails. Ik denk dat ze met de noorderzon vertrokken zijn.
HIER NIKS MEER BESTELLEN!!
HIER NIKS MEER BESTELLEN!!! Oplichters!
Zit al ruim 3 weken op mijn bestelling…
Zit al ruim 3 weken op mijn bestelling te wachten, niks ontvangen.
Het lijkt erop dat de site nu offline is gehaald.
SCAM!
na 3 weken niets ontvangen, en 0 reactie op de mails.
1 woord scam!
Niks mogen ontvangen noch een kaartje…
Niks mogen ontvangen noch een kaartje oid waar ik dat op kan halen maar wel een factuur sturen
Bestel hier niets
Bestel hier niets, want je bent je geld kwijt.
Wil je meer weten, neem gerust contact op
etfvandenhurk at gmail.com
Gekocht via Klarna
Gekocht via Klarna. Ik heb nog niet betaald en ik ga niks betalen. Ze geven geen informatie van hoe, waar en naar wie moet ik de producten retourneren. 4x e-mail met hun gewisseld en ze geven nog geen informatie over retourneren.
Oplichters onder meerdere firma namen…
Oplichters onder meerdere firma namen bestel niets je kan beter je geld in het water gooien dan hoor je nog plons
jammer dat je geen 0 sterren kunt…
jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Waardeloos product, maat klopt niet en bereikbaarheid van lek mijn vestje. Willen retourneren. Lastig lastig. Antwoorden gewoon niet meer. Bieden aan dat je het waardeloze product mag houden met terugbetaling van 10%. Hoezo klantenservice? staat nb op de site eenvoudig retourneren. HIER NIKS MEER BESTELLEN!!! Oplichters!
Wat een slecht bedrijf is dit zeg
Wat een slecht bedrijf is dit zeg, er klopt werkelijk niks van de bestelling. Maat klopt niet en ze adverteerde met een geweldige stretch. De lokale krant hier heeft meer stretch # jammer
Niks bestellen, oplichting.!
Niks bestellen, is echt rommel.!
Retourneren is onmogelijk
Gewoon oplichting.!!
'Het retourneren zal u meer ongemak, gedoe en kosten bezorgen'
De producten komen niet overeen met de foto's en de beschrijvingen, en er is geen mogelijkheid om kostenloos te retourneren in tegenstelling tot de informatie op de website. Typische chinese misleiding met goedkope rommel. Trap er niet in.
OPLICHTERS!!!!!!!
Niet kopen
Niet kopen! Duurt heel lang voor dat je je bestelling ontvangt! Product klopt niet met de foto. Ze verkopen AliExpress rotzooi voor tien keer meer prijs, je kan ze niet gemakkelijk en kosteloos retourneren zoals dat op hun site staat!