Hollandie

Helaas een oplichter site lekker makkelijk mensen in de maling genomen. Lukt het niet een mail sturen of geen telefoon nummer aan hun bereiken.. vieze oplichters respect voor de mensen centjes.! nik... Toon meer

jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Waardeloos product, maat klopt niet en bereikbaarheid van lek mijn vestje. Willen retourneren. Lastig lastig. Antwoorden gewoon niet meer. Bieden aan dat je he... Toon meer

Helaas,alles wat in de vorige revieuws geschreven is klopt. Mijn bestelling kwam na 6 weken eindelijk binnen maar was het bedrag van 50,00 beslist niet waard. Pakketje kwam rechtstreeks uit China, g... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling geplaatst van bescherm kap…

Bestelling geplaatst van bescherm kap voor buitenkraan, maar niets geleverd €19,95 kwijt aan die oplichters dus bestel hier nooit iets, ik dacht zal wel meevallen maar je ziet, even niet goed opletten en je bent twintig euro armer

7 januari 2024

Slechte kwaliteit

Helaas waren de broeken niet zoals wij gedacht hadden, van 1 broek zelfs de rits al kapot. Er staat 100% tevredenheidsgarantie en geld terug zonder navraag maar tot op heden geen reactie op onze klacht. Kunnen dus fluiten naar ons geld!

23 maart 2023

Leveren niets

Leveren niets, na 1e mail een zogenaamde verzendbevestiging daarna blijft het stil. Reageren niet op mail en hebben bedrijfsconstuctie zo opgezet dat traceren onmogelijk is. Oplichters!

18 maart 2023

Deze beoordelingen gaan niet over hollandistic.com

We ontvingen meldingen van onze klanten over deze website deze website heeft geen relaties met hollandistic.com helaas zijn onze domeinnamen vergelijkbaar maar we keuren het gedrag geschreven in de recensies hieronder niet goed wij verzenden onze producten op tijd en geven terugbetalingen en omruilingen.

14 februari 2023

Een BIJZONDER SLECHTE ERVARING.

Een BIJZONDER SLECHTE ERVARING.
Of oplichting van toepassing is weet ik nog niet, mogelijk dat ook mijn artikel nog na 6 weken plotseling geleverd wordt.
Na de bestelling krijg je correct de bevestiging, na enkele dagen krijg je door dat je bestelling klaar is voor verzending.
Daarna wordt het stil, geen reactie op mijn mail of op een contact formulier.
Dan zijn de mogelijkheden snel op, er is geen naam, geen adres.
IK ZAL ER ZEKER GEEN ZAKEN MEER MEE DOEN.

31 januari 2023

Ik denk dat deze oplichters er met een…OPLICHTERS

Ik denk dat deze oplichters er met een flink bedrag vandoor zijn. Vreemd dat in deze moderne tijd de tegen rekening bekend is ( dus ook de rekening houder ) en deze er gewoon mee weg komt. Wij als kopers moeten eerst zelf beter onderzoek doen mocht je iets via internet willen bestellen. Bij twijfel kun je beter met een creditcard betalen dan is de kans dat het bedrag terug gehaald kan worden een stuk groter.

11 juli 2022

Oplichters

Groste oplichters ik heb en blues besteeld nog niet geleverd dieven zijn ze. mensen niet bij hollandie bestellen echt slecht bedrijf. Hier bij deze

24 juni 2022

Overhemden na 10 weken nog niet geleverd.

Heb op 7 april 2 overhemden besteld en betaald. Er kwam tussentijds een mailtje dat er iets vertraging was tov de levertijd van 7-14 werkdagen. Ook kreeg ik een kortingsvoucher. Nu na enkele mailtjes naar info Hollandie.nl blijft deze leverancier in gebreke en zou ik graag het overgemaakte bedrag terugkrijgen of de beloofde producten.

18 mei 2022

Heb op 19 maart kleding besteld

Heb op 19 maart kleding besteld, nog steeds niks binnen....nooit een email of update. Gelukkig via klarna besteld, hoop dat zij ingrijpen want ik vrees het ergste......emailadres van hun klopt ook niet, krijg mail terug. Oplichters?

2 mei 2022

Spijtig dat ik zo naïef was

Spijtig dat ik zo naïef was. De advertentie klonk leuk, de aanbieding plausibel (niet spotgoedkoop, want dat wekt argwaan) en het concept van een stretch overhemd leek leuk. Dan nog bij het bestellen een aanbieding, 3e voor de helft van de prijs, iets waar wij Nederlanders toch vatbaar voor zijn. Lang moeten wachten, ze waren toen nog pro actief om daarvoor ook te excuseren. Bij ontvangst bleek meteen dat het geen Nederlandse maatvoering was. XL besteld, maar dat zou eerder een XS zijn. Chinese maatvoering dus....... Retourneren, mail werd weliswaar beantwoord, maar met de boodschap niet retourneren, kost meer geld en gedoe..... Na wat heen en weer gemail een voucher gekregen voor het volledige bedrag. Maar toen ik wilde bestellen bleek de website uit de lucht en op mails wordt niet meer gereageerd. Drie kleine blouses (zeker geen stretch) liggen nu te verstoffen.

27 april 2022

Slechte website

Duurde 6 weken voor het kwam en vervolgens veel te korte mouwen en in z’n geheel ook te klein maar nergens een adres te vinden om retour te sturen.
Daar nooit meer iets bestellen!

Ook een slechte ervaring

Helaas,alles wat in de vorige revieuws geschreven is klopt.
Mijn bestelling kwam na 6 weken eindelijk binnen maar was het bedrag van 50,00 beslist niet waard. Pakketje kwam rechtstreeks uit China, geen doos geen gebruiksaanwijzing. Heel veel heen en weer gemaild. Mocht het uiteindelijk terug sturen. Gelukkig via Klarna gekocht dus niks betaald, maar mijn betaling staat nog wel open. Klarna zou contact opnemen met Hollandie, maar denk dat de oplichter diep onder de grond zit.

26 april 2022

Na 6 weken eindelijk de bestelling…

Na 6 weken eindelijk de bestelling ontvangen. 2 stretch blouses. Veel kleinere maat als dat we besteld hadden. Site bestaat niet meer, dus kunnen niks retourneren. Het komt vanuit China.
Oplichters verkopen dus iets wat voor hun misschien 5 euro is en maken er vet winst op…. En wij zijn 80 euro armer voor iets waar niks mee gedaan kan worden.