Ons hostel had problemen met de website van Hostelbooker, waardoor de gemaakte reserveringen niet door kwamen. Eenmaal daar aangekomen zat alles vol. 1 nacht hebben we een tweepersoons bed met z'n dri... Toon meer
Wij hadden een hotelletje geboekt via de website. Toen wij daar aankwamen zagen we geen licht in het hotel. het leek al niet op een hotelletje. We belden aan en niemand deed open (ondanks 24u recepti... Toon meer
Nadat we een vlotte boeking hebben gekregen was de teleurstelling groot dat we naar een andere kamer werden gebracht in een totaal andere straat dan was gezegd. Totaal geen service en zeker zijn geld... Toon meer
We hadden voor 4 nachten een appartement geboekt in Venetie (Anonimo Veneziano) en de ochtend van inchecken, kregen we opeens te horen dat het appartement niet beschikbaar was vanwege een hagelstorm e... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We're real people with a real passion for our jobs! Based in Shanghai & Dublin our team is multinational which really helps when dealing with so many customers from all over the world. We’ve got talent from China, Brazil, Columbia, Italy, Spain & Ireland and offer support in a range on languages including English, Chinese, French, German, Spanish, Italian & Portuguese. We’re from a wide variety of work backgrounds but have a wealth of experience in the travel and customer service industries. Between us we’ve travelled to Canada, Australia, Japan, Sri Lanka, Tunisia, Greece, Spain, Madrid, France, Amsterdam, Portugal and New York, to Thailand, Costa Rica, Argentina, Finland, Tahiti, Russia, Croatia, Cyprus, Belgium and Austria. As a reminder you can contact us by e mailing: customerservice@hostelbookers.com. (we'll aim to reply within 24 hours). However, if you prefer, you can call us on +44 (0)20 7406 1800 We're looking forward to hearing from you.
52-54 High Holborn, WC1V 6RL, London, Verenigd Koninkrijk
- 0207 4061800
- www.hostelbookers.com
Super simpel, zo geboekt. London here we come!
Snel, goedkoop en handig. Toch fijn op zo'n korte termijn nog betaalbaar in Londen kunnen overnachten :)
Goed, makkelijk en goedkoop
Even een last-minute boeken is bij HostelBookers zo gepiept! Kies waar je heen wilt, klik je dag aan en plaats je reservering. En nog een stuk goedkoper dan rechtstreeks boeken bij het hostel zelf!
Alleen wel een tikje jammer dat het alleen mogelijk is met een creditcard.
overzichtelijk en betrouwbaar
Ik heb een hostel geboekt in HongKong voor 4 nachten en vond het prettig dat ik als zoekopdracht ook op de beoordeling van andere reizigers invoeren. Hierdoor lig ik nu in een prima hostel:)
Verder geen op of aanmerkingen, prima site!!
Hostelbookers
Ik heb al meer meerder keren hotels en hostels geboekt via hostelbookers, goede website en gemakkelijk te gebruiken, altijd betrouwbaar gebleken....
Pieter de Greef
Handig te gebruiken, overzichtelijk, lage prijs gegarandeerd
Al meerdere keren geboekt via hostelbookers, lage prijs is gegarandeerd en je moet geen boekingskosten betalen. Alle hostels worden ook steeds overzichtelijk gerangschikt, volgens de schikking die je wil (prijs, locatie, reviews,...). Ook vaak een groot aanbod aan reviews, wat het hanig maakt om te beslissen.
goed
snelle makkelijke boeking en betaling, helaas wel alleen met creditcard..
Snel en lage aanbetaling
Goede website, overzichtelijk en alles wordt direct goed geregeld bij het Hostel.
duidelijke website, informatie is goed te vinden en compleet.
Ook fijn dat er beoordelingen te lezen zijn van vorige bezoekers zodat je een beetje kan lezen hoe het hostel is..
Kleine deel voor af betalen en de rest bij aankomst.
Easy and Quick
Al diverse malen geboekt en iedere keer weer perfect en snel.
Content!
De website was overzichtelijk en ik denk dat ik welgeteld 5 minuten heb moeten zoeken naar de ideale verblijfplaats.
Het is ook heel tof dat de hostels gequoteerd worden op vlak van netheid, locatie, ...
Deze site gaat nog vaak gebruikt worden!
Ik ben zeer tevreden over het behandelen en verwerken van een reservering en het gemak van de web-site. ik boek regelmatig via deze site. En kan het iedereen aanbevelen.
Het is een zeer gebruiksvriendelijke site en goede verwerking. Veel mogelijkheden overal ter wereld met veel aanbod. Geweldig.
Er is maar één wens die ik nog heb en dat is dat er ook betaald kan worden met I-Deal en Pay-Pal want niet iedereen heeft en krijgt een creditcard en dan moet je dus gegevens van andere lenen. Als dit nog mogelijk wordt krijgen jullie van mij 5 sterren.
groet Djoewie
Goede, correcte service!
Ik ben zeer tevreden met de correcte en goede service van hostelbookers.com!
Uitstekende service!
Ik ben super tevreden van de hostels die ik heb geboekt via hostelbookers. Zeer goede website te boeken hostels.
Uitstekende service !
Keer na keer ben ik super tevreden van de hostels die ik heb geboekt via hostelbookers. Niet alleen de reservatie gaat als een fluitje van een cent, maar ook de hostels zelfs hebben mij nog nooit teleurgesteld!
voordelig en snel
Heel makkelijk onderweg hotels vooruit te boeken.