Ringe standard i forhold til pris. Lejligheden var slidt og kedelig. TV virkede ikke og køleskab larmede mere end affugteren på badeværelset. Der var løse forlænger ledninger og kabelbokse under k... Toon meer
Har aldrig oplevet noget lignende før. Hoveddøren var så utæt at der kommer vand ind på gulvet når det regner og gardinet blæste ca. 15 cm væk fra døren ved hvert vindstød. Så husk badering når man sk... Toon meer
Vi har været på weekendophold her, og vi NØD drme! Ældre hotel med charme, fibe værelser, terrasser og virkelig søde medarbejdere. Min mand blev 40, og jeg fik uden problemer lov til at holde surp... Toon meer
sammen med en veninde indtog vi Hotel Lakolk. En fantastisk oplevelse,sødt og venligt personale, Et dejligt værelse,rent og pænt. 3-rettersmenu begge aftener,rigtig god mad. 1 fl.rødvin på værel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Rømø's eneste hotel som ligger direkte ned til stranden. Vi har familieværelser og små lejligheder.
Lakolk 150, 6792, Rømø, Denemarken
- mail@hotel-lakolk.dk
- www.hotel-lakolk.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
GOD OPLEVELSE😊
Vi er lige kommet hjem fra et weekend ophold på hotel Lakolk.
Vi har oplevet et professionel, venligt og imødekommende personale, flere dansktalende, lige fra vi bookede opholdet til vi tog af sted igen.
Vi havde en dejlig REN lejlighed, hvor alt fungerede fint.
De 3 retters menuer var dejligt velsmagende, lidt i stil med mormor mad, dog også med blandet salater, og med en flot afslutning lørdag aften med kaffe, kage, og en lille en til kaffen.
Morgenmaden
var også en dejlig oplevelse med alt vi kunne ønske os😊
Så tak til personalet på hotel Lakolk for en dejlig weekend😊
Henning og Bente😊
Lidt slidte senge.
Har været på en miniferie med morgenmad. Lille enkelt værelse hvor der var rent og pænt. Dog med meget slidte lave senge som udfordrede ryggen og nattesøvnen.
Morgenmaden var i det store hele fint.
Skuffende og slidt
Lille lejlighed , ok ren, men…….. sengen var gennemslidt og man lå nærmest på lamellerne og den knirkede bare man kiggede på den, sovesofaen var hård som sten og yderst ubehagelig at ligge på. Køleskabet larmer hele natten og meget lydt her. Stedet minder om et lejrskole og bygningerne trænger til en meget kærlig hånd. Tæt på strand men ikke pengene værd! Kørte hjem en dag før tid!
Hvor dejligt igen at møde et serviceminded hotel
Det har været en stor tilfredsstillelse at være i kontakt med receptionen på Hotel Lakolk. Flot service
Hurtig svar på reservation. Uddybende svar omkring hotellets faciliteter, værelsestyper, udflugter. Mange e-mails fra mig og mange deraf uddybende svar. Det er da service.
Vi er ældre gråhåret mennesker, så dejligt at få svar på sine spørgsmål. Gråhåret - hjernen ruster.
Tak for denne gode start på vores kommende sommerophold. Vi glæder os.
Jeg kan kun anbefale at booke reservation direkte hos hotellet. Deals, booking.com, expedia, gavekort. Disse firmaer scorer høje profitter (meget høje) og det giver ikke meget fortjeneste til hotellet. Og synd med en Corona tid siden marts 2020 uden gæster
Tak for service og en god start på vores ophold
Ville have givet 0 stjerner.
Ville have givet 0 stjerner.
Det var absolut en dårlig oplevelse som man gerne havde været foruden.
Trist og slidt. Dårlig lugt på værelset.
Maden ville jeg end ikke serverer for min hund såfremt jeg havde haft sådan en. Dårlig betjening. Hvorfor driver man sådan et sted ??😞
Nok den ringeste hotellejlighed
Nok den ringeste hotellejlighed, jeg har boet på nogensinde. Nedslidt hotelbyggeri fra fmtl. 70’erne. Ved indtjekning får du udleveret sengetøj plus håndklæder. Værelse totalt charmeforladt uden det mindste forsøg på at gøre det indbydende. Ingen varme. Ingen sæbe eller shampo. Men prisen - 1.095 for en enkelt overnatning - var der skam ikke noget i vejen med. Kan ikke anbefales
Ophold gennem Deal
Pris og kvalitet passer sammen.
Lakolk er et ældre, noget slidt hotel. Indretning og vedligehold har stået lidt stille, kan man se.
Men til 900 pr. pr. person for to overnatninger med to aftenmenuer, så passer pris og ydelse.
Husk Deal tager 30% for at formidle købet og hotellet skal afregne moms af sin andel = hotellet får netto 500 kr. Så kan man ikke forvente gourmet menu og fem-stjernet indretning.
Venlig betjening - og ja, det foregår på en blanding af dansk, engelsk og lettisk. Det er det, som danske turister normalt betragter som en charme - når blot det foregår andre steder.
Den nedsabling, som Hotel Lakolk bliver udsat for her på siden, den er ikke rimelig. Man kan sagtens finde bedre hoteller - men ikke på de samme vilkår.
Tag hotellet, som det er, og nyd Rømø's enestående natur i stedet :)
Købt ophold gennem Deal
Købt ophold gennem Deal. Meget tilfreds med opholdet med 2 overnatninger. Både værelse og mad var efter forventningerne.
Meget ringe hotel
Meget ringe hotel. Stort set intet vand i bruser. Meget meget slidt hotel. Snusket hotel. Gammeldags mad med personale fra letland som intet forstår.
Morgenmad var fint.
Det virkede bestemt heller ikke til at de havde styr på Corona regler med hensyn til afspritning
dejlig weekend
Er lige kommet hjem fra et ophold på lakolk, ( vores 2, ) vi havde en dejlig weekend. Havde købt en ekstra overnatning med morgenmad, og trods det at vi kun var 2 hold overnattende fra torsdag til fredag. Fik et dejligt morgen måltid , hvor der var forskelligt pålæg , flere typer ost, morgenmads produkter, friske rundstykker og nybagt rugbrød , juice , kaffe , the og hvad man ellers forventer på morgenbordet og ikke mindst et blødkogt æg, ikke som mange steder ( et æg der grønt og hårdkogt ) så rigtig fin morgenmad. Begge aftner en tre retters menu. Med dejlig veltillavet almindelig mad, ikke som mange andre steder hvor de absolut skal lave den ene fancy ret efter den anden, dejlig mad og venlig personale. Så vi kommer helt sikkert igen, vi havde valgt at bo i en af lejlighederne, det var rigtigt fint. Tak til værten og personale for en dejlig weekend . 😊👍
en dejlig weekend fredag.d.13 september til d.15 september 2019
sammen med en veninde indtog vi Hotel Lakolk.
En fantastisk oplevelse,sødt og venligt personale,
Et dejligt værelse,rent og pænt.
3-rettersmenu begge aftener,rigtig god mad.
1 fl.rødvin på værelset.
Dejlig morgenmad,med alt hvad man kunne ønske sig
hygge og dejlige omgivelser,dejlig strand,havnemiljø,museer,cafeer,og flere overraskelser,som vi så(plankeværk af hvalunderkæber,jeg synes 10 stjerner.B.Eriksen
Vi havde bestilt et 3 dages ophold på…
Vi havde bestilt et 3 dages ophold på Lakolk,men blev pænt skuffet og endte med at tage hjem en dag før.
Da vi ankom fik vi først et værelse på hotel vadehavet,men der var simpelthen så fugtigt og lugtede ikke særlig godt,og værelset var ikke særlig godt rengjort. jeg ringede til reception,og sagde det ikke duede da jeg har astma og var begyndt at hive meget efter vejret,vi blev bedt om at komme tilbage til Lakolk hvor hun ville finde et nyt værelse til os(stor service,den ros skal de have) vi kommer tilbage får nøglen til det andet værelse,finder det og låser os ind,bedre end det første vi fik,var der mere varmt og ikke så fugtigt og klamt. Men her stopper det positive så også.
For det første er der ikke koldt vand,for det andet var der møg beskidt,edderkopper og spind over det hele,selv under sengen og edderkoppe æg som sad fast på sofahynden :O lå døde dyr under sofaen,pænt klamt!
Sengen er alt alt for blød,og sovesofaen alt alt for hård,når man har slidgigt i ryggen er det bestemt ikke nogle af de dele man har brug for! Så det ikke meget søvn vi har fået under vores ophold.
Jeg nævner disse ting da vi tjekker ud( både med rengøringen og sengen/sovesofaen) ,hvor kvinden i receptionen spurgte hvorfor vi ikke kom og sagde det,hvor jeg svare,har du tænkt dig vi skulle flytte rundt under hele vores ophold!
Intet er vedlige holdt på bygningerne,hverken inde eller ude.
Så nej ville IKKE anbefale dette sted til nogen mennesker,da det ikke er beboeligt i vores øjne. Det var første og sidste gang vi kom der
Dejligt ophold!
Dejligt ophold!
Har været på forlænget weekend på hotellet. Har været meget tilfreds med opholdet! Specielt skal fremhæves meget imødekommende og venligt personale. Der var dejlig veltillavet mad, og rigeligt af det! Alt i alt meget for pengene!
Formentlig Danmarks dårligste hotel
Vi har rejst over det meste af verdenen og boet fast i flere lande, men har aldrig boet på et hotel af lavere standart. Pudset på værelserne var skallet af. Fliserne på gangene var knækket flere steder, så forhindringsløb var en del af pakken. Vi 3 voksne fik meget lidt søvn i øjnene på grund af madrassernes kvalitet og sengenes høje knirken ved den mindste bevægelse. Vi havde alle seriøst hold i ryggen om morgenen.
Der bor vi aldrig mere.
Benny Lund
Et godt sted at sove
Et godt sted at sove. Ingen luxus på værelset. Døren står og klapper når vinduet er åben ingen ekstra håndklæder under opholdet. Et æld gammelt og meget lille fjernsyn.
Gratis wifi uden kode
Aftensmad god kro mad
Morgen mad uha her mangler
Bacon, pølser, beans, en god ost. Samt kunne det være godt at der var lidt grønt, grøn elle rød peber, agurk , tomat mm
Kager tja det var der ikke
Morgenmads produkter ala havregryn, osv var der heller ikke.
God service og ok priser
Dejligt ophold på Hotel Lakolk
Jeg har flere gange besøgt hotellet og det har været rigtigt godt. Superflink personale og lækker mad. Stedet ligger fint og her slapper man af tæt på den dejlige natur. Rent og pænt overalt. Har netop igen bestilt ophold via ttravel-deal.
Bestiller i september 2012
Den ringeste behandling vi endnu har fået . Havde bestilling fra september 2012 - ændrede dog dato for weekendophold alt incl. Hotellet forsøger at løbe fra accept , reservation m.m. Bare ikke iorden - så må Rømø synke i havet , sammen med den "service" der kan tilbydes !

Antwoord van Hotel Lakolk