Super service,
Ik had 92 dakplanplaten besteld, 22 teveel omdat ik gemist had dat de eerste (of laatste) 10 cm meer dak bedekt. Dat scheelde al 14 dakpanplaten aan snijverlies. Nu had men ook nog 9 dakpanplaten geleverd met de verkeerde lak en een flink beschadigde plaat. Ik meldde dit en ze waren meteen bereid mee te denken. Ik mocht de 22 dakpanplaten retour geven zonder vrachtkosten. Ik kreeg dus een redelijk bedrag terug en had zo helemaal geen verlies aan materiaal. Hele goede oplossing door Huisman Gemert. Zeker goed voor een volgende klus.
Gevraagd voor een aanbouw aan een loods plus vervangen van de wanden van de loods.
Kreeg als antwoord dat ik maar een plaatselijke aannemer moest vragen want als hun moesten komen om in te meten wist hij het antwoord al, dan vond ik het te duur.
Dus we waren uitgepraat en hebben opgehangen.
Voor mij dus geen dus geen huisman ook niet voor andere projecten.
Zeer goede prijzen en een snelle levering!
Hier mijn staal besteld, en het is stukken goedkoper dan bij andere webshops ( op mijn bestelling scheelt het al snel 200 euro!).
De chauffeur komt het keurig brengen.
Een dikke aanrader!
Bestelling gedaan via de website en vervolgens opgehaald.
Overzichtelijke website met scherpe prijzen.
Zeer mooi bedrijfspand met duidelijke bewegwijzering. Medewerkers waren alle zeer klantvriendelijk. Hier ga ik vaker heen!
Ik heb voor de tweede maal een bestelling bouwmaterialen gedaan bij dit bedrijf. De volledige afhandeling, online bestellen webshop, betaling, levering is mega top ! Je wordt constant op de hoogte gehouden wanneer levering! Dat noem ik nog eens klantenservice. Deze keer was er één itempje verkeerd geleverd, mailtje gestuurd en twee dagen later aan mijn deur geleverd zonder heisa ! Ondertussen heb ik al meer dan 300 euro uitgespaard in vergelijking met bouwmaterialen en firma's in België . Dan zijn ze verwonderd in België dat de
e-commerce hier niet van de grond komt. Dank jullie wel ( Team Huisman Gemert) voor de uitstekende service en materialen ! Ik heb jullie ook met recht en rede aangeraden bij mijn vrienden !