3 Chesterfield 2 zits banken gekocht, hele mooie bankstellen en eerder geleverd dan uiterste lever datum , via WhatsApp wat afspraken gemaakt waarbij ik me kwetsbaar opstelde en op vertrouwen moes... Toon meer
Stoel geleverd maar geen factuur zoals beloofd. Reageren nergens op. Onderstel ook kapot maar kan ze nergens te bereiken. Aangifte is de enige oplossing.
eames lounge stoel gekocht, werd binnen paar dagen bezorgd, goed verpakt ,uitpakken en poten eronder en klaar is kees. stoel ziet er perfect uit, zeer net afgewerkt, kan niets ontdekken waaruit bli... Toon meer
Welkom! Wij voorzien inmiddels al jarenlang woonruimtes, maar ook bedrijfsruimtes van ons aanbod meubels. Door de jaren heen hebben we voornamelijk een online aanbod van kwalitatieve meubels kunnen leveren aan onze klanten.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super blij met onze bestelde salontafel en lounge chair! Snel geleverd en heel erg blij mee!
Mooie stoel voor een prima prijs. Snel geleverd.

Antwoord van Meubeldistrict
Voetenbankje besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Inmiddels bijna 3 weken verder. Na veel moeite kreeg ik eindelijk een berichtje dat ik het deze vrijdag zou ontvangen. En de dagen ervoor de tijd door zou krijgen….. niets ontvangen dus.
Helaas ook geen contact te krijgen. Voorheen ging het moeizaam maar nu al dagen geen contact. Bellen appen nergens antwoord. Ik wacht het nog een paar dagen af…. Anders ben ik genoodzaakt m’n geld op te halen in Bemmel.

Antwoord van Meubeldistrict
Top, communicatie. Mooie meubels en een vlotte service!

Relax stoel gekocht en snel geleverd gekregen. Prima gedaan. Dank

Antwoord van Meubeldistrict
Goede service en perfecte kwaliteit!
Een echte aanrader
Wij wilden graag snel een salontafel ivm een verjaardag. Dat is gelukt! De tafel werd bezorgd door 2 sympathieke bezorgers. Ze hebben alles uitgepakt, opgezet en de verpakkingen meegenomen. Dank! De tafel staat prachtig!

Antwoord van Meubeldistrict
Goede communicatie omtrent levering. Stoelen zien er prachtig uit , mooi afgewerkt.

Antwoord van Meubeldistrict
Na de bestelling twee fauteuils meteen bericht van de winkel. Na een weekje al een datum voor bezorging. Levering perfect en mooi op tijd. Zijn dik tevreden over Huismeubilair.
De site was helder en overzichtelijk. Een afspraak maken ging vlot. Kwaliteit van de stoelen is super! Goed advies en service.
We hebben zaterdag 2 lounge chairs met bijpassende hockers gekocht. Eerst “proef “gezeten en toen de vraag of er snel geleverd kon worden ( hadden de bank al verkocht….) op maandag geleverd en wat een heerlijke stoelen!
Ze reageerden snel op mijn bericht of ik kon komen kijken. Een afspraak was zo gemaakt en de keuze is reuze.
Wij hebben een prachtige Noguchi glazen salontafel met bruine houten poot! Super snelle levering, product werd ter plekke uitgepakt en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Daar word ik meteen al blij van! Kwalitatief echt een ontzettend goede tafel, geen krassen, prachtig hout. Heel stevig. We hebben 2 kleine kids en de tafel is echt perfect! Staat stabiel en iedereen die hier binnen komt is helemaal weg van de tafel!

Antwoord van Meubeldistrict
Goede communicatie en Eileen Gray tafeltje was van tevoren te bezichtigen en goed verpakt gelijk mee te nemen.
Tafeltje bevalt zeer.
Charles
Wij zijn heel erg tevreden over de Lounge Charirs, de kwaliteit is top, de bezorging was ook netjes op tijd en vantevoren krijg je een SMS bericht over de geschikte tijd.
Het was de tweede keer dat ik bij huismeubiliar besteld heb en tot volle tevredenheid de bank zit heerlijk en werd snel geleverd helemaal top
Via marktplaats 2 stoelen gekocht. Prima geregeld. Snel, en vriendelijk. Levering ook goed!