3 Chesterfield 2 zits banken gekocht, hele mooie bankstellen en eerder geleverd dan uiterste lever datum , via WhatsApp wat afspraken gemaakt waarbij ik me kwetsbaar opstelde en op vertrouwen moes... Toon meer
Stoel geleverd maar geen factuur zoals beloofd. Reageren nergens op. Onderstel ook kapot maar kan ze nergens te bereiken. Aangifte is de enige oplossing.
eames lounge stoel gekocht, werd binnen paar dagen bezorgd, goed verpakt ,uitpakken en poten eronder en klaar is kees. stoel ziet er perfect uit, zeer net afgewerkt, kan niets ontdekken waaruit bli... Toon meer
Wij hebben een prachtige Noguchi glazen salontafel met bruine houten poot! Super snelle levering, product werd ter plekke uitgepakt en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Daar word ik meteen al bl... Toon meer
Welkom! Wij voorzien inmiddels al jarenlang woonruimtes, maar ook bedrijfsruimtes van ons aanbod meubels. Door de jaren heen hebben we voornamelijk een online aanbod van kwalitatieve meubels kunnen leveren aan onze klanten.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Tot nu toe niet tevreden. Contact via whatsapp verloopt goed. Bezorging is een drama. Vervolgens krassen op de stoel. Nu contact opgenomen om dit op te lossen, maar nog geen reactie. Deze beoordeling kan nog veranderen naar gelang de oplossing.
Na contact over een te bestellen artikel , meteen levering op korte termijn op goed afgesproken moment
Hele fijne ervaring. Tim reageert snel. We hebben nu een prachtige stoel staan van hoge kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Dikke aanrader.
Ben blij dat er bedrijven zijn die gewoon doen wat ze zeggen. Besteld, betaald en geleverd
Mooie stoel en meewerkende en service gerichte klantenservice....
Mooie stoel! Afwerking en kwaliteit zijn goed en met de hocker zit die als een juiste zetel! wij zijn er erg blij mee
stijlvol en tijdloos.
De bank werd goed afgeleverd maar ik had wel verwacht dat de bezorger mij even zou helpen bij het uitpakken.
Loungestoel nu wel geleverd nadat hij door mijn eigen onderzoek wel weer leverbaar bleek, en wel binnen een dag na bestelling! Meerprijs complete montage van stoel en hocker was wel 95 euro. Prima stoel en hocker trouwens, helemaal verstelbaar!
Goed, mooie uitleg, goed ontvangst, kwaliteit product.
Niet meer of minder. Top service.
Snelle service. Zondag besteld maandag geleverd. Stoel in elkaar gezet voor ons en de verpakkingen mee retour genomen. Met 2 sroelen is ons interieur compleet.
Goede communicatie , stoel was snel geleverd en ze zetten hem zelfs voor je in elkaar als het moet.
Wij zijn zeer tevreden!
Mooie stoel en snel geleverd. Ter plekke in elkaar gezet en fijn al het verpakkingsmateriaal meegenomen
Snelle en goede service
Super mooie lounge chair, bij levering ook in elkaar gezet 👍🏻
Zeer vlotte afhandeling van vragen en een correcte levering van een heerlijke verstelbare James Eames lounge chair
Barcelona stoel besteld en al vlot ontvangen: ruim voor de aangegeven periode van twee weken.
Heel tevreden over de verhouding prijs kwaliteit
Prima fauteuil, mooi design. Goede service, perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.
Super snelle levering, vriendelijk contact en mooie kwaliteit salontafel. We kunnen Tim zeker aanbevelen.
We hebben op zaterdagochtend contact opgenomen met Tim nadat we zijn Eames Lounge Chair advertentie tegenkwamen op Marktplaats. We zochten een replica van goede kwaliteit waarbij we niet maandenlang hoefden te wachten op de levering. Diezelfde dag hadden we al een leverafspraak en vandaag (maandag) werd de stoel geleverd - precies volgens het afgesproken tijdslot.
De communicatie was vlot, soepel en vriendelijk. Koerier was bovendien aardig en behulpzaam - we hadden vooraf al voor een bescheiden meerprijs een montageservice afgesproken met Tim.
De stoel zit heerlijk en gaat veel zit- en leesplezier opleveren :)) =
Het aankoopproces tot en met de aflevering verliep uitstekend! Zelden meegemaakt dat meubels binnen enkele werkdagen bij ons werden afgeleverd!
Vriendelijke en behulpzame bezorger! De bezorger bood aan om onze bestelde 2 Lounge chairs en salontafel gratis te monteren in onze woonkamer in ruil voor een leuke recensie…
Na onze tevredenheid… hierbij onze recensie;)