Kan ikke andet end at anbefale Humlebæk køreskole Teori undervisning i top klasse også med mad og drikke Køretimerne var rigtig gode og klæder en godt på til køreprøven
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk Køreskole! gode teori lektioner med både mad og drikke gennem lektionerne, og en god lærer der får forklaret tingene på en professionel og let forståelig måde. køretimerne var stille og ro... Toon meer
Hvis du leder efter den bedste kørelærer, så behøver du ikke lede længere! Sønnen Magnus har været så heldig at tage sit kørekort hos Fahad Humlebæk Køreskole, og vi kan ikke rose Fahad nok.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
At tage kørekort hos Humlebæk køreskole kan jeg helt klart anbefale, ikke nok med at teori timerne bliver gjordt spændende og interessante. Var selve køretimerne også rigtig gode, jeg følte mig tryg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
På Humlebæk Køreskole er mit mål at tilbyde eleverne en professionel og kvalitetsfyldt undervisning både i teorilokalet, i skolevognen og på kørebanerne. Jeg lægger stor vægt på at tilpasse undervisningen efter hver elevs individuelle behov og stræber efter at opretholde et højt niveau gennem hele forløbet. Jeg er en engageret og nærværende kørelærer, der gør undervisningen både lærerig og sjov.
Contactgegevens
Daugløkke Ege 32, 3050, Humlebæk, Denemarken
- Info@humlebaekkoereskole.dk
- www.humlebaekkoereskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hurtig og positiv oplevelse
Køreskole-forløbet var super professionelt og gik bedre end forventet
Efter bestået teoriprøve med kun 1 fejl bestilte vi den tidligst mulige køreprøve.
4 uger lød ventetiden på, men den blev nedsat til kun 8 dage fordi kørelæreren og jeg aftalte at han holdt øje med afbud til køreprøve.
Super behagelig og venlig kørelærer.
Kæmpe anbefaling herfra
Det bedste sted for at få dit kørekort…
Det bedste sted for at få dit kørekort på få måneder og super service
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Virkelig hyggelige teori timer og en kørelærer der giver dig en sikker og stabil vej til kørekortet
Højt humør til teori
Højt humør til teori, Kolde forfriskninger og et sjovt kørekort forløb.
Humlebæk Køreskole formår at opfylde alle krav + meget mere for et hyggeligt kørekortforløb - Kan stærkt anbefale at tage dit kørekort hos Humlebæk Køreskole.
Super god og faglig læring med nogle…
Super god og faglig læring med nogle lækrere snacks og sodavand til teoritimerne.
Trygge og lærerige køretimer.
Humlebæk køreskole er en god og tryk…
Humlebæk køreskole er en god og tryk måde at få sit kørekort