Fik overført data fra gammel til en renoveret PC. Go oplevelse. Meget kundevenlig information, ikke mindst for en ældre herre som mig. Ros til Thomas. Og dette til en meget acceptabel pris.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg kontaktede Thomas fra Venture angående en computer reparation som var vokset mig over hovedet. Efter en snak og at have set på den, tager Thomas PC'en med og forsikrer "Den tager vi os af". Gans... Toon meer
Havde akut behov for en pc, og min første tanke faldt på Huset Venture Aarhus. Har tidligere haft gode oplevelser der. Tre rimer efter min henvendelse havde jeg en brugt HP pc inklusive Windows, Off... Toon meer
Fik en mega regning efter at have modtaget forkerte prototyper, samt virkelig ringe kvalitet og dårlige syninger. Fik nedsat regningen, men måtte stadig betale 13.000 kr for 5 STK. Tøj med huler, sy... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Huset Venture er en landsdækkende, socialøkonomisk virksomhed med afdelinger i Ringkøbing, Aarhus, Ballerup og Kolding. Huset Venture har forskellige forretningsområder i de forskellige afdelinger. Hvis muligt må anmeldere på denne side gerne skrive hvilken afdeling, man har erfaringer med - det giver os mulighed for at give den bedst mulige kundeservice.
Contactgegevens
Skanderborgvej 277, 8260, Aarhus - Viby, Denemarken
- 8628 3555
- hvshop@husetventure.dk
- www.husetventure.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Supergod kundeoplevelse
Havde en supergod kundeoplevelse hos Huset Venture i Aarhus, hvor de hjalp mig med at få data ud af en bærbar computer, hvor bundkortet var røget. De var utrolig søde og hjælpsomme, slutresultatet var i top, og prisen var særdeles god. Kan varmt anbefales
HVERKEN FUGL ELLER død FISK!
Svar på "svar": Confutse siger at kun dåren smager to gange på et råddent æg.
Det samme her, når samme person engang har svinet en, så beder man da ikke om en omgang mere. Latterlig tanke.
Hvis man tror at husetventure, Kolding, er et sted til objektiv afklaring og korrekt vurdering af restarbejdsevner, tager man fejl, grueligt fejl.
Selv om konceptet er hevet ud af det gamle REVA regi, kan det ikke sammenlignes på noget som helst plan; fagligt, sociatl, afklarings- og ledelses mæssigt. Dette er en økonomisk gang intetsigende blålys, der dårligt kan påkræve sig nogen berettigelse eller relevans ud over den rene egenaktivering.
Oppustede cvér, der selv efter lokale standarder, aldrig er set vagere, mere oppustede og slet og ret intetsigende.
"socialøkonomisk virksomhed" - Det er yderst tvivlsomt om der har været nogen tilknyttet, overhovedet, der bare har bestået en gang bogføring på hg niveau!
O tempora o mores

Antwoord van Huset Venture