Hus og Have Eksperten | Fliserens og isolering Reviews 151

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem perfekt udført arbejde! Alt efter aftale lavet og mere til for at de selv skulle være tilfreds mere det de aflevede (uden ekstra betaling)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået ekstra isoleret vores etage adskillelse, samt skunk af Hus og Have eksperten. Det var professionel rådgivning og udførsel og vi er meget tilfredse. Prisen var skarp og alle aftaler... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We increased the insulation of our roof with Mark and Mikael and they were very nice,friendly and punctual. We would recommend their services to anyone without any hesitation. Easy to arran... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig professionel service fra første opkald til færdig isoleret hus, både hulmur og loft. Alle aftaler er overholdt og forløbet har været nemt og kort. Vi synes allerede, at vi kan fornemme be... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemer voor isolatie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi rådgiver, vejleder og efterisolerer din bolig. Vi udfører primært fliserens og isoleringer, heriblandt hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelse samt isolererer skunke. Vi udfører desuden også fliserens og algebehandlinger - og har du brug for hjælp med oprydning og bortskaffelse, kan vi også hjælpe dig med dette. Vi gør os umage hver eneste gang og bruger udelukkende materialer af bedste kvalitet. Når vi har udført en opgave hos dig og på din bolig, er det meget vigtigt for os at du er tilfreds, så du varmt kan anbefale os videre til andre.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Efterisolering af hulmur

Så fik jeg endelig efterisoleret hulmuren på en smuk dag og nu ser jeg frem til at se om det giver den effekt det skal, han virkede meget professionel, så mine varmeste anbefaling til husoghaveeksperten.dk

19 maart 2025

Isolering af gulv

Havde fået tilbud på isolering af gulv og blev kyndigt ledt igennem forbehold, så alle havde en klar forventningsafstemning af arbejdets omfang.
Udførsel dejlig fleksibel og til stor tilfredsstillelse, både udførsel og den allerede hurtige konstateret efterfølgende effekt.
Kan anbefales!

29 oktober 2024

Troværdig og venlig

Vi har været i kontakt med Hus og Have Eksperten, da vi var i tvivl, om vores hus var egnet til hulmursisolering. Hus og Have mødte op til aftalt tid, og efter undersøgelse måtte de konstatere, at det ikke var muligt. Det kostede os ingen ting, og vi blev grundigt vejledt i andre forbedringer, som vi kunne foretage.

18 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig

Meget dårlig. Ærgeligt man ikke kan sende billeder af terrassen. Fliserne er fyldt med alger og flisepest

21 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et firma du kan stole på

Kan varmt anbefale at benytte dette firma.
Vi havde misforstået hinanden fra starten af men Mark sørget for at vi kom 100% korrekt i mål med opgaven.
Vil til hver en tid booke dem igen hvis behovet opstår.

7 november 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blandet oplevelse

Hus og haveeksperter har isoleret vores etageadskillelse. Det har været en blandet oplevelse. Vi har ikke følt os særlig godt vejledt med hensyn til materialevalg og opmåling. Først efter fjerde besøg er opgaven blevet løst tilfredsstillende. Det skal dog siges at Mark undervejs har været meget imødekommende og hjælpsom. Tak for det Mark.
Vh. Mads
Tilføjelse: kan på kraftigste fraråde at få blæst deres små flamingo kugler ind som isolering, hvis du har et gammelt hus. Kuglerne finder vej ud over alt, så vi har flamingo overalt både inden for og uden i haven. Det er med stor fortrydelse at vi fik isoleret med det stads. Vi ønskede papiruld, men blev af firmaet rådet til det her flamingoprodukt. Kæmpe fejl!

12 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Five-star service and top-notch profession.

I recently had the pleasure of working with Hus og Have Eksperten ApS for my home renovation needs. Specifically, I required underfloor thermal isolation with new rists installed. I was quite impressed with the level of professionalism and expertise that the team at Hus og Have Eksperten ApS demonstrated throughout the entire process.

From the initial consultation to the final installation, they were extremely knowledgeable and attentive to my specific needs. They provided great suggestions and recommendations, which helped me make informed decisions that resulted in a better outcome for my home renovation project.

I was also very impressed with the quality of their work. The underfloor thermal isolation and the installation of the new rists were done efficiently and effectively, without any disruptions or damage to my home. They worked quickly and effectively, ensuring that the job was completed to the highest standard and on time.

Overall, I would highly recommend Hus og Have Eksperten ApS for any home renovation needs. They provide five-star service, and their team of professionals is top-notch. Their expertise and attention to detail make them an ideal choice for anyone looking for a reliable and high-quality renovation service. I will definitely be using their services again in the future.

29 maart 2023

Ærlig & Grundig

Jeg har hele vejen igennem, haft en god oplevelse af Mark fra Hus og Have Eksperten. Først fik vi besøg for grundigt at gennemgå loftrum og dernæst fik vi et godt tilbud. Til trods for at jeg måtte udsætte projektet, da holdte Mark alligevel ord og prisen var heldigvis stadig fast.
På dagen, mødte de 3 mand op, og fik først installeret gangbro, dernæst vindplader, loftlem og til sidst 300mm loftisolering. Til trods for at de måtte bruge ekstra tid på at afmontere den gamle loftlem, så ordnede de alligevel opgaven til punkt og prikke.
Siden hen har jeg søgt energitilskud for deres arbejde, og de har flittigt hjulpet mig med dokumentation af arbejdet, til gavn for udbetaling af mit energitilskud.

14 februari 2022

Kære Simon

Mange, mange tak for din grundige og flotte anbefaling af os - den er vi meget glade for! Og tak for at du valgte os til at isolere loftet.

Klart anbefalelsesværdig

Klart anbefalelsesværdig! De to gutter (Mark og Michael) udviste god kommunikation, kom til tiden og udførte deres arbejde til perfektion. Vigtigst af alt, er de reelle og holder hvad de lover!

4 januari 2022

Kære Zlatan

Tusind tak for din gode anbefaling af os - den er vi meget glade for! Og tak for at du valgte os til at isolere din bolig.

Årets bedste investering

Årets bedste investering.
Købte isolering af hulmur gennem Hus og Have eksperten som leverede en super effektiv service. Temperaturforskellen på vores indeklima er målbar med en stigning på ca. 3 °C efter isoleringen.

28 december 2021

Kære MS

Mange tak for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at isolere hulmuren. Skønt at høre den store effekt!

Hus og Have Eksperten

Hus og Have Eksperten. Isolering af loft. De overholdt vores aftaler, de var hurtige, effektive, rigtig søde og prisen var helt i orden. Jeg kan absolut anbefale dem, og vil gerne bruge dem igen.

5 augustus 2021

Kære Birgitte

Mange tak - vi er rigtig glade for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at isolere loftet.

Alt blev overholdt!!!!

Kontaktede Hus & Have Eksperten d 20/06. Modtog tilbud d 21/06.
D 28/06 blev fliserne renset, og d 29/06 blev de imprægnerede.
Alt blev overholdt, og resultatet er en sand fryd.
Det skal i parentes bemærkes, at det var Michael, der gjorde min terrasse fin!
Kan på det varmeste, anbefale Hus & Have Eksperten.

30 juni 2021

Kære Ingrid

Mange tak for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at rense dine fliser - dejligt at høre at du nyder resultatet!

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde. Mine fliser som nye. Alle aftaler overholdt. Jeg kan på det varmeste anbefale Hus og Have Eksperten 👍

29 juni 2021

Kære Astrid

Vi er rigtig glade for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at rense dine fliser - mange tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik foretaget fliserens af meget stort…

Fik foretaget fliserens af meget stort areal og opsat nyt trapeztag på skur. Meget kompetent og venlig betjening. Fuldt tilfreds med resultatet.

20 juni 2021

Kære Jakob

Tak for din flotte anbefaling og for at du valgte os til at udføre arbejdet for dig.

De bedste hilsner fra Hus og Have Eksperten

Lees meer over geverifieerde reviews.