Zit al enkele jaren bij ifh holding. Tot nu toe goede ervaringen: prettige communicatie en ze komen hun afspraken na ( lees: betalingen). Daarbij breiden ze hun portfolio steeds uit , wat goed is voor... Toon meer

1. Investeringsmaatschappij
  2. Financiële instelling

Van oorsprong een marketing en communicatie bedrijf uit Nijkerk dat is opgericht in 1981. Sinds 2015 bezig met de uitgifte van obligaties waarmee bedrijven in de ICT branche worden aangekocht. Wij hanteren een lange termijn visie waarbij de Holding in de breedte groeit en we een one-stop-shop voor onze klanten zijn. Mocht u vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Afspraken werden altijd nagekomen

Afspraken werden altijd nagekomen. Een voorbeeld hiervan was toen de termijn van 5 jaar van de obligatie verstreken was en wij niet op de hoogte waren dat wij 1 jaar van te voren te kennen hadden moeten geven dat deze niet verlengd zou worden. Toen er dus een nieuwe termijn van 5 jaar was ingegaan waren wij daar niet zo blij mee. Er werd gelijk geregeld dat de tweede termijn geen 5 jaar duurde maar slechts 1 jaar! Klasse!
Alle rentermijnen werden altijd op de afgesproken data uitbetaald, regelmatig werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

16 februari 2026

het waren zeker 10 fantastische jaren...

ik heb zeker 10 jaar met ifh samengewerkt en dat is me altijd prima bevallen. Alle betalingen zijn altijd op tijd gedaan. De lijn met artjom is heel kort en hij reageert altijd direct op vragen. je kunt hem ook altijd bellen en hij belt zelf ook als er wat speelt. De rentepercentages waren prima; dat haal je lang niet overal. ook wordt er regelmatig info gedeeld over hoe het gaat met het bedrijf en wat voor plannen ze hebben. Ik stop met de samenwerking omdat ik mijn stamrecht op ga heffen; anders was ik zeker nog doorgegaan. Wie weet ga ik prive ook nog wat doen in de toekomst; maar dat is nog onduidelijk. bedankt voor de prima prettige samenwerking! en veel succes in de toekomst.

4 februari 2026

Prettige ervaring gehad

Prettige ervaring gehad. Snel met communicatie en actie, rente en betalingen waren altijd in orde en op tijd. De terugbetaling ook. Zeer tevreden over deze investering met hoge rente.

31 december 2025

Al enige jaren obligatiehouder

Al enige jaren obligatiehouder, samen met mijn vrouw, bij IFH Holding. Sinds kort de obligatie iets verhoogd en wij hebben daar tot op heden geen spijt van. De informatie die we af en toe krijgen via mail over het wel een wee van het bedrijf geven ons voldoende vertrouwen om hier mee door te gaan. Wat nog te noemen is, is de persoonlijke benadering van Artjom via app of mail, dat wordt door ons zeer op prijs gesteld.

11 december 2025

Een goede en stipte obligatie !!

Een goed persoonlijk contact, rente betalingen stipt op tijd en eventuele veranderingen of aanvullingen zijn altijd in goed overleg gedaan.
Een uitstekende investering !!!

11 december 2025

Een betrouwbare holding

Ik ben al geruime tijd een particuliere klant bij IFH-Holding. Ik heb door de jaren heen deze holding als betrouwbaar ervaren en zou deze dan ook willen aanbevelen, mede ook aan particuliere beleggers die zijn afgeschrikt door de minimale rente op spaarrekeningen. IFH-Holding gaat uit van zelfstandige beleggers, maar als er vragen of opmerkingen zijn worden die doorgaans snel beantwoord en opgelost.

2 december 2025

Hierin beleggen is zeker een aanrader.

Nadat we om meer informatie hadden gevraagd werden we gebeld en hebben we afspraak gemaakt met Artjom. We hebben op al onze vragen een duidelijk antwoord gekregen en hebben besloten om te investeren. We krijgen onze rente en aflossing altijd precies op tijd. Is zeker een aanradet als u uw geld voor een paar jaar kunt missen.

21 november 2025

Ronduit positief

Ter gelegenheid van de afloop van mijn 4-jarige obligatie van IFH-Holding, wil ik graag mijn waardering uiten. Van alle (zeer diverse) investeringen die ik heb geprobeerd, is dit de gemakkelijkste, stabielste en betrouwbaarste gebleken. IFH-Holding belooft geen gouden bergen maar komt zijn beloftes wel altijd na: iedere (rente)betaling was op tijd en volledig. Desondanks is de rente zeer aantrekkelijk.

Belangrijk onderdeel van mijn prettige ervaring is het persoonlijke contact met Artjom. Hij heeft niet alleen kennis van zaken, maar is ook erg vriendelijk en vooral zeer goed benaderbaar, zowel schriftelijk als telefonisch: hij reageert altijd binnen 1 werkdag, soms ook buiten kantoortijden, en gewoon in zuiver ABN, dat niet meer zo gewoon is!

24 november 2025

Prima ervaring met investeren in IFH

Ik heb al bijna 5 jaar de ervaring met investeren in IFH en ben erg tevreden. Er worden mooie rentes geboden en de afspraken en voorwaarden zijn duidelijk. En worden nagekomen, er wordt stipt op tijd uitbetaald. De communicatie met Artjom verloopt zeer vlot, er is meteen een ( persoonlijke) reactie en desgewenst actie. Dit geeft ook vertrouwen.
Van mij uit is het in zee gaan met dit bedrijf een grote aanrader.

6 november 2025

Zeer tevreden!

Wij investeren al jaren in obligaties bij IFH-Holding BV. Een korte opsomming van de tops die nu bij mij binnenschieten: Hoge rentes, tijdige uitbetaling, afspraken worden nagekomen, duidelijke en snelle communicatie, prima service. Regelmatig worden er ook nieuwsbrieven verzonden waarin je informatie krijgt hoe het gaat met het bedrijf.

Een aanbeveling waard !!!

12 maart 2025

IFH-Holding "Artjom" is een zeer…

IFH-Holding "Artjom" is een zeer betrouwbaar bedrijf.
De communicatie gaat vlekkenloos en je wordt goed op de hoogte gehouden. En de rente is zeer aantrekkelijk.
Uitbetalingen gaan soepel

14 januari 2025

Ze hebben een prettige manier van…

Ze hebben een prettige manier van communiceren, niet formeel en toch zakelijk en to the point. De gemaakte afspraken worden te allen tijde nagekomen en we kunnen IFH aanbevelen als betrouwbare partner. Aangezien we al meerdere keren belegd hebben bij IFH durven we IFH ook bij anderen aan te bevelen.

20 december 2024

Betrouwbare investeringen met uitstekende communicatie!

Sinds juni 2020 heb ik verschillende investeringen gedaan bij IFH en heb sindsdien altijd keurig de rente uitbetaald gekregen.
Maar wat vooral belangrijk is dat hetgeen wordt beloofd ook wordt nagekomen dus een betrouwbaar bedrijf!
De geboden opties geven een vaste rente die niet zoals bij vele andere partijen continue schommelt. Last but not least... de persoonlijke communicatie is uitstekend. Al met al dus een aanbeveling!

26 november 2024

Betrouwbaar

Ik heb al jaren obligaties bij IFH-Holding. De rentes en de uitkering van de obligaties worden stipt na de verstreken termijn uitgekeerd.
Ik heb geen verstand van beleggen en de rente bij de bank is laag.
Voor mij is dit een veilige manier om mijn saldo te groeien.

11 april 2024