3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

TOP!

Ben hier enige tijd geleden begonnen met hoop iets te vinden die mij voldoening gaf. Zonder enig twijfel kan ik jullie mededelen dat ik bij Ikanbi een nieuwe draai gevonden heb in mijn leven. Door mijn passie te combineren met mijn werkplaats kan ik verder in een splinternieuwe hoofdstuk. Klanten aan de lijn hebben en hun verder helpen is voor mij een prioriteit. Een tevreden klant maakt mij tevreden en maakt mijn werk veel interresanter. Uitdagingen zijn er en dat maakt het nog interessanter. Ikanbi maakt het mogelijk om op een leuke manier en sfeer, dagelijks nieuwe ervaringen te beleven. Indien nodig, altijd iemand om u verder te helpen en of goede raad te geven. Ze begeleiden u en leren u steeds de allernieuwste producten, zodat je de klant op een correcte manier verder kunt helpen. Na je werk ,tijdens of voor je werk, kan je steeds terecht bij uw team experten of coaches om eventueel vragen te stellen of raad te vragen, zelfs tot zeer laat in de avond. Wat zeer fijn is om zo steun te hebben in een bedrijf. Kan jullie enkel maar bedanken.

20 februari 2024

Positieve werkervaring

Ik werk nu al enkele jaren voor Ikanbi, en doe dit tot heden met veel plezier. Wat ik het meeste waardeer is de leiderschapsstijl. We worden ondersteund en vooral gestimuleerd om het beste uit ons zelf te halen en dat heeft een positieve invloed op ons team en mezelf gehad. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn sterktes. Ik voel me gewaardeerd omdat ik mijn ideeën en gedachten vrijelijk kan uiten, zelfs als ze niet perfect zijn. Ikanbi biedt echt kansen die elders zelden te vinden zijn. Ik kijk uit naar verdere samenwerking met de Ikanbi familie. Bedankt!”

20 november 2023

Een Geweldige Werkervaring bij iKanbi

Als een trotse medewerker van iKanbi Callcenter kan ik zonder aarzeling zeggen dat mijn drie jaar hier absoluut de moeite waard zijn geweest. iKanbi is niet zomaar een callcenter; het is een plek waar passie, professionaliteit en een positieve bedrijfscultuur samenkomen om een werkomgeving te creëren die werkelijk uniek is.

Wat iKanbi onderscheidt, is de toewijding aan het welzijn van de medewerkers. Het managementteam bij iKanbi is niet alleen bekwaam, maar ook toegewijd aan het luisteren naar en ondersteunen van het personeel. Dit heeft geresulteerd in een hechte gemeenschap van teamleden die elkaar ondersteunen en aanmoedigen, wat de algehele werksfeer enorm ten goede komt.

Een ander hoogtepunt van mijn tijd bij iKanbi is de nadruk op professionele ontwikkeling. Het bedrijf biedt voortdurende training en educatieve kansen, waardoor ik mijn vaardigheden kon uitbreiden en mijn carrière kon verbeteren. Deze toewijding aan groei heeft niet alleen mijn zelfvertrouwen vergroot, maar ook mijn expertise op het gebied van klantenservice aanzienlijk verbeterd.

iKanbi Callcenter begrijpt ook het belang van een gezonde balans tussen werk en privé. Met flexibele werktijden en een ondersteunende omgeving heeft iKanbi een cultuur gecreëerd die de medewerkers in staat stelt om op professioneel en persoonlijk vlak te gedijen. Het bedrijf geeft duidelijk om het welzijn van het personeel en biedt de nodige ondersteuning om een positieve levenskwaliteit te bevorderen.

Last but not least, de werkcultuur bij iKanbi is gebaseerd op respect, open communicatie en teamgeest. Het is geruststellend om te weten dat mijn bijdrage wordt gewaardeerd en erkend. iKanbi is niet zomaar een werkplek; het is een gemeenschap waarin iedereen wordt aangemoedigd om te excelleren.

In conclusie, als je op zoek bent naar een callcenter waar je niet alleen gewaardeerd wordt als werknemer, maar ook wordt aangemoedigd om te groeien en te bloeien, dan is iKanbi Callcenter de ideale keuze. Ik ben dankbaar voor mijn tijd hier en kijk uit naar een toekomst vol voortdurende groei en samenwerking met iKanbi!

19 februari 2023

Bedrijf waar pesterijen sterk aanwezig zijn.

Ik geloofde eerst dat het multicultureel was en iedereen aanvaard werd,maar niets is minder waard. Het is 1 grote leugen waar ze heel wat voor doen om die in stand te houden. Ik werk er en het enige dat de hele groep naar mij toe doet zijn pesten met de hele groep. Bij alles wat ik op Teams vraag of zeg wordt ik telkens aangevallen door bijna de hele groep. Het is duidelijk dat ik als niet Marokkaanse en als niet moslim daar niets mag inzetten. Ik ben niet een racist, maar daar steken ze het wel op. Op nog geen enkel werk heb ik problemen gehad met mensen van buitenlandse originnes, hier wel omdat er gewoon geen mengeling is. Die ... Toppersgroep is duidelijk enkel maar bedoeld voor wie zij erin willen. Beste is ik heb nooit gevraagd om in die groep te komen. Dat werd verplicht.Ik heb eerst verschillende keren de coach op de hoogte gebracht, maar de leidingnemende in deze pestgroep is haar vriendin.Daarna HR, maar het escaleerde enkel. Ook wel omdat ik mezelf niet meer liet doen door die pestkoppen.Ik laat het hier niet meer bij,ik heb er genoeg van. Nergens vindt je een klachtenprocedure terug.

4 oktober 2023
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken