Dion heeft bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd, Super fijn, beleefd, eerlijk, netjes. Heel fijn!
Zaterdag een vaatwasser besteld, zondag gebeld vanwege niet op voorraad zijn van dit type en kreeg een andere aangeboden, een kleine upgrade, voor hetzelfde bedrag. Dat is service! Bezorging door keur... Toon meer
mijn spullen zondags besteld voor 9.30 waarop ze maandag geleverd zouden worden vervolgens tot 22.30 zitten wachten contact gehad met de chauffeur blijkt dat de betaling niet is verwerkt en dat het de... Toon meer
Groot assortiment met zeer scherpe prijzen, snelle interne afhandeling van de bestelling, bestelde product werd de volgende dag al geleverd, betalen met pin bij aflevering. Zeer tevreden over de gehe... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Inbouw.nl - Specialist in keuken inbouwapparatuur -- vind bij ons uw apparatuur
De Veken 330, 1716 KJ, Opmeer, Nederland
- 0226-355305
- info@inbouw.nl
- www.inbouw.nl
Zondag avond een nieuwe koelkast…
Zondag avond een nieuwe koelkast besteld voor 9 uur, de volgende dag is deze keurig afgeleverd bij ons thuis. Bezorgers namen de oude mee, zodat wij hier ook direct vanaf kwamen. Super.
We hebben een prachtig product (SIemens…
We hebben een prachtig product (SIemens koel/vriescombinatie) voor ene mooie prijs. OVer levering werd goed gecommuniceerd en de afspraken nagekomen. WE zijn erg tevreden!
Super service
Vakkundig en vriendelijke service!
Vakkundig en vriendelijke service.
Wij zijn echt tevreden.
Fantastische service Inbouw.nl als wel Keukenloods
We hebben net ons inbouw oven en kookplaat ontvangen van Keukenloods het Schouw in Watergang en deze zijn Ingebouwd door Monteur Mario Van Inbouw.nl . Fantastische service van deze Monteur, heel vriendelijk maar ook pietje precies, alles zit er top in , we zijn er heel blij mee . Ook van Keukenloods in Watergang niets dan goeds . Norbert Torsing heeft ons ook uitstekend geholpen, daarom komen we daar altijd terug . Ik kan hun 100% aanraden
Hele goede en nette service
Hele goede en nette service, we mochten de leverdag aanpassen en nadat de chauffeur in de ochtend om 7.oou onverhoopt weg reed zonder aflevering kwam diezelfde avond een nieuwe vriendelijke chauffeur de koelkast van 130 kg (!) netjes binnen zetten.
Goeie en snelle service
Goeie en snelle service. Deze mensen weten hoe je klanten kan laten terugkomen. Hun con-collegas zouden training bij hun kunnen volgen zodat ze weten wat "klantenservice" betekent.
Top bedrijf
Men heeft een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende prijzen. Er wordt contact gezocht om er zeker van te zijn dat je de goede zaken besteld qua inbouw maten. Men is vriendelijk en behulpzaam. Koelkast werd dezelfde dag nog geleverd. Enig minpunt was dat dit om 23.30 werd gedaan met een hoop geluid (vrachtwagen en muziek hard) in een verder doodstille straat. Aan de andere kant is het positief dat men haar afspraak nakomt en toch bezorgd. Ik kan me voorstellen dat je niet alles in de hand hebt qua verkeer.

Antwoord van Inbouw.nl
Combimagnetron van whirlpool AMW9604IX
Combimagnetron van whirlpool AMW9604IX: Mooie uitstraling, makkelijk te bedienen. Nog behoorlijk ruim voor een inbouw combi magnetron.
Levering was sneller dan verwacht en ondanks dat wij de keuze vergeten waren 'oude apparaat meenemen' nam de bezorger het apparaat alsnog mee! Fijn!!
De planning was niet zo goed vanwege de…
De planning was niet zo goed vanwege de "tractordemonstratie". We hadden graag veel eerder gehoord, dat het erg laat geleverd zou worden. We zaten in een leeg huis (verhuizing) te wachten op de chauffeur tot 23.30.Had beter gekund! Wel nette bezorger
Wij hebben bewust voor INBOUW.nl…
Wij hebben bewust voor INBOUW.nl gekozen omdat we adequaat en snel geadviseerd werden door een vriendelijke medewerker aan de telefoon en ook de bezorging verliep precies volgens de appjes op de telefoon.
Maar er is ook een minpuntje want ik heb na plaatsing van de magnetron een Email gestuurd met een vraag over een onduidelijke omschrijving in de handleiding waardoor een functie niet werkte maar er is tot op heden niet op mijn vraag gereageerd.Ik wacht af want misschien hebben ze het druk met de verkoop.

Antwoord van Inbouw.nl
Vriezer en koelkast gekocht
Vriezer en koelkast gekocht, prima communicatie en geleverd. Zelfs het plaatsen van de vriezer hebben ze gedaan terwijl dit niet de opdracht was, super
Vaatwasser INDESIT DIF14A
Vaatwasser INDESIT DIF14A. Levering op tijd. De monteur voor het inbouwen van de vaatwasser is een echte vakman. De eenvoudige vaatwasser (4 programma's) werkt perfect. Wij zijn zeer tevreden.
Super snelle levering,zeer goede…
Super snelle levering,zeer goede service, attente chauffeur. Prijs is top. Ben zeer tevreden en raad het iedereen aan.
Zeer tevreden met de aankoop van onze…
Zeer tevreden met de aankoop van onze vaatwasser.
Scherpe prijs
Scherpe prijs. Perfecte en Snelle levering op afgesproken tijd..
Goede apparaten en goede service
Tevreden over Inbouw.nl
We kochten bij Inbouw.nl een Siemens inductiekookplaat. Over de afhandeling ervan zijn we heel tevreden. Er was in het begin een communicatiefoutje, maar dat heeft inbouw .nl netjes opgelost: we kregen toen nl. de perilexstekker gratis toegezonden. Klantencontact van hun uit was correct. Prima dus.
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering. Product voldoet aan de verwachting
Heb een Siemens EU645BEB2E besteld via…
Heb een Siemens EU645BEB2E besteld via internet en kon bestelling zelf niet goed plaatsen,dus gebeld en ben door de persoon die mij te woord stond zeer correct en fijn geholpen zodat hij de bestelling voor mij heeft geplaast en alles perfect is verlopen . Mijn Hartelijke Dank daarvoor SUPPER.SERVISE!!!!