Dion heeft bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd, Super fijn, beleefd, eerlijk, netjes. Heel fijn!

Zaterdag een vaatwasser besteld, zondag gebeld vanwege niet op voorraad zijn van dit type en kreeg een andere aangeboden, een kleine upgrade, voor hetzelfde bedrag. Dat is service! Bezorging door keur... Toon meer

mijn spullen zondags besteld voor 9.30 waarop ze maandag geleverd zouden worden vervolgens tot 22.30 zitten wachten contact gehad met de chauffeur blijkt dat de betaling niet is verwerkt en dat het de... Toon meer

Groot assortiment met zeer scherpe prijzen, snelle interne afhandeling van de bestelling, bestelde product werd de volgende dag al geleverd, betalen met pin bij aflevering. Zeer tevreden over de gehe... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Inbouw.nl - Specialist in keuken inbouwapparatuur -- vind bij ons uw apparatuur

3,4

Gemiddeld

Nieuwe vaatwasser

6 september 2023

pas na de derde keer de juiste…

pas na de derde keer de juiste afzuigkap gekregen de inbouwer was een asso en houd zicht niet aan de gemaakte afspraken

30 maart 2023

Beste Daan,

Bedankt voor de review en vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met de bestelling. Je hebt mijn collega's al gesproken heb ik begrepen.

Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan dan kun je mij een mail sturen op info@inbouw.nl

Luuk | Webcare Inbouw.nl

Super service!

14 november hier een vaatwasser besteld, nadat een ander bedrijf niet wilde leveren in Brabant. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, hoorden wij in eerste instantie niks, maar in de orderstatus stond wel dat het product dat wij besteld en betaald hadden, een verouderd model was en niet leverbaar, en we het nieuwe model zouden krijgen. (Dit model was een stuk duurder) dus we hadden op dat moment een telefoontje verwacht dat er extra kosten zouden komen. Maar niets bleek minder waar! Vandaag kwamen ze, volgens afspraak, netjes de vaatwasser leveren, en inderdaad, het vernieuwde model, zonder meerprijs! Positief verrast, en superblij met de nette service! En wij kunnen weer zonder al te hoge stroomverbruik, onze Hannie laten afwassen!

27 november 2022

inductiekookplaat zwart mat…is GRIJS

Heb een inductiekookplaat zwart mat besteld. Is niet zwart zoals de afbeelding liet zien maar grijs. Nu in conclaaf deze te ruilen voor een zwarte glans..?.echter wel tegen OPNIEUW installatie kosten van 99 euro. Wilde een duurdere plaat kopen met als eis dat zij dan de kosten van 99 euro voor hun rekening zouden nemen. Niet dus. Toen gevraagd wat retourneren van de grijze plaat kost......50 euro maar dan demonteren ze niet......al met al dus een hele slechte service en baal heel erg dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Als ze het uiteindelijk goed maken en de zwarte glans leveren of de duurdere zonder de extra 99 euro dan trek ik mijn negayieve oordeel in maar ben bang dat ik uiteindelijk 200 euro meer kwijt ben aan montage.....ik had beter bij Bemmel en Kroon kunnen bestellen. Weliswaar iets duurder maar montage is serive en dus inbegrepen.

27 januari 2022

Niet leverbaar

Goedemiddag..

Helaas de recensies niet gelezen.
Ik heb een smeg koffiezetapparaat besteld.
En ja hoor niet leverbaar.
Product geannuleerd,ben benieuwd wanneer het bedrag wordt teruggestort.
Koop hier niet..
Jullie moeten ,dan op jullie website zetten dat het product niet leverbaar is,en het weken kan duren.
Jullie weten zelfs niet wanneer??
Niet netjes dit
Je kan het product nog steeds bestellen,tewijl ze de levertijd niet weten.
Ik kan nu wachten op de terug stirting van mijn geld.
Beste mensen,bestel hier niet.
De producten zijn niet leverbaar,en je kunt wachten op terug storting van he geld

4 januari 2022

Beste Angelique,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je bestelde koffiezetapparaat helaas niet op korte termijn leverbaar is, en dat je deze hebt geannuleerd.
Sommige fabrikanten kampen inderdaad met leverproblemen, vanwege tekorten aan grondstoffen. Dat is erg vervelend, en kunnen we helaas niets aan doen. Waar mogelijk kijken we mee met een alternatief dat sneller leverbaar is.
Het geld storten we zo snel mogelijk terug, en uiterlijk binnen 2 weken. Ik vertrouw erop dat dit helemaal in orde komt.

Hartelijke groeten,
Emma | Keukenloods.nl

Eindeloos wachten op bestelde en betaalde aankopenIn september een koelvrieskast en…

In september een koelvrieskast en afwasmachine besteld en betaald, na 6 weken koelvrieskast bezorgd, deze was beschadigd en had een scheve deur. Daarover contact gehad, na 4 weken vervanging bezorgd, groentelade kapot, deze is nog niet bezorgd en we zijn nu 3 1/2 maand verder. Afwasmachine na 3 maanden bezorgd, beloofd contact over bezorgtijd bleef uit. moest weer zelf bellen, maar bezorg-bedrijf onbereikbaar. Verder ontbreekt gebruiksaanwijzing in de verpakking. Advies: Doe geen aankopen via inbouw.nl, ze maken hun levertijd niet waar, ze controleren de geleverde producten niet en communiceren slecht, ze zijn net in feite niet meer dan tussenhandel.

22 december 2021

Beste Gerard,
Wat vervelend om deze klacht te lezen. Dit is niet waar wij voor staan! Ik kan helaas bevestigen dan sommige merken kampen met leverproblemen. Helaas zijn wij afhankelijk van onze leveranciers die de apparatuur (in goede staat!) aan ons moeten leveren. Mijn excuses voor alles wat er mis is gegaan. Kan ik je nog helpen met de gebruiksaanwijzing? Die kan ik voor je opvragen bij de leverancier en opsturen. Mocht ik nog iets anders voor je kunnen betekenen, kun je dat het ordernummer met mij delen? Wil je deze doorsturen naar webcare@inbouw.nl? Alvast hartelijk dank en nogmaals excuses.

Nooit een reactie

Aantal keer contact gezocht voor een prijsopgave, nooit een reactie gehad. Inmiddels mijn bestelling elders ondergebracht.

13 november 2021

Geweldige service

Gisteren is onze inbouwkoelkast vervangen door inbouw.nl. Onze ervaringen zijn zeer positief. Tijdens het bestelproces word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Per ongeluk hadden wij de verkeerde koelkast besteld (sleepdeur ipv deur op deur) en dit werd snel opgelost tegen een zeer redelijke vergoeding van 40 euro. De inbouw verliep snel, soepel en professioneel. Alle verpakkingsmaterialen en de oude koelkast werden meegenomen en e.e.a. werd uitgelegd. Binnenkort gaan wij onze gaskookplaat vervangen door een inductieplaat, de monteur liet ons zien waar we op moeten letten bij het bestellen, zodat we niet per abuis weer een verkeerd artikel bestellen. Kortom, geweldige service tijdens het hele proces.

16 september 2021

Fantastisch bedrijf erg tevreden…

Fantastisch bedrijf erg tevreden levertijd heel snel Amerikaanse koelkastdiepvries gekocht zo blij mee en een goeie prijs goed kopere kon ik niet vinden hoop dat de service ook goed is 5 jaar gerantie super

10 september 2021

Gerepareerde magnetron

Na 2.5 jaar is helaas onze magnetron kapot gegaan. Dat valt natuurlijk buiten de garantie dus je kan ervan uitgaan dat er kosten bij komen kijken om de reparatie uit te laten voeren. Na meerdere contactmomenten hebben wij een zeer vriendelijke monteur over de vloer gehad die in recordtijd hem gerepareerd heeft en Inbouw heeft omdat het zo snel was dat het apparaat kapot was gedeeld in de kosten. Topservice!

3 juli 2021

Slechte communicatie en extra kosten

Inbouwvriezer besteld via inbouw.nl en netjes de 100 euro installatiekosten betaald. Achteraf krijg je te horen dat het meer gaat kosten, omdat het ging om een nieuwe inbouw, niet een vervanging. Men kon niet zeggen hoeveel; dat hing van de situatie af en men vroeg mij foto's te sturen. Dat heb ik gedaan en vervolgens kreeg ik bericht dat de monteur zou komen en dat er geen extra kosten waren. De monteur kwam vervolgens binnen, zei nauwelijks iets, belde met verschillende mensen, maakte een gat in de achterkant van de kast en meldde vervolgens dat de extra kosten zo'n 200 euro zouden zijn. Toen ik liet merken niet blij te zijn met deze manier van communiceren, vertrok hij. Bellen met het bedrijf leverde niks op: mijn order is geannuleerd.
Update:
Ik heb een lokale monteur gevonden die de klus kan klaren voor 40 euro, in tegenstelling tot de 200 euro die inbouw.nl wilde rekenen.
De reactie van webcare op deze site is trouwens een lege huls: ik heb geen reactie gekregen op de mail die ik heb gestuurd (op hun verzoek). Ze doen dit waarschijnlijk alleen om de indruk te wekken dat ze klantenservice belangrijk vinden.

8 juni 2021

Update:
We hebben je mail goed ontvangen en deze ligt enige dagen bij mijn collega's. Door de drukte is het niet gelukt om dit sneller op te pakken, waarvoor mijn excuses. Ik ga navragen wat de status is.

Beste Martine,

Ik begrijp uit je review dat het niet helemaal goed is gegaan met de montage van je vriezer en met de communicatie. Mijn excuses hiervoor. Ik ga dit bespreken met mijn collega's om na te gaan wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen. Hiervoor verneem ik nog graag je ordernummer. Wil je deze doorsturen naar webcare@inbouw.nl? Alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groeten, Luuk van Inbouw.nl

Levertijden zijn kompleet anders dan…

Levertijden zijn kompleet anders dan deze op de website worden voorgespiegeld.
Heb je iets besteld omdat dit dezelfde dag geleverd kan worden en daarna geannuleerd omdat de levertijd na betaling ineens 2 weken wordt dan kun je heel lang wachten tot je de €950 terug ontvangt.
Wat een prutsers

24 mei 2021

Beste Georg,

Bedankt voor je review. Ik lees dat de levertijd van je bestelling niet overeenkomt met de levertijd die op de website staat. Dat is erg vervelend, en we doen ons best om deze zo duidelijk mogen te communiceren. Bij de levertijd op de website houden we er rekening mee dat het product op voorraad is bij de fabrikant. Helaas was dat niet het geval, waardoor de levertijd uitgesteld is. Dat kan meerdere oorzaken hebben: Zo konden er door alle coronamaatregelen minder apparaten geproduceerd worden en is de vraag naar huishoudelijke apparaten juist gestegen.

Ik begrijp dat je hebt gekozen voor terugbetaling. Dit wordt binnen 14 dagen gedaan. Als je langer dan 14 dagen hebt gewacht en het geld nog niet binnen hebt, dan hoor ik dat graag via webcare@inbouw.nl. Dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt.

inbouw.nl = keukenloods.nl

inbouw.nl is een andere naam voor keukenloods.nl, 1 bedrijf, 2 namen....
waarom?
Meestal zit daar weinig goeds achter, ik krijg lig geen prijs van inbouw.nl omdat ik ook een prijsopgaaf heb gedaan bij keukenloods.

24 mei 2021

Dit zijn van die websites die zeggen…

Dit zijn van die websites die zeggen dat ze het artikel dezelfde dag leveren.
Als je dan hebt betaald dan wordt je gebelt en dan is het verhaal: sorry niet op voorraad, over 2 weken wordt hij geleverd.
Tegenwoordig kun je je vooraad met computersystemen heel makkelijk bijhouden.

Jouw reactie is natuurlijk flauwekul.
Als je de oven kunt bestellen via de website dan moet hij er ook zijn, anders heb je als bedrijf je zaken niet op orde.
Dat blijkt ook wel uit het feit dat jullie nog steeds niet het geld terug hebben betaald.

21 mei 2021

Beste Don,

Ik begrijp dat het erg vervelend is dat je bestelling niet direct geleverd kan worden. In sommige gevallen is de levertijd afhankelijk van de beschikbaarheid bij de fabrikant. Wanneer zij het product niet op voorraad hebben, kunnen wij het product niet eerder leveren. Dit proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren, en ik begrijp dat het nu helaas niet goed is gegaan, mijn excuses.
Ik kijk graag met je mee om erachter te komen waar het mis is gegaan. Wil je daarvoor je ordernummer toesturen via webcare@inbouw.nl? Alvast bedankt.

Vriendelijke groeten,
Luuk van Inbouw.nl

Aanrader!

Ik was een beetje bang na reviews te lezen om hier te bestellen, maar ik heb een erg goede ervaring die ik graag wil delen! Vrijdagochtend 5 maart vroeg (06.00 uur) in de ochtend had ik een nieuwe koelkast besteld om deze 1 dag later te bezorgen. Nog geen 3 uur later werd ik gebeld en vertelden ze dat ze vandaag ook in onze regio moesten zijn, zo had hem 's middags nog in huis! And i LOVE it. De bezorger was ook erg prettig! Bracht het helemaal op de plaats van bestemming. Top!! Ga zo door inbouw.nl!

19 maart 2021

Er is een chat functie

Er is een chat functie, als je die aanklikt staat er dat ie gesloten is...inbouw.nl zoek je een inbouw koelkast , krijg je vrijstaande apparaten

9 februari 2021

Beste Erwin,

Oei, dat hoort natuurlijk niet! Ik ga navragen bij mijn collega's hoe dat zit.
Wat betreft de vrijstaande koelkasten: die horen inderdaad niet op te duiken als je zoekt naar inbouwkoelkasten. Weet je nog hoe je hierop bent gekomen? Dan kunnen we dit aanpassen, zodat het niet nogmaals voorkomt. Ik hoor het graag via webcare@inbouw.nl.
Alvast bedankt!

Groeten, Luuk | Inbouw.nl

Gratis upgrade naar duurder en nieuwer model.

Bestel je een vaatwasser van Siemens krijg je potverdikkie een gratis upgrade naar een duurder en nieuwer model.
Jammer dat de site nog niet aangepast is want ik kan alsnog de vorige bestellen. Zo lopen jullie nog geld mis 😀.

26 januari 2021

deze prutsers komen er bij ons niet…

deze prutsers komen er bij ons niet meer in, schandalig, je laat alles inmeten tegen extra betaling en bij de montage blijkt dat de afvoer van de afzuiger niet in het midden zit, tevens heeft de monteur geen afvoer slang bij zich, na 3 weken komt hij weer langs en plaatst de afvoer, meneer gaat weg en bij controle blijkt de afvoer op 2 plaatsen te lekken zodat de afvoer luchtjes in 1 van onze keuken kastjes komt, gelijk bellen en mailen maar geen enkele reactie, dus in onze ogen een flut bedrijf ! ze hebben hun geld en daar gaat het om.

19 januari 2021

Beste Piet,

Mijn excuses voor mijn late antwoord. Ik begrijp dat de montage niet goed is verlopen, en dat dit erg vervelend is. Is het inmiddels nog niet opgelost? Dan ontvang ik graag je ordernummer via webcare@inbouw.nl, zodat we kunnen kijken naar een oplossing. Alvast bedankt!

Groeten, Luuk | Inbouw.nl

Hele slechte ervaring

Monteur heeft zonder tussenkomst van planning een nieuwe afspraak gemaakt en het opgelost!
Dank aan de monteur! Afdeling planning kan een cursusje 'klantgerichtheid' gebruiken ;-).

4 januari 2021

Beste Gerlien,

Wat ontzettend vervelend! Mijn excuses voor deze gang van zaken. Ik verneem graag je ordernummer, zodat we kunnen kijken wat er mis is gegaan. Wil je deze sturen naar webcare@inbouw.nl? Dan ga ik ermee aan de slag.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Zeggen dat ze bezorgen tot de eerste drempel, maar dat is helemaal niet het geval, in de prijs zit louter levering tot de begane grond inbegrepen. Bij telefonische bestelling zeer slecht geinformeerd hierover en niet op de hoogte gebracht, bij levering werd het product letterlijk op straat gezet. Per toeval accepteerde de bezorger handgeld om het samen met mij naar twee hoog te tillen. Achteraf een email opgesteld richting de klantenservice en toen kreeg ik een boze en verontwaardigde verkoper aan de lijn. Zeer slechte service na het innen van je geld!!! Nooit meer bij inbouw.nl kopen. Ze menen de grootste witgoed bedrijf te zijn...wat bleek is dat de slechtste witgoed bedrijf zijn met absoluut geen manieren en service! Niet kopen hier, beter bij de COOLBLUE waar ze zowel wel gemanierd zijn, als superfijne service hebben. Nu blijkt waarom inbouw.nl een paar tientjes goedkoper is dan de rest, innen en de klant kan daarna stikken!

23 december 2020

L.S.,

Dat is jammer om te lezen. Ik begrijp dat het vervelend is om onvoldoende geïnformeerd te worden over de levering en dat het apparaat niet standaard naar de tweede verdieping wordt getild. Mijn excuses hiervoor.

Ik hoop van harte dat het bestelde apparaat alsnog goed bevalt. Mocht je hier vragen over hebben, dan blijven we uiteraard bereikbaar.

Vriendelijke groeten,
Luuk