Wat ging er mis? Door verplichte automatische betaling, schrijven ze meer af dan afgesproken. Dit is een vorm van diefstal; zonder permissie meer afschrijven dan af gesproken. Pas op voor dit bedrijf.... Toon meer

Verschrikkelijk sites om te solliciteren Continu berichten van werkgevers die maar berichten blijven sturen. Sommige al 3 maanden lang.en weer een volgende vraag die beantwoord moet worden.

Wow vandaag leek het alsof ze eindelijk de achterlijke instelling ongedaan hadden gemaakt waarbij je alleen reviews kan lezen van een bedrijf als je er zelf gewerkt hebt. Op de eerste pagina kan i... Toon meer

I received a scam email claiming to be from Indeed but I can’t find any way to inform your company directly, so I have to post it here. It’s sent from phone number +63 930 705 8228 “Hé, sorry dat ik... Toon meer

1. Zoekmachine
  2. Mediabedrijf

Over Indeed

More people find jobs on Indeed than anywhere else. Indeed is a leading matching and hiring platform, and the #1 job site in the world (Comscore, Total Visits, September 2022).

Indeed matches and connects job seekers to millions of jobs in more than 60 countries and 28 languages.

Over 3 million employers use Indeed to find and hire new employees. More than 300 million unique visitors use Indeed each month to search for jobs, post resumes, research companies, and more.

Indeed delivers 2.5X more hires than other branded job sites combined (Among BreezyHR clients, Sources of Hire Report 2021, U.S.).

For more information, visit indeed.com.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

13K reviews

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Neppe vacatures

Zo heb ik precies hetzelfde meegemaakt als Marjolein. Gewoon een neppe uitzendbureau die een vacature kan plaatsen op jullie website. Nergens kan je een melding maken. Veel jongeren weten niet dat ze kunnen worden gescamd op jullie site. Het plaatsen van één artikel waar men wordt gewaarschuwd ergens bij de voorwaarden is namelijk niet duidelijk en zorgt er niet voor dat men echt gewaarschuwd wordt voor zulke frauduleuze praktijken. Als ik wist dat het zo gemakkelijk was om een vacature op jullie site te plaatsen had ik nooit bij jullie gesolliciteerd. Het is uitermate gevaarlijk dat iedereen maar een vacature kan plaatsen en hier zouden jullie echt meer tegen moeten doen, want dit is onacceptabel.

3 oktober 2022

Antwoord van Indeed

Hallo Jade, we willen graag nader bekijken wat hier is gebeurd. Als je even tijd hebt, stuur dan een e-mail naar trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen. Dank je.

Oplichterij door zogenaamde werkgevers

Al een paar keer eerder gesolliciteerd via Indeed en weinig tot geen problemen gehad, alleen dat je veel spam mail van ze krijgt. Gisteren weer gesolliciteerd op een functie voor naast mijn studie, namelijk thuiswerk. Na contact te hebben gehad met het 'uitzendbureau' bleken het oplichters te zijn. Ze hebben mijn ID kaart nu omdat alles, ook op de Indeed site, heel echt leek. Ze stuurden me ook een betaallink toe om verzendkosten te betalen voor een thuiswerkpakket. Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt en had ik toen wel meteen door dat het om oplichterij gaat. Ik zie op de Indeed site ook dat erg veel mensen op die functie hebben gesolliciteerd, en ik zie nu soortgelijke functies op de site staan. Werk van 8-40 uur, met een uurloon van 15,85. Trap er niet in!! Wat ik dan het ergste vind, is dat ik dit wil melden bij Indeed en aan wil geven dat er nog meer van zulke vacatures op staan, maar ik kan ze NERGENS bereiken. Vind ik echt heel erg slecht. Ik vertrouwde Indeed op de werkgevers, maar dat is nu helemaal weg. Het zou heel simpel zijn om bedrijven te verifiëren, zodat je als werkzoekende niet opgelicht kan worden. Vind het erg slecht dat Indeed niet bereikbaar is en dus ook niet voor veiligheid zorgt voor werkzoekenden.

Daarbij vind ik het ook best kwalijk dat je als werkzoekende kwetsbaar bent, omdat je graag een baan wil. Je deelt bij een sollicitatie ook veel persoonsgegevens waardoor ik het echt uitermate slecht vind dat bedrijven niet geverifieerd worden. Ik solliciteer nooit meer via Indeed!

22 september 2022

Antwoord van Indeed

Goedendag! Ons doel is om ervoor te zorgen dat vacatures op Indeed legitieme kansen zijn voor onze vacature-zoekers. We zullen dit graag verder onderzoeken, e-mail trustpilot@indeed.com en verwijs deze beoordeling. Dank u wel!

Indeed valt sollicitanten lastig

Ik was gewoon geïnteresseerd om serieus eens te scrollen naar een vacature. Ik heb ergens op gereageerd en nu wordt ik door indeed dagelijks gebombardeerd met vacatures die me werkelijk niets interesseren. Op geen enkele wijze. Er wordt zelfs in mijn ogen agressief gevraagd: reageren of afwijzen! Zit daar soms het verdienmodel op rug van aanbieders! Ik wil op mijn eigen wijze zoeken als ik dat wil en niet gespamd worden door Indeed!

13 september 2022

Antwoord van Indeed

Beste Marco, je kan de e-mail instellingen aanpassen in je account. Laat het ons weten via trustpilot@indeed.com als je hulp nodig hebt.

Advertentie stopzetten

Advertentie stopgezet, toch blijft Indeed incasseren.
Let op dit is een zeer gevaarlijke organisatie.

Een advertentie aanmaken gaat uiterst eenvoudig. De stopzetten is opvallend sterk weggestopt in de site.

16 augustus 2022

Antwoord van Indeed

Hallo Thom, ter verduidelijking: Indeed werkt met een betalingscyclus voor achteraf betalen. Dit betekent dat de kosten die u in de ene maand opbouwt, op de eerste van de volgende maand in rekening worden gebracht. Voel vrij om ons een e-mail te sturen op trustpilot@indeed.com en we kijken graag naar je account.

Lijkt Google wel met haar aanbevelingen.

'projectmanager installatietechniek' is schijnbaar identiek aan 'monteur installatietechniek. Lijkt Google wel... Klinkt als.

11 augustus 2022

Antwoord van Indeed

Hallo Mark, er kan onnauwkeurigheid zijn, omdat ons algoritme vacatures zal matchen met relevante keywords. We raden aan om een boolean search te gebruiken. Bekijk onze nieuwe video's op YouTube met enkele geweldige zoek hacks op Indeed (Engels): https://www.youtube.com/watch?v=JF0IukoW8to&list=PL6qIzGkkiXFFGIZ09uOBn4JAGYdooXxfP

Inloggen bij indeed een flop

Inloggen bij indeed een flop. Eerst een verificatiecode via mail en dan via telefoon om vervolgens alsnog niet ingelogd te zijn. Waarom kan je niet gewoon automatisch ingelogd blijven

26 juli 2022

Antwoord van Indeed

Beste Mirjam, we kijken hier graag naar. Stuur ons een e-mail op trustpilot@indeed.com met meer info. Dankjewel!

Jammer dat bedrijven van te voren niet…

Jammer dat bedrijven van te voren niet gecheckt worden. Gelukkig optijd ontdekt dat het bedrijf waar ik op solliciteerde nep is. Ik vond het vreemd dat er om mijn kopie identiteit werd gevraagd zonder dat ik iemand via telefoon heb gesproken. Bij zelf bellen steeds voicemail. Vacature is inmiddels verwijderd, kon geen melding maken. Terwijl ze me wel via de app blijven berichten. Inmiddels nummer ook geblokkeerd.

11 juli 2022

Antwoord van Indeed

Hallo Daniella, we proberen actief misleidende content uit zoekresultaten te weren en bieden tools waarmee werkzoekenden hun persoonsgegevens en financieel welzijn kunnen beschermen. We raden aan de volgende pagina te bekijken: https://support.indeed.com/hc/nl/articles/216354123-Hoe-zoek-je-veilig-naar-werk

Als je een specifiek voorbeeld hebt van een vacature op Indeed, stuur deze dan naar socialcare@indeed.com en we onderzoeken het graag. Dankjewel.

Het lukt mij niet om een abonnement als…

Het lukt mij niet om een abonnement als werkgever bij indeed op te zeggen. Van het mailadres dat ze zelf in hun alv opgeven krijg je een bericht dat die niet afgeleverd is. Wij hebben sponsoring gebruikt maar dit is niet meer nodig. Aanmelden gaat TE makkelijk en het lijkt of je alleen via betaling iets kan plaatsen. Afmelden lukt niet want in de accountinstellungen kunnen alleen de gegevens maar veranderd worden. Dit is een typisch gevalletje Radar of Kassa!!!!

2 juli 2022

Antwoord van Indeed

Beste Monique, we helpen je graag verder om te laten zien hoe je een gesponsorde vacature kan pauzeren in je account. Wanneer je een moment hebt, stuur ons dan een e-mail op socialcare@indeed.com met aanvullende details. Bedankt!

Wat een slechte organisatie

Wat een slechte organisatie. In een vakantieoord is vaak sprake van een "tourist-trap" maar dit is een "werkgevers trap"! In het Indeed dashboard is niet terug te vinden hoe je een abonnement kan stoppen of verminderen. Alles is gericht op SELL, SELL, SELL maar als je in het fuik zit kun jer er bijna niet meer uit zwemmen!! Ben gewaarschuwd!!

13 mei 2022

Antwoord van Indeed

Beste Stan, Houd er rekening mee dat Indeed een zelfbedieningsproduct is en dat er een budget wordt gekozen wanneer de vacature door de accounthouder wordt geplaatst. Bovendien heb je de mogelijkheid om een vacature op elk moment te pauzeren of te sluiten in het account dashboard. Bekijk hier het helpcenter voor werkgevers: https://indeed.force.com/employerSupport1/s/?language=nl_NL&zlang=nl

Meeste vacatures zijn gewoon nep of…

Meeste vacatures zijn gewoon nep of zijn al maanden ingenomen, maar blijven wel staan op de site.

11 april 2022

Antwoord van Indeed

Beste Anna, het spijt ons te horen over je ervaring! Je hebt de mogelijkheid om vacatures rechtstreeks aan ons interne beoordelingsteam te melden. Wil je hier meer over weten, gebruik dan onderstaande link: https://support.indeed.com/hc/nl/articles/360028156452-Een-vacature-melden?zlang=en&zlang=nl

Werkelijke verschrikkelijke ervaringen…

Werkelijke verschrikkelijke ervaringen met dit bedrijf.

25 maart 2022

Antwoord van Indeed

Beste Mic, we horen graag meer over je ervaring. Als je even de tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details en we helpen je graag verder.

Zonder toestemming bedrijfspagina met vacatures

Indeed maakt bedrijfspagina aan en laat reviews toe zonder verificatie. Zonder onze toestemming heeft Indeed o.b.v. onze website zelf een bedrijfspagina aangemaakt. Deze pagina kun je vervolgens niet (laten) verwijderen. Zonder onze toestemming worden nog steeds vacatures vanaf onze website op Indeed geplaatst.

Reactie van Indeed: "wij zijn zoals Google"... verschil is wel dat er hier een bedrijfspagina wordt aangemaakt waarop het lijkt alsof die door het bedrijf zelf is aangemaakt. Reacties op deze pagina krijg je geen bericht van. Er kunnen dus reacties staan waarvan je zelf geen weet hebt!

22 maart 2022

Antwoord van Indeed

Hallo, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

OPLICHTERIJ !!!

OPLICHTERIJ !!!
GEEN VACATURES OPENSTAAN TOCH KRIJG ELKE DAG EEN NIEUW FACTUUR VAN HUN! EXTRAORDINAIRE BEDRAGEN !!! GEEN KLANTENSERVICE GEEN CONTACTNUMMER !!OPLICHTERIJ !!!PAS OP ONDERNEMERS

3 maart 2022

Antwoord van Indeed

Beste, we kijken graag wat er hier aan de hand is. Wanneer je een moment hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met aanvullende informatie. Bedankt!

slecht

Mijn ervaring als werkgever:
Via Indeed hebben wij nog nooit een fatsoenlijke sollicitant gekregen. Of ze kwamen niet opdagen op het gesprek, of ze kwamen niet opdagen op hun eerste werkdag en bleken daarna van de aardbodem verdwenen - en zo waren er constant behoorlijke problemen vanuit deze kandidaten.

Mijn ervaring als werkzoekende:
Veel irrelevante zoekopdrachten en vacatures die niet meer actueel waren en daardoor automatisch resulteerde in een afwijzing. Dit is erg frustrerend als je je daar niet van bewust bent en elke keer veel tijd besteed aan het opmaken van een goede motivatiebrief.

25 februari 2022

Antwoord van Indeed

Helaas zijn we niet direct betrokken bij het wervingsproces, dus we hebben geen controle over de kwaliteit of kwantiteit van de kandidaten die op uw vacatures solliciteren. We raden u aan onze Help Center artikelen voor werkgevers te raadplegen. Er zijn goede artikelen die u kunnen helpen bij alle aspecten van het plaatsen van een vacature. https://indeed.force.com/employerSupport1/s/?language=nl&country=NL

Vacatures op Indeed worden rechtstreeks door de werkgever geüpload en we moedigen hen altijd aan om hun vacatures te sluiten wanneer ze iemand hebben aangenomen. Als er een vacature op Indeed verschijnt, betekent dit dat de werkgever de vacature zelf actief heeft geplaatst en zou moeten betekenen dat ze mensen voor de functie aannemen. Dat gezegd hebbende, hoewel we werkgevers aanmoedigen om sollicitanten op de hoogte te houden van hun individuele wervingsprocessen, kunnen we niet garanderen dat alle werkgevers zullen reageren op uw sollicitaties op Indeed. Helaas kunnen we niet met alle werkgevers communiceren over elke vacature die ze plaatsen.

Ik hou van deze site

Veel geholpen bedankt Indeed.
Ik hou van deze site. In tegenstelling tot alle negatieve recensies die ik hier heb gezien. Ik denk dat deze site een van de beste zoekmachines is. Ik denk dat veel mensen niet begrijpen en niet gewend zijn om met zo'n volledig autonoom rijdende en zoekmachine om te gaan.

18 februari 2022

INDEED BELGIE SCAM

INDEED BELGIE ZET VACATURES ONLINE WAAR HET BEDRIJF NIET VAN OP DE HOOGTE IS SCAM ( zo dacht ik te hebben gesolliciteerd bij footlocker kom ik daar aan kijk de manger mij verbaasd aan ! )

14 februari 2022

Antwoord van Indeed

Beste, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

Wat een waardeloos K..platform

Wat een waardeloos K..platform, iets of iemand gebruikt per ongeluk (?) mijn nummer in een sollicitatie en je wordt binnen 2 dagen helemaal doodgespamt op Whatsapp met vacatures, omdat de Indeed-wizkids niet in staat zijn de antwoorden te lezen.

Er vindt blijkbaar geen controle plaats van wat mensen als nummers opgeven, hoe simpel om dit te voorkomen... jammer voor de betreffende sollicitant, die loopt z'n baantje mis!

Ik mag regelmatig een vacature uitdoen, maar never-nooit-niet dat ik daar Indeed voor ga gebruiken als er zo slordig en zonder check met persoonsgegevens/-data wordt omgegaan.

Update 14-2:
Zelfs het afmelden voor nieuwe berichten werkt niet! Het spammen blijft doorgaan! Of de beste persoon van dit profiel dat mijn nummer gebruikt zet het weer aan... Geen check op ingevoerde gegevens, dus kun je naar je baantjes fluiten... zijn werkgevers en -nemers dan beide de melkkoe?

Geen idee of als werkzoekende hier geld voor betaald? Dit is echt te schunnig voor woorden!

Update naar aanleiding reactie Indeed 14-2:
Die mail hebben jullie al lang binnen, misschien een idee om eerst jullie eigen inbox te checken? Voordat je (zogenaamd) vlot en netjes reageert op een externe site... of check de replies op WhatsApp? Hoe moelijk kan dit zijn? Te moeilijk zeker, want afmeldlinkjes doen het ook niet. Da's waar ook 😫

Belangrijker: verander de procedure dat sollicitanten een check op de ingevulde gegevens doen!

11 februari 2022

Antwoord van Indeed

Beste Rik, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

Goede interface maar inhoudelijk vond…

Goede interface maar inhoudelijk vond ik niet perfect. Ook te duur als je voor technische beroepen moet publiceren. Ik krijg op andere platformen 0,15 - 0,20 cent per click.. Maar hier is veel te duur, kwaliteit van kandidaten is ook beperkt allemaal buitenlanders en verplaatsing is niet mogelijk.

2 februari 2022

Frauduleuze praktijken.

Onze vacature, geplaatst op vdab.be, is door Indeed gepikt en bij hen op de website gepubliceerd, zonder ons medeweten.
De vacature is reeds ingevuld en verwijderd maar er kwam toch nog een sollicitatiebrief binnen vandaag, de sollicitant verwees naar Indeed. Met wat googelen kwam ik inderdaad onze vacature daar tegen. Ongelofelijk! Nu staat daar een vacature van ons waar we geen vat op hebben.
Indeed is een onbereikbaar kluwen, dus geen idee hoe lang die vacature daar gaat staan.
Echt frauduleuze praktijken!

20 januari 2022

Antwoord van Indeed

Hallo Nika, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

Het lijkt bij Indeed slechter en…

Het lijkt bij Indeed slechter en slechter te gaan.
Een data base waar je kandidaten benaderd omdat een vacature uitzetten bij Indeed totaal geen hout meer snijd. Ligt eruit. Ik bel het zogenaamde client OPTIMALISATION team, het woord zegt het al maar daar weet niemand er iets van af, Moet het maar even afwachten. In de tussentijd ligt mijn werk dus stil.

Einde middag nog steeds niets, terug bellen ... Gelukkig nu een service medewerker die wel de technische dienst informeert en ja hoor. Er is een storing en wordt aan gewerkt. Een dag later nog steeds niets. Antwoord van weer een client service medewerker, het woord Optimalisation laat ik maar voor het gemak weg want zoveel optimaliseren doen zij niet anders was ik gisteren wel door de dame per email of telefoon op de hoogte gebracht van het feit dat er een storing is, er wordt nog steeds aan gewerkt... niet een email van Indeed dat er een stroring is of een vermelding op de website dat er een storing is. BAH.
Het is niet voor niets dat er een 1,9 aan score wordt gegeven voor Indeed.
Verzint eer ge begint met INDEED. en kijk eerst rond naar andere databases want het is een vreselijk log orgaan wat meer ongemakken krijgt dan gemak.
Complimenten voor de latere actie van de dame van Client optimalisation, echt top opgelost, dankzij haar weer een goed gevoel.

18 januari 2022

Antwoord van Indeed

Beste Sylvia, we hebben soortgelijke meldingen ontvangen en ons technische team is op de hoogte gebracht van het probleem. Ze zijn bezig om het zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!