Wat ging er mis? Door verplichte automatische betaling, schrijven ze meer af dan afgesproken. Dit is een vorm van diefstal; zonder permissie meer afschrijven dan af gesproken. Pas op voor dit bedrijf.... Toon meer

Verschrikkelijk sites om te solliciteren Continu berichten van werkgevers die maar berichten blijven sturen. Sommige al 3 maanden lang.en weer een volgende vraag die beantwoord moet worden.

Wow vandaag leek het alsof ze eindelijk de achterlijke instelling ongedaan hadden gemaakt waarbij je alleen reviews kan lezen van een bedrijf als je er zelf gewerkt hebt. Op de eerste pagina kan i... Toon meer

I received a scam email claiming to be from Indeed but I can’t find any way to inform your company directly, so I have to post it here. It’s sent from phone number +63 930 705 8228 “Hé, sorry dat ik... Toon meer

1. Zoekmachine
  2. Mediabedrijf

Over Indeed

More people find jobs on Indeed than anywhere else. Indeed is a leading matching and hiring platform, and the #1 job site in the world (Comscore, Total Visits, September 2022).

Indeed matches and connects job seekers to millions of jobs in more than 60 countries and 28 languages.

Over 3 million employers use Indeed to find and hire new employees. More than 300 million unique visitors use Indeed each month to search for jobs, post resumes, research companies, and more.

Indeed delivers 2.5X more hires than other branded job sites combined (Among BreezyHR clients, Sources of Hire Report 2021, U.S.).

For more information, visit indeed.com.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

13K reviews

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

NIET CORRECTE WERKING

Dringend zoekend naar een werknemer, account aangemaakt op indeed en 1 vacature gepost, met als dag budget de voorgestelde EUR 5 (EUR 150/maand). Echter door de vele reviews over onvoorziene kosten, even dubbel gecheckt. Wat blijkt: van de 5 euro die je ingeeft maakt indeed 500 euro. Ik heb het op elke mogelijk manier proberen in te geven: 5.00 leest het sowieso al als 500 (dat zie je door het maandelijkse max bedrag dat automatisch verschijnt), 5,00 aanvaarden ze niet door de komma. En 0.5 of 0.05 krijgt als mededeling dat je als MIN 3.00 moet ingeven, wat dus wilt zeggen een dag budget van 300 euro in hun systeem. Elke keer dat mijn maandelijkse budget hetgeen is wat ik wil en ik slaag het op, blijkt bij het herbekijken dat er twee 00 aan worden toegevoegd. Dit is een schande. En dit moet nagekeken worden. Afgaand op de reviews lijkt dit een probleem dat zich bij meerdere klanten voordoet.

8 januari 2022

Antwoord van Indeed

Hallo, het moet mogelijk zijn om een specifiek dagbudget in te stellen, er lijkt hier iets fout te gaan. We willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

Ongefundeerde emmer met bagger

Iedereen kan zomaar een emmer met bagger spuien over ieder bedrijf. Als je Indeed en Glassdoor hier op aanspreekt vinden zij dat maar normaal. Als bedrijf kun je je hier niet tegen wapenen.

20 december 2021

Antwoord van Indeed

Recensies zijn onderhevig aan een moderatie proces, dus een recensie wordt mogelijk niet onmiddellijk geplaatst wanneer deze wordt ingevoerd. U kunt de richtlijnen bekijken op: https://support.indeed.com/hc/en-us/articles/360046789111-Company-Review-Policies (Engels). Helaas kunnen we geen individuele recensies bespreken.

Veel te veel spam op bedrijfsnamen

Veel te veel spam op bedrijfsnamen, doen alsof we ooit deze site gebruikt hebben en probeert in Google te spamen op onze bedrijfsnaam en krijgen extra trafiek en aandacht. Special een dienst voor reviews ontwikkeld om eigen reviews te verbergen. Als je in Google indeed review zoekt dan vind je geen enkele echte alleen fake hun eigen teksten.

6 december 2021

Antwoord van Indeed

Reviews zijn onderhevig aan een moderatie proces. U kunt de richtlijnen bekijken op: https://support.indeed.com/hc/en-us/articles/360046789111-Company-Review-Policies. Helaas kunnen we geen individuele beoordelingen bespreken die mogelijk niet zijn goedgekeurd.

Ongelooflijk

Ongelooflijk, geef ik een opdracht om een medewerker te vinden voor €100 euro, krijg ik een rekening van €198,- .
Ik heb gebeld, en het zou allemaal goed komen.
Het is dus nimmer goedgekomen, dus heb ik maar betaald.....
Wat denk je vandaag......... een nieuwe herinnering en mn account is door hun (arrogant) gestopt.
Dag............IDeeD

18 november 2021

Antwoord van Indeed

Beste Riny, het spijt ons te horen over je ervaring! Als je even de tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met een verwijzing naar deze recensie en we kijken graag met je mee wat er is gebeurd.

Goed, maar...

Goed. Hopelijk worden de onderstaande dingen niet meer veranderd en worden er nog wat extra handigheidjes toegevoegd. Dan 5 sterren.

Het feit dat als je op de site klikt op zoeken, vervolgens de woonplaats intypt want vergeten. Daarna alle filters weer opnieuw moeten instellen. Dan nog een keer moeten klikken op 'sorteren op: datum'. Als je even aan het zoeken bent wordt dat lichtelijk irritant. (UPDATE: dit is gefixt bedankt!!)

En het feit dat je geen notities meer kan toevoegen/datum van het sollicitatiegesprek als je een baan op status 'gesolliciteerd' heb gezet, jammer dat dat zomaar wordt weggehaald.
Verder top!

15 november 2021

Antwoord van Indeed

Beste Alyssa, bedankt voor de feedback! We zullen het doorgeven aan ons interne team. Veel succes in je zoektocht naar een baan!

Weggegooid geld

Weggegooid geld, bijna geen serieuze reacties en veel "ik moet solliciteren" types.

30 oktober 2021

Antwoord van Indeed

Beste Hugo, helaas zijn we niet direct betrokken bij het wervingsproces, dus we hebben geen controle over de kwaliteit of kwantiteit van de kandidaten die op uw vacatures solliciteren. We raden u aan onze Help Center artikelen (Engels) voor werkgevers te raadplegen. Er zijn enkele geweldige bronnen die u kunnen helpen bij alle aspecten van het plaatsen van een vacature. https://indeed.force.com/employerSupport1/s/?language=en_US

Slecht!

Elke keer als ik een leuke vacature zie bij mij in de buurt, is deze dus helemaal niet bij mij in de buurt.. Bijvoorbeeld: Vacature bijrijder Enschede. Zodra ik deze aantik staat er ineens onderaan Tilburg!!!

Of bijvoorbeeld: 100% thuiswerken is ook bullsh*t. Gesolliciteerd bij een bedrijf verder weg omdat het “100%” thuiswerken is -> wordt gebeld -> er wordt aangeven dat je minimaal 1x in de 6 weken op kantoor moet komen-> geen baan.

Dit is heel frustrerend! Zorg ervoor dat jullie bedrijven die adverteren ons niet misleiden!!

29 oktober 2021

Antwoord van Indeed

Hallo Yvanca, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

ONTERECHTE FACTURING

Op indeed om te kijken hoe het eruit kwam een gratis advertentie geplaatst. Deze nooit gepromoot of betaald of iets, hier ook nooit om gevraagd en hij is zelfs gesloten. Kwam ik er vandaag opeens achter dat indeed 316 euro af heeft geschreven, zonder enige toestemming en waarvoor is het? Een gratis advertentie, die nooit is gesponsord! Absurd, oplichters eerste klas zou hier nooit iets op plaatsen of uberhaupt gebruiken.

4 september 2021

Antwoord van Indeed

Beste Jamie, als je een moment hebt, stuur ons dan een email op trustpilot@indeed.com met wat meer details en we helpen je graag verder.

Slechte ervaring; onmogelijk contact te krijgen

Vanuit mijn werk probeer ik al 4 weken contact te krijgen met Indeed omdat het ons niet duidelijk is waar de bedragen in de facturen vandaan komen. Zo lang we dit niet weten, geef ik uiteraard geen akkoord tot betaling. Helaas, nergens een telefoonnummer oid te vinden en op de verzoeken die je op de website moet indienen, wordt niet gereageerd. Nu is ook nog eens de account geblokkerd, erg vervelend en jammer allemaal. Ik ben - tot ik iets van ze hoor - in ieder geval echt niet te spreken over hoe ze met hun (betalende!!) klanten omgaan.

18 augustus 2021

Antwoord van Indeed

Beste Anna, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een bericht op trustpilot@indeed.com refererend naar je review hier en met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

We hebben een onterechte factuur…

We hebben een onterechte factuur openstaan bij Indeed, echter wordt dit niet opgelost. Contactpersoon is onbereikbaar en er wordt op geen enkele manier meer gecommuniceerd.
Denk dat Indeed eerst zelf even op zoek moet naar capabele medewerkers !!

13 augustus 2021

Site werkt vaak niet goed

Site werkt vaak niet goed, als je op afstand klikt en daarna op datum verspringt de afstand.

26 juli 2021

Antwoord van Indeed

Beste Lucille, We willen graag meer weten over uw ervaring met Indeed. Stuur ons alstublieft een e-mail naar trustpilot@indeed.com. We kijken uit naar uw antwoord.

Nooit meer!

Nooit meer!
Als werkgever een betaalde vacature laten plaatsen, geen enkele sollicitant gehad. Een erg onduidelijke site, limiet onduidelijk en vervolgens blijven incasseren.
Werkgevers wees gewaarschuwd!

7 juli 2021

Antwoord van Indeed

Beste, helaas zijn we niet direct betrokken bij het wervingsproces, dus we hebben geen controle over de kwaliteit of kwantiteit van de kandidaten die op uw vacatures solliciteren. We raden u aan onze Help Center voor werkgevers te raadplegen. Er zijn enkele geweldige bronnen die u kunnen helpen bij alle aspecten van het plaatsen van een vacature. https://indeed.force.com/employerSupport1/s/?language=en_US

Houd er rekening mee dat Indeed een zelfbedieningsproduct is en dat er een budget wordt gekozen wanneer de vacature door de accounthouder wordt geplaatst. Bovendien is er de mogelijkheid om een vacature op elk moment te pauzeren of te sluiten.

Plaatsen ongevraagd je vacatures

Plaatsen ongevraagd je vacatures. Ook reeds verlopen/ingevulde vacatures.

6 juli 2021

Antwoord van Indeed

Beste Sjoerd, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

Spammen alleen maar je Whatsapp vol

Spammen alleen maar je Whatsapp vol. Hierna kan je niet eens meer normaal stoppen. Ze beweren dat het met unsubscribe of Stop in chat kan echter zegt het systeem dat die niet slim genoeg is. Nou Duidelijk.! Blokkeren en als Spam rapporteren!

4 juli 2021

Antwoord van Indeed

Beste Kevin, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details, zodat we je verder kunnen helpen.

functiebenaming of functieomschrijving

... maar dan klopt het dus dat de zoekfunctie van Indeed een match zoekt binnen de functiebeschrijving/functieomschrijving ....; komt het woord controller waarop gezocht wordt voor in de functiebeschrijving, dan is dat een zoekresultaat.......

28 juni 2021

Ongevraagd wordt mijn CV geplaatst

Ongevraagd wordt mijn CV geplaatst.
Hoe is dit mogelijk???

28 juni 2021

Antwoord van Indeed

Beste Robert, wanneer je een moment hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met aanvullende details. We helpen je graag verder!

Werkgevers, let op met een betaalde vacature plaatsen!

Voor het eerst een betaalde vacature geplaatst van 26,85 euro, hier hebben we bewust een limiet op gesteld.
Tot onze verbazing hebben wij nu een incasso gehad van maar liefst 229,63 euro! Dit is nergens te lezen en hier zijn we ook zeker niet akkoord mee gegaan! Het ergste is nog dat er geen enkele sollicitant op af is gekomen, anders was het het geld misschien nog ergens waard.
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf!

14 juni 2021

Antwoord van Indeed

Beste M de Jong, we willen dit graag nader bekijken. Als je even tijd hebt, stuur ons dan een e-mail op trustpilot@indeed.com met wat aanvullende details en refererend aan deze review, zodat we je verder kunnen helpen. Bedankt!

Ongevraagd advertenties plaatsen

Indeed zet ongevraagd onze reeds verlopen en verwijderde vacature online met als gevolg dat sollicitanten zich melden. Zonde van hun tijd en die van ons. Ik zet een review hier zodat ik op zijn minst een reactie ga krijgen, want contact krijgen met ze lijkt onmogelijk.

10 juni 2021

Antwoord van Indeed

Goedendag, een lid van ons team heeft op uw e-mail gereageerd. Neem alstublieft contact met ons op, als u nog vragen of opmerkingen heeft.

Kan niet van de WhatsApp melding afkomen!

Ik ben onlangs een studie begonnen en heb niet meer de noodzaak om van Indeed de notificaties te ontvangen via WhatsApp. Iedere keer krijg ik een melding dat er weer zoveel vacatures zijn, wel 2-3 keer per dag. Sinds ik de studie ben begonnen heb ik mezelf proberen af te melden voor dit bericht maar blijf ze binnen krijgen. Zeer irritant! Er is geen manier om hier vanaf te komen.

1 mei 2021

Antwoord van Indeed

Beste Bart, aan het einde van je WhatsApp vacature alert is een link om het alert automatisch uit te schakelen. Als je de link niet kunt vinden kun je simpelweg op het WhatsApp bericht reageren met "Unsubscribe" of "Stop."