Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi valgte at få lavet endnu en New Yorker dør, denne gang indtil vores walk in closet. Resultatet er som sidst, utroligt gennemført, solidt og flot. Det flatter rummet, og giver det en subtil bala... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flotte døre, vi har netop fået monteret 3 nye døre, de er SÅ flotte. Hos Innsteel får du den “rigtige” New Yorker dør, lavet i Danmark af en smed, det er ægte håndværk. Fantastisk kvalitet og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået lavet den smukkeste glasvæg i vores hjem af InnSteel. Vi kom med en drøm, et lille håndtegnet skitsepapir og et moodboard og står nu med et resultat, der overgår alt, hvad vi havde tu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

INNOVATION IS OUR CORE WE TRANSFORM YOUR DREAMS INTO REALITY InnSteel er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til løsninger i stål – enten om du handler som privatperson eller i erhvervssammenhæng. Vi hjælper dig med opmåling samt materialevalg, så du får den optimale løsning. Hos InnSteel lægger vi stor vægt på kvalitet, så vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Flotte døre

Flotte døre, god service med opmåling og montering.

Fuldender vor nye ManoHome domicil i Tjørring

22 december 2025

Helt fantastisk service!

Helt fantastisk service!! - Fra første kontakt til færdigmonteret New Yorker væg. Innsteel kunne som de eneste levere vores projekt med en skydedør. Der er tænkt over alle detaljer, vi er superglade.

19 december 2025

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse.
Alt lige fra kommunikation og opmåling, til montering og det endelige resultat, er absolut fremragende.
Vi elsker vores nye væg/dør, og kvaliteten er så lækker.
Innsteel kan kun anbefales.
Vi takker❤️

16 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg sammenlignede med stort set alle på…

jeg sammenlignede med stort set alle på markedet, de havde den bedste pris og var super hurtige i processen til at give en kompetent guidning uden at gøre det kompliceret. Montører var ligeledes ekstremt flinke og behagelige - rydder op efter sig selv og laver et flot stykke arbejde.

Alt i alt kunne det ikke være meget bedre. De havde en forkert del med da de skulle montere, undskyldte mange gange og spurgte om de kunne komme dagen efter om morgenen. Fejl kan ske, men når man er ydmyg omkring det og fixer det med det samme, så kan jeg ikke bede om mere.

Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse.

11 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den smukkeste glasvæg – og en oplevelse i særklasse

Vi har fået lavet den smukkeste glasvæg i vores hjem af InnSteel.
Vi kom med en drøm, et lille håndtegnet skitsepapir og et moodboard og står nu med et resultat, der overgår alt, hvad vi havde turdet håbe på.

Det har været en sand fornøjelse at arbejde med et firma, der leverer fra start til slut, og hvor både kvaliteten og den personlige kontakt er i absolut topklasse.

De varmeste og mest hjertelige anbefalinger fra os til InnSteel.

10 december 2025

Produkter i høj kvalitet

God dialog fra starten, overholder alle aftaler og så er det et fantastisk produkt i høj kvalitet. De to New Yorker vægge vi har fået sat op er passer perfekt ind i vores rum. God forståelse for vores behov.

9 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt fantastisk oplevelse fra start…

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Meget professionel og venlig vejledning hele vejen igennem. Og slutproduktet er blevet lige, som vi ønskede os. Vi vil anbefale alle at tage kontakt til Innsteel, hvis de ønsker et flot produkt fra et superfirma. Vores kontaktperson var Brian Jørgensen.
Tak! Lone og Bjarne - Fanø

6 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk produkt i høj kvalitet

Et fantastisk produkt i høj kvalitet, kombineret med fremragende professionel opsætning. Vi valgte en væg i hvid, som ser rigtig godt ud, og hele oplevelsen er helt klart til fem stjerner.

11 september 2025

Newyorker-glasvæg

Vi har fået den flotteste newyorker-dør/glasvæg i vores stue. Efter at have kontaktet Innsteel kom der hurtigt en ud og målte op, og få timer efter havde vi et tilbud. Vi er så glade for resultatet. Derudover var det den samme virkelig søde og vejledende montør ude, og han skabte tryghed og overblik over resultatet, inden det var færdigt - vi kan kun anbefale firmaet 🌻

10 september 2025

Høj kvalitet

Insteel har leveret en new yorker væg med dør lige efter vores mål. God dialog og kvalitetsarbejde hele vejen igennem. Kan klar anbefales.

9 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.