este Jafari,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat spijtig om te lezen dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren. Dat is uiteraard nooit de indruk die wij willen achterlaten.
We willen graag benadrukken dat we altijd ons uiterste best doen om elke klant zo goed mogelijk te helpen. In uw geval ging het om een zeer kleine beschadiging aan het airfryer-mandje, op een plek die nooit in contact komt met voedsel en daardoor ook geen veiligheidsrisico vormde. Desondanks hebben wij direct een riante vergoeding aangeboden als tegemoetkoming, omdat we begrijpen dat u een product in perfecte staat verwacht.
Daarnaast betreuren we het dat u teleurgesteld was over het prijsverschil dat ontstond na uw bestelling. Promoties worden bij ons vaak spontaan ingevoerd en kunnen vooraf helaas niet worden voorspeld. Ook hiervoor hebben we u een aanvullende compensatie aangeboden, in de hoop een passende oplossing te bieden.
Toen bleek dat dit voor u niet toereikend was, hebben wij het product kosteloos retour genomen, inclusief een gratis retourlabel. We vinden het dan ook erg jammer dat u, ondanks deze inspanningen, ontevreden bent gebleven over onze service.
Bij Kenners BV streven we altijd naar klanttevredenheid en een hoge kwaliteit in zowel product als service. Gelukkig blijkt dat ook uit de ervaringen van duizenden andere klanten: met een totaalscore van 9,4 uit 10, gebaseerd op 4.554 beoordelingen, beveelt maar liefst 98% van onze klanten ons aan via Kiyoh. We zijn inmiddels meer dan 86.000 keer bekeken, wat ons sterkt in onze inzet voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
We hopen dat u in de toekomst toch nog eens voor ons kiest, zodat we de kans krijgen om u wél een prettige ervaring te bieden.
Met vriendelijke groeten,
het Kenners team