Kenners BV heeft gemiddeld een score van 9,3 met ruim 4400 onafhankelijke en geverifieerde reviews op diverse beoordelingswebsites, en 98% beveelt ons aan. Voor échte reviews check https://www.kiyoh.com/location-group/kenners
Molenbaan 7, 2908LL, Capelle aan den IJssel, Nederland
- 0853012306
- info@kenners.nl
- kenners.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vacumeermachine
Vorig jaar een Anova vacumeermachine als verjaardagscadeau gekregen, afkomstig van Kenners.nl. Deze heb ik met veel plezier gebruikt totdat er een strip losliet waardoor het apparaat niet meer naar behoren functioneerde. Ik heb het retour/garantieformulier ingevuld en binnen een paar weken kreeg ik een gloednieuw, luxer model vacumeermachine geleverd! Erg blij mee en zeer goeie garantieafhandeling!
Prima!
Snelle levering, goed product en reactieve klantenservice bij een vraag.
Slechte afhandeling van schade product
Aan de binnenkant van de deksel zaten gaten met bruine ringen. Afhandeling hiervan kon beter. Ipv vervanging deksel werd eerst vermeld dat het een cosmetische schade is en kreeg daarvoor 20 euro tegoed. Vervolgens retour aangemeld en toen zeiden ze dat het puntlassen waren die niet schadelijk is bij gebruik dus ze trokken de 20 euro tegoed weer in. Wel wilden ze 10 euro tegoed geven bij mijn volgende bestelling. Die ben ik overigens kwijt als ik het op mijn eigen kosten moet terugsturen met verzenddoos wat vreemd is. Het kwam niet eens aan in een verzenddoos maar in een productdoos! Overal, jammer dat het zo is afgehandeld.

Antwoord van Kenners BV
Product retour, geen geld terug!
Defect product ontvangen en geretourneerd.
Na bijna een maand nog steeds geen terugbetaling, terwijl de verkoper het product wel heeft.
Alleen standaardreacties dat het te druk is.
€200 kwijt zonder oplossing.
Deze webshop raad ik niet aan.

Antwoord van Kenners BV
Makkelijk besteld, super snel geleverd
Mijn bestelling werd zeer snel afgehandeld. Besteld op vrijdagavond en op dinsdagochtend geleverd. Ik was na het lezen van sommige reviews en de lage score (3.0) wel beetje huiverig (had ze pas na bestellen gelezen) maar mijn ervaring is gewoon erg goed met dit bedrijf dus voor mij zeker 5 sterren waard en de airfryer is perfect

Antwoord van Kenners BV
Instant pot duo 3L aangeschaft via…
Instant pot duo 3L aangeschaft via BOL.com. Na openen doos zag ik direct dat deze beschadigd was op de laklaag. Product de volgende dag retour gestuurd. Deze is de dag daarna ontvangen door Kenners. Na 4 emailtjes en 3 ingevulde contactformulieren geen reactie ontvangen.
16 dagen na retour nogsteeds geen terugbetaling ontvangen. Na enig aandringen bij BOL.com vandaag een standaard email ontvangen van Kenners: het is druk en er zijn zieke werknemers. Ik moet nog maar een paar dagen wachten op mijn centjes!
Waardeloos product. Waardeloze service en ook nog maling aan klanten.
Advies: blijf bij hun uit de buurt en koop elders.

Antwoord van Kenners BV
Defect apparaat en nooit geld terug
Defect apparaat gekregen. Na een eindeloze mailwisseling incl fotos opvragen (hoe maak je een bewijs foto van een apparaat dat niet aangaat om te bewijzen dat hij niet aangaat?) eindelijk het product retour kunnen sturen. Inmiddels ben ik bijna een maand verder. Ik heb geen vervangend apparaat gekregen ook mijn geld niet retour. Telkens hetzelfde bericht dat ze het te druk hebben.
Wees voorzichtig met deze website!!

Geweldig
Geweldig! Persoonlijk advies via email binnen een dag en ben erg blij met mijn sousvide pakket.
Multicooker besteld 5 dagen geleden
Multicooker besteld 5 dagen geleden, terwijl...nu besteld...morgen in huis? Tuurlijk. Nog steeds geen bericht gehad over wanneer de pan geleverd gaat worden. Telefonisch niet bereikbaar vanwege drukte zwarte vrijdag...ja dat kun je wel zeggen zwarte vrijdag... stuur maar een retour label...ik bestel wel bij bol. Dan weet ik zeker dat ik het snel heb.
Uiteraard heb ik contact opgenomen en kreeg dus, zoals ik al schreef, het antwoord...wegens black Friday vertraging. Wat ik vooral nu lees vanuit u ..is een narcistische gaslighting reactie...blame the victim... Het buiten jezelf leggen en de ander blamen 🤮.. ook dat nog. De bestelling heb ik al 26 november gedaan...Ik had dus contact opgenomen met media markt en ook proberen te bellen met jullie, een bandje vertelde mij op een onpersoonlijke manier...dat contact niet mogelijk was wegens drukte. In de avond volgende dag kreeg ik een opdringerig appje waar ik nooit om vroeg waarom werd geschreven dat jullie het druk hebben 🤣🤣. Dan ook geschreven naar uw bedrijf en naar MediaMarkt..En dat er iets fout gaat met transport is niet mijn zaak, het artikel zou twee dagen later geleverd worden... 1december omdat het weekend er tussen zat...Inmiddels is het een week geleden, vandaag 4 december en heb ik nog steeds niets... helemaal niets vernomen over wanneer er iets wordt geleverd. Dankjewel voor....niks

Antwoord van Kenners BV
Ik heb een instant pot besteld van een…
Ik heb een instant pot besteld van een 200€. Had speciaal een dagje vrij om hem te ontvangen. Ik wou deze asap dus daarom bij Kenners besteld. Snel geleverd. We zijn de dag waarop hij zou aankomen en ik zag via de tracking dat hij terug naar afzender is gegaan. Heb hen tot 2 maal toe gebeld. Geweldig zo’n service desk… gelieve een mailtje te sturen a.u.b. dat heb ik ook gedaan. 2 stuks. Geen reactie. Ik wou horen of ik eentje ergens kon ophalen of zo zodat deze dag niet voor niets is geweest. Het is geëindigd dat ik opnieuw best bestel want anders duurt het nog dagen… maar geen reactie van hun kant.
Waarschijnlijk wel weer op een comment zoals deze…

Antwoord van Kenners BV
Heel moeilijk doen terwijl zij een fout hebben gemaakt
Verkeerd product geleverd. Terwijl ze overal adverteren met snelle levering, wordt het plots heel ingewikkeld om een verkeerd geleverd product te vervangen. Ik moet bewijsfoto's leveren (waarom zouden ze je niet gewoon geloven als je het toch gaat retourneren?), ik moet eerst het product retourneren voor ze het product waarvoor ik heb betaald wel eens een keer naar me opsturen. En dat moet dan wel ineens drie dagen duren voor dat plan is opgezet. Niet zo netjes.. zeker niet als je aangeeft dat je het product binnen afzienbare tijd nodig hebt.

Waardeloos bedrijf
Bij ontvangst van het product was er iets defect nou ik heb nog nooit zoiets meegemaakt….van valse beschuldigingen tot afgedankte troep toesturen krijgen terwijl er nieuw beloofd is. Eindeloos mail contact moeten hebben met als excuus “er is wat mis gegaan”, ja alles ging mis wat een ellende. Tot slot willen ze je op sluwe wijze nog een trap na geven. Te waardeloos voor woorden!

Antwoord van Kenners BV
Waaraan herken je een goede…
Waaraan herken je een goede klantenservice en een goed bedrijf. Ik vind mede aan de manier waarop klachten en problemen worden opgepakt. Ik kreeg maar geen goede resultaten met mijn slowcooker en na vele mails met heel veel tips en weer proberen is het product terug gestuurd. Hij bleek defect. Waarschijnlijk dus vanaf het begin. Ik kon de pan vervangen of een andere kiezen. Dat is fijn. De communicatie met Jolien van de helpdesk was heel goed. Ze heeft me goed geholpen en bleef geduldig in onze zoektocht naar een oplossing voor het probleem. Dat vind ik dus heel goede service. Hoop wel dat de nieuwe pan beter bevalt en ik eindelijk kan beginnen met slowcooken zoals het hoort.

Antwoord van Kenners BV
Goed product, goede en snelle service.
Ik had een verkeerd onderdeel ontvangen en dat werd snel en heel professioneel opgelost. Dikke Pluim!

Antwoord van Kenners BV
Ik ben super happy met mijn instapot
Ik ben super happy met mijn instapot! Het was eerst wat overweldigend maar kreeg tips en hulp + handige info op hun wesbite.
Zeer correcte en snelle reacties
Zeer correcte en snelle reacties. Blijf hier zeker klant!

Antwoord van Kenners BV
Uitstekend vriendelijk en snel geholpen
Uitstekend geholpen met een krijt geraakt ventiel. Vriendelijke helpdesk en snel geleverd.
Contact met klantenservice verloopt snel en professioneel.
Super goede service !!!!
Super goede service wat betreft bestelling ( op tijd ) en retour regeling. IP besteld via bol.com. Helaas niet geheel naar wens werkend. Contact opgenomen met Kenners en overleg gehad wat te doen. Omdat de bestelling via Bol.com ging, daar ook het retour geregeld. Met een dag had ik de melding al retour ontvangen, met 5 dagen geld terug. ( Dit legt wel aan je eigen verzending ! en PostNL!!!)
Maar nu komt het.... doordat ik al een Instant Pot in het bezit had, de verkeerde binnenring opgestuurd met het defecte apparaat ( lekker stom bezig). Contact op genomen met kenners. De binnenring die had gemoeten nagestuurd naar Kenners en zij hebben mij weer een binnenring terug gestuurd. Ik vind dit echt TOP service. Dus voor de mensen die het nodig vinden om 1 ster te geven, ECHT... HOE DAN??? Het leven draait niet om tijd. ( en calculeer het anders in, als je zeker wilt zijn!!! ) Er zijn altijd onvoorziene omstandigheden waar je gewoon niet tegenaan kan werken, en toch vind ik dat Kenners er goed op anticipeert en er alles in hun kunnen aan doet voor de klant. Dus ik blijf erbij : TOP bedrijf met goed en vriendelijk personeel.
Onzin
Voor 21:00 besteld en volgende dag in huis is wat ze beweren . Sous vide 18 Liter bak was gewoon op voorraad maar hij kwam een dag later( 2 werkdagen) . Ik had al besteld om 12:00 in de middag. Ruim optijd dus om de volgende dag binnen te zijn want toen had ik de bak nodig. En niet vandaag! Ga dan niet adverteren met voor 21:00 besteld de volgende dag in huis.
3 september 2024.
Beste kenners , zo een grote review… en wat heb ik daaraan? Idd helemaal niets. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie in de toekomst.
Wat misschien wel handig is voor klanten zoals ik die misleid zijn. Is om je belofte op de website aan te passen en aan te geven dat je het alleen voor 98% van de mensen kan waarmaken en de andere 2% niet, zoals je me nu verteld . Als ik dat had geweten had ik namelijk gewoon ergens anders besteld.

Antwoord van Kenners BV
Wel of niet in de vaatwasser?
Wel of niet in de vaatwasser? Op vrijdagmiddag stuurde ik die vraag over het mandje van de mini airfryer van InstantPot. Bol zei 'wel' en Kenners zei 'niet'. Op zondagochtend al een reactie in de mailbox, met excuses en de boodschap dat de handleiding inmiddels was aangepast, het antwoord was "niet".