IntensivePT Reviews 272

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med utbildningen! Den håller en mycket hög nivå och är både välstrukturerad och pedagogisk. Innehållet täcker alla relevanta områden och är upplagt på ett sätt som gör det lätt at... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett väldigt smidigt och flexibelt sätt att studera på. Det här upplägget passade mig perfekt då jag jobbar heltid. Jag kunde påbörja utbildningen och sedan slutföra den precis när jag ville. Lärarna o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Topp!

Gillar att man får studera helt i sin egen takt även om det såklart också krävs mycket diciplin för det. Ingen press från lärare vilket har passat mig bäst. Man kan planera själv för när man ska göra prov och vart man ska lägga det största fokuset. En "nördig" utbildning vill jag ändå våga mig på att säga som gör att du verkligen KAN bli otrolig duktig inom områden du är mest intresserad av. En utbildning som täcker allt som krävs men också lite till, enligt mig. Lärarna är kompetenta, petiga och väldigt hjälpsamma vid behov.

13 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra utbildning som har med alla…

Riktigt bra utbildning som har med alla de olika aspekterna över vad som skulle kunna ingå i ett jobb som personlig tränare. Utbildarna vet vad de pratar om och är väldigt mottagliga för frågor och funderingar! Bästa är det praktiska momentet när man träffar alla!

20 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är väldigt nöjd med min utbildning…

Jag är väldigt nöjd med min utbildning hos IntensivePT. Utbildningen har varit tydlig, inspirerande och gett mig en trygg grund i min roll som PT. Rekommenderas varmt till alla som vill utvecklas inom träning och hälsa. 💪🏼

22 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra utbildning med substans

Riktigt bra utbildning vars styrkor är att utbildningen är flexibel och man kan planera sin utbildning efter sitt egna schema. Utöver flexibiliteten täcker kursen utbildningsmaterial det viktigaste inom PT-utbildningen och lär ut det pedagogiskt med kunniga och duktiga lärare. Att rekommendera är att gå på kursen som inkluderar den fysiska träffen. Det är ett bra tillfälle att lära känna både examinatorerna inom IntensivePT, men också att lära känna, och nätverka med, nya människor som har samma ambitioner att bli duktiga PTs.

4 oktober 2025

Fantastiska

Klockren service och väldigt pedagogiska! Behövde du hjälp så fanns de alltid där. Flexibiliteten är en stort plus.

28 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastiskt utbildning som är både…

En fantastiskt utbildning som är både utmanande och givande. Detta har inte bara stärkt min kunskap om kroppen och träning utan också gett mig verktygen att möta männoskor där det är och hjälpa dem hitta sin egen väg mot bättre hälsa och välmående.
Utbildningen är flexibel, d.v.s att man gör det i sin egen takt och får hjälp längs vägen när man behöver det. Jag är nöjd och rekomederar starkt denna utbildingen till andra som är intresserade av att djupdyka i träning och hälsa.

1 augustus 2025

10/10

Smidig och effektiv utbildning som är perfekt för dig som inte vill känna dig stressad och pressad av plugget. Passade mig perfekt då jag kunde fortsätta jobba på sidan av och själv kunna bestämma hur jag vill lägga upp mitt plugg. 10/10 från mig

1 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.