Jag tycker att IntensivePT är en bra utbildning som har ett bra upplägg hur man blir personal trainer. Bra struktur och mycke bra lärare. Snabb svar om man hade frågor.
Lees wat reviewers zeggen
Gillar att man får studera helt i sin egen takt även om det såklart också krävs mycket diciplin för det. Ingen press från lärare vilket har passat mig bäst. Man kan planera själv för när man ska göra... Toon meer
Jag är otroligt nöjd med utbildningen! Den håller en mycket hög nivå och är både välstrukturerad och pedagogisk. Innehållet täcker alla relevanta områden och är upplagt på ett sätt som gör det lätt at... Toon meer
Ett väldigt smidigt och flexibelt sätt att studera på. Det här upplägget passade mig perfekt då jag jobbar heltid. Jag kunde påbörja utbildningen och sedan slutföra den precis när jag ville. Lärarna o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss
Contactgegevens
Tjärhovsgatan 21A, 11628, Stockholm, Zweden
- 010 - 888 72 38
- support@intensivept.se
- www.intensivept.se
Vraagt klanten om een review
Grymma föreläsningar
Grymma föreläsningar, praktisk helg och värdefull feedback på inlämningar. Jag har fått lära mig enormt mycket. Fantastisk utbildning rakt igenom!
Även att man får plugga i sin egentakt med ett seriöst utbildnings upplägg till bra pris.
Dedication work
Väldigt bra upplägg och underlag för hela utbildningen. Snabba feedback och tillgänglig support när man behöver det.
SÅ lärdomsrik kurs och SÅ bra att kunna…
SÅ lärdomsrik kurs och SÅ bra att kunna göra det i sin egen takt. Jag tog lång tid på mig (2 år) men jobbar nu som både gruppinstruktör och PT.
Mycket nöjd med hela utbildningen
Mycket nöjd med hela utbildningen, professionellt upplägg med mycket stöd från lärare. Kan varmt rekommendera IPT.
Livet som en PT
Bra kursupplägg, snabba svar från lärare som stöttat mig hela vägen till mål.
Mycket professionella föreläsningar och…
Mycket professionella föreläsningar och kunniga lärare
Väldigt seriös och grundlig utbildning
Väldigt seriös och grundlig utbildning. Kompetenta och pedagogiska föreläsare, bra material och mycket bra med diverse extra resurser. Stort fokus på evidens och vad som fungerar. Bra bredd på utbildningsplanen, intressant och varierat. Helnöjd.
Rekommenderar!
Rekommenderar! Mycket nöjd med utbildningen! Extremt bra upplägg! Tack 👍🏼👍🏼
Mycket nöjd med utbildningen
Mycket nöjd med utbildningen, otroligt proffessionellt upplägg med stort engagemang från alla lärarare på IPT. Kan varmt rekommendera denna kurs för dig som vill bli personlig tränare eller bara vill lära dig mer om träning och kost
Toppen på alla sätt
Toppen på alla sätt, fantastiskt engagemang där de investerar i oss elever o kunniga, pedagogisk, duktiga lärare
Omfattande utbildning som ger en…
Omfattande utbildning som ger en genomgående bild av yrket som personlig tränare. Samt de licenser och intyg en kan tänkas behöva för att en ska gå ut och börja arbeta.
Är supernöjd med utbildningen
Är supernöjd med utbildningen, lärt mig massor, teoretiskt och praktiskt. Bra och professionella föreläsare. Fick snabb återkoppling vid frågor!
Proffsig utbildning
Upplevde lärarna väldigt kunniga och bra återkoppling på examinationsuppgifterna. Gedigen utbildning som kändes seriös. Engagerade lärare med professionellt bemötande. Lätta att få kontakt med trots att utbildningen är på distans och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera deras utbildningar.
Mycket bra utbildning
Mycket kompetenta föreläsare, mycket bra support då man får snabbt svar på frågor via mail, en flexibel utbildning vilket innebär att det finns ingen tidsgräns för när man ska vara klart utan man kör den i sin egen takt och bäst av allt att de finns för dig även efter utbildningen. Jag rekommenderar dem till alla som vill utbilda sig.
Rekomenderar starkt
Otrolig kursledare/instruktörer & kan startkt rekomendera denna pt utbildning!
Bästa utbildning någonsin
Jag är så nöjd, bästa Utbildnigen, så bra, bra hjälp, snabb hjälp och bra stöd, älskar allt man få göra och att man har hur lång tid man vill, finns så bra möjligheter med de här och allt man får. Denna utbildning är obeskrivlig och jag är tacksam för deras hjälp de är så kul 😍 och lärarna vilka stjärnor ni är så grymma alla ❤️❤️❤️
Givande lärdomar och upplevelse
En bra blandning av professionalism och personlig kontakt
Fantastiska föreläsare
Fantastiska föreläsare! Så intressant och rolig utbildning!
Dit is Trustpilot