Jag tycker att IntensivePT är en bra utbildning som har ett bra upplägg hur man blir personal trainer. Bra struktur och mycke bra lärare. Snabb svar om man hade frågor.
Lees wat reviewers zeggen
Gillar att man får studera helt i sin egen takt även om det såklart också krävs mycket diciplin för det. Ingen press från lärare vilket har passat mig bäst. Man kan planera själv för när man ska göra... Toon meer
Jag är otroligt nöjd med utbildningen! Den håller en mycket hög nivå och är både välstrukturerad och pedagogisk. Innehållet täcker alla relevanta områden och är upplagt på ett sätt som gör det lätt at... Toon meer
Ett väldigt smidigt och flexibelt sätt att studera på. Det här upplägget passade mig perfekt då jag jobbar heltid. Jag kunde påbörja utbildningen och sedan slutföra den precis när jag ville. Lärarna o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sveriges överlägset största PT Utbildning på distans. Se varför så många väljer att utbilda sig till Personlig Tränare tillsammans med oss
Contactgegevens
Tjärhovsgatan 21A, 11628, Stockholm, Zweden
- 010 - 888 72 38
- support@intensivept.se
- www.intensivept.se
Vraagt klanten om een review
Otroligt lärorik kurs
Otroligt lärorik kurs med fantastiska lärare alltid redo att stödja dig under och efter dina studier. 100% rekommenderas.
Enormt Lärorik Utbildning, med skickliga och pedagogiska lärare!
Jag har precis tagit examen och fått min licens hos IntensivPT. Jag kunde inte valt ett bättre företag/skola att ta min licens hos, Lärarna är enormt pedagogiska, väldigt skickliga på att lära ut! Allt inom IntensivPT är enormt professionellt. Alla funderingar jag haft har svarats genom deras fantastiska support som förklarat noggrant så att man förstår och finns alltid tillgängliga 24/7 om inte svarar de dagen efter.
Jag har fått allt hjälp jag kunnat få under min utbildning och kan inte vara mer tacksam. Jag skulle säga att det främst är till deras struktur och pedagogiska kunskaper och tillgänglighet som gjort att jag lärt mig allt så pass bra och lyckats ta min Licens. Det jag gillar med Intensiv PT är att du tar allt plugg i din takt och kan starta proven om du känner dig redo efter 4veckor eller 6månader. De har så många verktyg tillgängliga för dig som elev, som exempelvis Podd-ar om arbetet som PT, vad du behöver tänka på. Samt ett enormt lager på artiklar de skapat, för att underlätta plugget.
Jag Rekommenderar IntensivPT enormt mycket!
Bra utbildning med bredd
Fantastiskt bra utbildning! Bra bredd, och positivt att även sälj/marknad finns med. Den praktiska helgen var super :)
Väldigt bra utbildning
Väldigt bra utbildning! Proffsigt och med väldigt bra innehåll!!
Så glad att jag valde IntensivePT
Jag är så otroligt glad för att jag valde att läsa till pt genom Intensivept.
Teamet runt utbildningen är mycket kunniga, noggranna och svarar snabbt om det är något man undrar.
Den fysiska helgen var även den väldigt lärorik och inspirerande.
Något som jag också tycker är fantastiskt bra är att man även som utbildad pt har alla möjligheter att ta del av material och att man alltid kan höra av sig med frågor samt ta del av ett stort kontaktnät mm
Fantastisk utbildning
Fantastisk utbildning! Engagerade föreläsare som brinner för sina ämnen och bjuder in till frågor så att man känner sig delaktig trots att det är en distansutbildning. Den otroligt korta svarstiden på supporten från rätt lärare till rätt fråga gör ju också sitt till. Hela upplägget är så väl genomtänkt för att man verkligen ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas både med sina studier och sin kommande karriär. Att plugga hos IntensivePT har fått mig att känna mig trygg, inspirerad, kompetent, delaktig och otroligt tacksam.
En gedigen och bra utbildning som man…
En gedigen och bra utbildning som man kan göra i sin egna takt 👍🏻
Över förväntan
Utbildningen var över förväntan, och höll hög kvalité. Den kändes verkligen anpassad efter verkligheten. Mycket smidig att genomföra då den går att anpassa utefter egna förutsättningar och behov.
En röd tråd genom studier med…
En röd tråd genom studier med närvarande och engagerade lärare. Karl är alltid lika trevlig och peppande! Man känner att de vill man skall klara utbildningen och de tror på dig! Supernöjd 😃
Bred och omfattande utbildning
Bred och omfattande utbildning med föreläsare som brinner för sin ämnen.
Ett upplägg som gör att en aldrig behöver känna sig stressad utan en kan göra alla moment och studera i sin egen takt.
Mycket bra utbildning!
Mitt omdöme
Utbildningen från IPT tycker jag har varigt rolig, intressant och utmanande på flera olika sett. Jag har lärt mig en massor och funderar även på att läsa vidare fler av de kurserna som IPT erbjuder. Kursledarna och supporten har varigt hjälpsamma med frågor, och deras inlämmningssystem för uppgifter har fungerat väldigt bra för mig.
Lärt mig jättemycket
Lärt mig jättemycket. Ni ställer krav och ibland drar man håret av sig men till slut ramlar poletten ner och då lärde jag mig mer än om ni bara godkände något som inte var riktigt bra. Bra feedback på inlämningsuppgifter. Bra upplägg på hela utbildningen. Fantastisk tillgänglighet, ni svarar fort på mail.
Otrolig lärorik utbildning
Otroligt lärorik utbildning! Fantastiska lärare med professionalitet och noggrannhet. En utmaning jag kommer ha med mig livet ut!
Fantastik utbildning
Fantastik utbildning, rekommenderar alla framtida PT´s att ta just denna väg. Tufft och intensivt men super! Alla föreläsare var toppen och live föreläsningarna ger dig möjlighet att ställa frågor vilket var toppen. Speciellt med en genomsyrande attityd att det verkligen inte finns några dumma frågor!
Ska redan nu kika på nästa del av deras kursutbud för att fördjupa mina kunskaper
Mycket bra utbildning
Pedagogiska och djupgående föreläsningar. Tillgång till föreläsningsresurser med mera. Lätt att ställa frågor och få hjälp.
En bra utbildning
En bra utbildning där lärare är lätta att få tag på, du får snabba svar, detaljerade föreläsningar och pepp från både lärare och kurskamrater.
Bra PT kurs med allt man behöver
Bra PT kurs med allt man behöver. Både det teoretiska men också hjälp för hur man börjar rent praktiskt som PT med bla. sälj, PT online, konsultationer mm.
Bästa upplevelsen!
Stort tack till IntensivePT! För en fantastiskt bra utbildning och upplevelse. Lärarna var otroligt kunniga och engagerade. Samtliga aspekter av denna utbildning var super proffsiga och välstrukturerade. Jag rekommenderar 100%.
Väldigt glad över mitt val av…
Väldigt glad över mitt val av IntensivePT, utöver kursen som är bra hjälper de vidare in i arbetslivet också.
Dit is Trustpilot