Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop! De sieraden werden binnen één dag geleverd, wat een snelle en efficiënte service. De kwaliteit van de sieraden overtrof mijn verwachtingen; ze zijn stev... Toon meer

Erg jammer weer. Eerste bestelling ontvangen terug gestuurd. Tweede bestelling ontvangen. Maar eerste bestelling heb ik terug gestuurd. Duurde al enige tijd om een retour label te ontvangen. Nadat dez... Toon meer

Al een week geleden besteld, maar nog steeds alleen een bestelbevestiging. Staat levering binnen 24 uur, dit klopt dus niet. Contact via Whatsapp gezocht, waarin vermeld werd dat het de volgende... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Er staat levering binnen 24 uur

Er staat levering binnen 24 uur. Heb al een paar dagen geleden besteld en heb alleen nog maar de bestelbevestiging.

Update er is netjes contact met mij opgenomen en mijn pakket is onderweg.

27 augustus 2024
Logo Isa Boné

Antwoord van Isa Boné

Hi Pasquale,

Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat je al even wacht op je bestelling. Op zondag werkt PostNL niet, vandaar dat er dan ook geen levering kan plaats vinden (ook niet op maandag)! We hebben contact met je opgenomen om het op te lossen ✨

We horen graag van je!

Kisses,
Isa Boné

Late reactie

Een week geleden besteld, zou binnen 1 dag in huis zijn maar nog niks ontvangen. Op mail wordt ook niet gereageerd.

Update:
Na 1,5 week alsnog ontvangen,
Contact gezocht via whatsapp, duurt wel wat lang allemaal.
Blij met mijn armbandje!

19 augustus 2024
Logo Isa Boné

Antwoord van Isa Boné

Beste anoniem,

Bedankt voor je feedback en het melden van dit probleem. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet binnen de verwachte tijd is geleverd en dat je geen reactie hebt ontvangen op je e-mails. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn. 😔

Helaas kunnen wij je niet direct identificeren op basis van deze anonieme review. We willen dit probleem echter graag zo snel mogelijk oplossen. Zou je ons alsjeblieft een privébericht kunnen sturen met je ordernummer en contactgegevens, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden? 📩

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We streven ernaar om je ervaring met ons te verbeteren ✨

Kisses,
Isa Boné

Snelle service

Ik had een vraag over mijn bestelling en was eerlijk gezegd nogal bot, dit omdat ik eerder mee heb gemaakt dat ik te maken had met een nep site MAAR....niets was minder waar, ik kreeg snel een heel lief bericht terug met alle begrip en ze ging gelijk uitzoeken hoe en wat, binnen een paar uur had ik duidelijkheid. Top top top!!! Ben dus gerust, en bestel je leuke, mooie sieraden bij Isa Boné. 🥰
Chantal v H

16 augustus 2024

Mooie producten …

Wat een goede service en de armbanden en ketting zijn super. Hou het elke dag om . Ook s'nachts . Zelfs met douchen en het blijft mooi

3 augustus 2024

Leveren wat ze beloven!

Ik ben enorm blij met mijn aankopen bij Isa Boné. Na mijn vakantie in Turkije, waarbij ik veel gezwommen heb, zien de sieraden er nog steeds als nieuw uit. De producten voldoen absoluut aan hun beloftes. Daarnaast heb ik twee producten geretourneerd omdat ze toch niet bij mijn stijl pasten, en dit retourproces verliep snel en gemakkelijk. Ik kan Isa Boné zeker aanraden!

15 augustus 2024

Geen retour

Ketting snel ontvangen. Maar omdat het niet naar mijn wens was geprobeerd aan alle kanten contact te zoeken en niemand is bereikbaar!
Staat duidelijk op dat er een retourbeleid is maar zowel via de mail als whatsapp 0 reactie

10 augustus 2024