Ik boekte een actie met voor lipblush bij Izzy Beauty, moest 99 euro aanbetalen. Ik deed dit op 14 juni. Vlak na de mogelijkheid om nog te kunnen annuleren, 3 werkdagen vantevoren is dat, en dat is... Toon meer
WAT EEN TOPPER! + Wenkbrauwen zijn perfect naar wens gezet + Super lieve meid waarmee je tussendoor lekker kan kletsen + Ze heeft mijn oude pmu(wat verkeerd was gezet super goed gecoverd) + Een... Toon meer
Een zeer prettige ervaring gehad vandaag. Vooraf een beetje zenuwachtig om powder brows te zetten, maar ze heeft me heel erg op m’n gemak gesteld. Zeer ervaren, deskundig en secuur te werk gegaan. Da... Toon meer
Ik heb bij Isabella ombre brows laten zetten omdat ik binnenkort chemo moet ondergaan en dan o.a ook mijn wenkbrauwen ga verliezen. Heel verdrietig natuurlijk maar Isabella is zo'n lieve meid en je k... Toon meer
Permanente Make Up Academy & Salon. Opleidingen & Behandelingen in: Powder Brows, Lip Blush, Faux Freckles, Infralash, Scalp Pigmentatie, Tattoo Laser, PMU Laser, Carbon Laser Peel.
Koningin Wilhelminaplein 1 , 1062HG, Amsterdam, Nederland
- 0611768881
- info@izzi-beauty.com
- www.izzibrows.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een leuke dame en super…
Wat een leuke dame en super professioneel! Ik ben voor freckels geweest en de volgende afspraak worden mijn lippen gedaan. Fantastisch werk levert ze! Zeker een aanrader!
Uitstekend
Isabella is zeer professioneel, erg vriendelijk en ik ben onwijs tevreden met het eindresultaat. Je kan daar met vertrouwen je wenkbrauwen laten doen en je krijgt zeker geen spijt.
Een touch up en een nieuwe pmu behandeling!
Super fijne ervaring! Isabella was vooraf goed bereikbaar voor mijn vragen en reageerde snel. Tijdens de behandeling gaat ze zorgvuldig te werk en stemt regelmatig af met je om te zorgen dat het resultaat aan je wensen voldoet. Daarnaast heeft ze veel kennis in huis van pmu, dat merk je aan haar uitleg. Aan het eind gaf ze uitgebreide toelichting over de nazorg, wat heel fijn is! Ik heb een jaar geleden faux freckles laten zetten en was toen heel blij met het resultaat. Dankjewel Isabella!
Goed op de hoogte gebracht
Goed op de hoogte gebracht, ben heel tevreden, wenkies zien prachtig uit. Dank je wel Isabella 😍
Erg tevreden
Goed ontvangen en geïnformeerd. Heel blij met mijn behandeling. Precies zoals ik wilde hebben. Echt een aanrader.
Ombré Powder Brows By Saffron…
Vandaag had ik een intake met Saffron voor Ombré Powder Brows.
Gelukkig kreeg ik te horen dat ondanks mijn oude PMU en littekenweefsel er mogelijkheden waren. Ik kon ook nog eens dezelfde dag terecht en het is zo ontzettend mooi geworden.
Super blij mee! Saffron is kundig, professioneel en het was ook nog eens gezellig. Liefs Cindy
Had de power brow veel eerder moeten doen
Na een lange tijd aarzelen nam ik toch de stap om powder brows te laten aanbrengen. De voorlichting en uitleg ter plekke was duidelijk. De eerste 2 weken na het aanbrengen vond ik de wenkbrauwen wel heftig en ook het feit dat er kleine 'stukjes' verdwenen. Daardoor kregen ze de juiste kleur. Maar ik ben er heel erg blij mee. Had het veel eerder moeten doen.
Fantastisch resultaat van mijn sproetjes en geweldig personeel!
Zes weken geleden heb ik sproetjes laten zetten en vandaag ben ik terug geweest voor mijn touch up. Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend fijn en lief ben geholpen! Alles werd duidelijk uitgelegd en samen keken we naar wat het mooiste resultaat zou zijn. Ik ben er echt zo ontzettend blij mee!! Ze zijn heel natuurlijk en ze heeft ze precies gezet hoe ze het beste bij mijn gezicht passen. Al met al een top ervaring en ik kom zeker terug als het weer nodig is!
Ik kwam samen met me moeder voor de…
Ik kwam samen met me moeder voor de lipblush behandeling en we zijn super tevreden over het resultaat. Ik heb best smalle lippen en de contour van mijn lippen was ook niet mooi. Isabella heeft mijn verwachting overtroffen, ze heeft t echt heel mooi gedaan. Je merkt ook dat ze heel precies werken en alle tijd voor je nemen. Ook me moeder is helemaal tevreden met haar behandeling. Wij komen zeker terug! Dus zeer zeker een aanrader!
Super!
Heel erg blij met mijn powder brows! Isabella legt alles heel goed uit en alles gaat in overleg zodat het mooiste resultaat wordt bereikt! Super!
Waar voor je geld!
Ik ben zeer tevreden over de zorgvuldigheid en kwaliteit van de behandeling. De precisie en de persoonlijke aandacht vind ik van grote meerwaarde.
Super lieve meid!
Hele prettige sfeer, ik werd geholpen door saffron en ze was erg duidelijk en ze gaf me een fijn vertrouwd gevoel. Ze heeft heel mooi werk verricht! Ik kom zeker bij haar terug, ook voor andere PMU behandelingen :)
Hele fijne ervaring. Aanrader!
Super fijn geholpen en nu al blij met het resultaat.
Fijne relaxte sfeer en kundige dames die goed met je meedenken. Aanrader !!!
Top ervaring
Top ervaring en resultaat goede service en zeer klantvriendelijk.
In love with my new brows!
In love with my new brows! Zo blij dat ik bij Isa ben geweest voor een powder brow behandeling. Ze heeft prachtig werk geleverd en ik kan haar zeker aanbevelen!
Erg fijne begeleiding
Erg fijne begeleiding; goede uitleg; heel blij met het resultaat
Opleiding
Ik heb een paar weken geleden een beginnerscursus powder brows bij Isabella gedaan. Veel info gehad en super fijn dat je na de cursus ook nogsteeds alles mag vragen 🥰!
Super goede service
Super goede service hele professionele en aardige vrouw. Wordt oom met je overlegd wat je zelf in gedachten had en wat dan het beste is om te doen.
Eye lash en Lip brush
Ik heb net de touch-up laten doen, ik ben er ontzettend blij mee.