Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man handler hos Jafi, får man noget så sjældent som exceptionel kundeservice, og lynhurtig dag-til-dag levering. Dette til trods, at jeg er bosat i den anden ende af landet. Jeg havde handle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt ny Blaser riffel og afhentet anden Blaser riffel efter et værkstedsbesøg, nu kan denne riffel også "skyde ryg" SKØNT... Prof og seriøs butik vores absolut foretrukne. Her kan man altid forve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god kundeservice, hurtig ekspedition/forsendelse, godt udvalg og gode priser. Har lige købet en Fjällräven jakke hos JAFI. Modtog jakken hurtigt og den var pakket sirligt ind med returlabel e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

JAFI var billigst ift. produktet jeg ønskede. Jeg købte produktet og modtog det hurtigt dagen efter. Pakken inkluderede både en returseddel samt en returlabel...og bolcher :). Normalt er jeg ikke fan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jacht- en viswinkel
  2. ook in
  3. Jachtwinkel

Geschreven door het bedrijf

JAFI er en dansk specialbutik med passion for jagt, fiskeri og outdoor. Vi har i mange år været det foretrukne valg for jægere, lystfiskere og naturelskere, der går op i kvalitet, god rådgivning og et solidt sortiment. Vores mål er at gøre det nemt for dig at finde det rigtige udstyr – uanset om du skal på jagt i skoven, på fisketur ved søen eller på outdoor-eventyr i fjeldet. I vores fysiske butik i Viborg står vi klar med personlig og faglig vejledning, og på vores webshop www.jafi.dk kan du handle døgnet rundt. Her finder du alt fra jagttøj, fiskegrej og ammunition til kikkerter, rygsække og outdoorudstyr – altid med hurtig levering og 60 dages returret. Vi lægger vægt på ærlig rådgivning og god kundeservice. Derfor er vi aldrig længere væk end en mail eller et opkald, hvis du har spørgsmål til produkter, størrelser eller brugssituationer. Vi har selv hænderne nede i grejet og bruger det i praksis – og det smitter af på den rådgivning, du får hos os. Hos JAFI tror vi på, at det gode udstyr gør oplevelsen bedre – og vi hjælper dig gerne med at finde netop dét, der passer til dine behov. 🔎 Søg efter “jagtbutik Viborg”, “fiskegrej online” eller “outdoor udstyr webshop” – og du finder os. 👉 Besøg os på jafi.dk eller i butikken på Lundborgvej 2A, 8800 Viborg.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,9

Alle reviews

53 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god betjening og super…

Altid god betjening og super kundeservice

1 september 2025

Hej Benny.

Tak for flotte din anmeldelse og de medfølgende stjerner. Dem er vi meget glade for.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening. De er gode til at vise interesse for hvad jeg søger

1 september 2025

Hej Karsten

Mange tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos JAFI. Jeg er glad for at læse du har haft en god oplevelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en jakke på tilbud

Købte en jakke på tilbud som desværre viste sig at være for lille, skrev derfor en mail om problematikken og at jeg egentlig helst ville bytte til en i den næste størrelse men da ombytning krævede at jeg skulle lave en ny ordre og tilbuddet var udløbet mens pakken var på vej og jeg var derfor umiddelbart tvunget til at give fuld pris. Kort tid efter fik jeg svar, det var intet problem jeg skulle bare sende den første jakke retur og de havde allerede oprettet en ny ordre med en større jakke til tilbudsprisen som kom i en separat mail samtidig. Bestilte/betalte for den nye, sendte den første retur 2 dage senere havde jeg modtaget både jakke og pengene tilbage fra den første ordre. Alt i alt er jeg meget tilfreds og jeg har intet at klage over.

21 augustus 2025

Hej Michael.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de medfølgende stjerner - Dem er vi meget glade for.
Tak for de rosende ord - Vi er glade for at kunne hjælpe dig, hurtigt og gnidningsfrit :-)

Alt OK og hurtig levering

Alt OK og hurtig levering

25 augustus 2025

Hej Zeljko

Tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos JAFI - Den sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg havde et spørgsmål til et af produkterne, så jeg sendte jer en mail som i aldrig svarede på. AI løste problemet for mig.

1 augustus 2025

Hej Keld.

Tak for din anmeldelse af din købsoplevelse hos JAFI. Vi er dog meget ærgerlige over at det kun blev til 3 stjerner i denne omgang.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste oplevelse i mødet med JAFI, derfor beklager jeg også meget at du ikke har fået svar på din mail.
Vi vil fremadrettet være endnu mere opmærksomme på at besvare alle vores kundehenvendelser således det ikke sker igen.

Jeg er glad for at læse at du, trods, vores manglende svar fandt en løsning på problemet.

25 juli 2025

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de medfølgende stjerner - Dem er vi glade for.

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering. Alt er som det skal være 👍.

25 juli 2025

Hej Henrik.

Tak for din flotte anmeldelse af din købsoplevelse hos JAFI. Dejligt at, alt var som det skulle være.

Altid god betjening

Altid god betjening

7 juli 2025

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de flotte stjerner - Dem sætter vi stor pris på.

Gode priser

Gode priser, intakt produkt og hurtig levering. Super sted at handle mit fiskeudstyr

30 juni 2025

Hej Semir.

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at læse at det hele forløb som det skulle.

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering - alt som der skulle og burde være👍

6 juli 2025

Hej Martin.

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de medfølgende stjerner, som vi er meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig hurtig og professionel…

Utrolig hurtig og professionel vejledning – klart 5/5!

4 juli 2025

Hej Emil.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af din købsoplevelse hos JAFI, den sætter vi stor pris på og er meget glade for at kunne hjælpe!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service

Jeg har fået lavet justerbar kinpude på min blaser r8
Da jeg så har hentet riflen og skal ud og skyde ind skyder den i øst og vest og ku knap nok holde kuglerne på skiven så jeg prøvede den anden kikkert jeg havde hjælper intet snakker så både med ham selv og værkstedet og de havde ikke andet at sige en det var manden det var galt med så med dårlig selvtillid som tidligere konkurence skytte tog jeg igen på skydebane vi var to der skød med riflen samme problem så hjem igen skille riflen ad finder så ud af piben slet ikke er spændt hvilket de beklager og får så at hvide jeg skal komme derop så er det ham selv der tar imod mig så spørg han hvor mange skud jeg har skudt så vil de dække det så sage jeg jeg havde nok skudt 50 skud men så sage jeg fik jeg så 40 som er to kasser så det fint alle laver jo fejl kommer vi hen til disken så er han sku så fræk og vil ha penge for den ene kasse enda fuld pris
Og nu her render det justerbare skæfte løs hele tiden og ringer man derop får man bare at hvide man skal spænde det og er simbelthen ved at vride alt over og lige lidt hjælper det

17 mei 2025

Hej Mads

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at det justerbare skæfte løsner sig – det burde ikke ske, og vi forstår din frustration.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Derfor vil vi opfordre dig til at tage kontakt til os, enten på telefon eller ved at kigge forbi butikken, så vi kan gennemgå riflen sammen og få løst problemet på bedst mulig vis. Vi ønsker naturligvis, at du får en velfungerende løsning og en god oplevelse – også efter købet.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Nathascha | Team JAFI

25 april 2025

Hej Knud

Tak for din anmeldelse og de medfølgende stjerner. Dejligt at læse du fik dine varer hurtigt.

Super god service

Super god service

2 mei 2025

Hej Filip

Mange tak for din anmeldelse og de medfølgende stjerner.

Anbefalet

De er professionelle hos Jafi, virkelig god service.

1 april 2025

Hej Mitrevski
Tusinde tak for anmeldelse og ikke mindst din anbefaling og de pæne ord - Dem er vi meget glade for.